NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 990 — Apu ökölbeszorított keze
Wall Street farkasánál rég vártam jobban filmet, sajnos még várnom kell rá pár napot. DiCaprio és Scorsese nem tud hibázni, és ahogy eddig olvasom/hallom erre ez a film is bizonyíték.JayB
Tegnap láttam,nagyon jó volt.
Inkább humoros mint sem dráma...
Igazából egy kicsit hosszabb mint kéne,a történet sejthető ha nem is ismered,a lényeg a drogozás és a szex ebből kapsz egy közel 2 órás adagot...
Van benne egy kis félelem és reszketés las vegasban és egy kis getsby beütés is.
Dicaprio egyre jobban játszik,hol van már a titanic??

A zene,a ruhák,az egész képi világ viszont nagyon eltalált,a fejlődésük,ahogy dől a pénz,úgy változnak a jelmezek,frizurák...

nem ez scorsese legjobb filmje az biztos de nézhető és szerezhető!

több mint 10 éve
catattack 3 520
 vimeo.com/82333429
a jelszó "vilmos" érdemes rászánni azt a negyed órát 😊kristof
Mi volt az? Megtalálható máshol? Tegnap törölték.GRAFI
Ez volt:
 www.youtube.com/watch?v=wsE8G85eKSI
több mint 10 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
 vimeo.com/82333429
a jelszó "vilmos" érdemes rászánni azt a negyed órát 😊kristof
Mi volt az? Megtalálható máshol? Tegnap törölték.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Wall Street farkasánál rég vártam jobban filmet, sajnos még várnom kell rá pár napot. DiCaprio és Scorsese nem tud hibázni, és ahogy eddig olvasom/hallom erre ez a film is bizonyíték.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
2014 Shop Stop 3!!! 😀 XDZoliZoltán
neee, én félek 😀Negritis
oszt mé?😊ZoliZoltán
mer imádom Kevin Smitht és az eddigi kb 6 filmje is sok egyhuzamban 😀Negritis
Most probalunk tuljutni a Keptelen kepregenyen! 😀ZoliZoltán
az nem teljesen vígjáték nekem
Clerks
Dogma
Mallrats
Jay és Némabob visszavág
Clerks 2

nah ha ezek után még egy Clerks 3 bekerül végem 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
neee, én félek 😀Negritis
oszt mé?😊ZoliZoltán
mer imádom Kevin Smitht és az eddigi kb 6 filmje is sok egyhuzamban 😀Negritis
Most probalunk tuljutni a Keptelen kepregenyen! 😀
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
tavalyi origós lista sok ismeretlen (számomra legalább is) és izgalmasnak tűnő filmmel
amikről itt nem nagyon olvastam, sztem érdemes szemezgetni belőle ha van valakinek lehetősége letölteni!

www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20121228-legjobb-filmek-2012-skyfall-bosszuallok-a-tetovalt-lany-shame-magic.html
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 vimeo.com/82333429
a jelszó "vilmos" érdemes rászánni azt a negyed órát 😊
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!Sebii
Ezt már hallottuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊Shawn84
csak ilyen filmekre nem mondja közben szinte senki, hogy az:

baggio
de, az origo filmklub :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
neee, én félek 😀Negritis
oszt mé?😊ZoliZoltán
mer imádom Kevin Smitht és az eddigi kb 6 filmje is sok egyhuzamban 😀

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
neee, én félek 😀Negritis
oszt mé?😊
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!Sebii
Ezt már hallottuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊Shawn84
csak ilyen filmekre nem mondja közben szinte senki, hogy az:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ezt már hallozzuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
Megnéztem a kick/ass 2-t. Hát nem igazán értem, miért voltak/vannak oda érte.
több mint 10 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hát ez a Családi üzelmek valami kúrvajó, szerintem az elmúlt évek legjobb vígjátéka. Sokkal jobban bejött, mint mondjuk a Másnaposok.Duff
Teljes mértékben egyetértek. Hatalmas film, jó karakterekkel, jó alakításokkal. Ha nem láttad még, ajánlom a Női szervek-et is. Nálam hasonló élmény volt.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ?
Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
süti
Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.toxique
Gondolom olvastad a 2 könyvet.
A Gyűrűk ura cirka 1500 oldal, a Hobbit jó esetben, nagy betűkkel szedve 200.
Míg a LoTR-nél a filmek elvettek az eredeti történetből, addig a Hobbitnál hozzátesznek.
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.Sobri Jóska
Nem. De úgy gondolom, hogy ha a filmről beszélünk, akkor a könyvek ismerete lényegtelen. A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv). Nagyon nehezen összevethetőek. A történeti hűségen (akár kronológiai, akár mondanivalójában) kívül nem látok több fogódzót a kettő között.

Olvasva a megjegyzésed; nem csoda, hogy a Hobbit-ban a már bevált elemeket próbálják beépíteni. Azért még messze van - színvonalában - egy "fergeteges chickflick-től" 😊...toxique
Na igen, de akkor is botor dolog összehasonlítani két filmet, melyek gyökere ennyire más.
Persze össze lehet vetni a Casablancát is az Amerikai pitével, csak felesleges, más műfaj.
Ahogy más egy eposz és egy mesécske adaptációját is összehasonlítani.
Bár az mentségedre szolgáljon, ha a filmeket önmagukban nézed, nem törődve az eredeti könyvekkel, csak arra alapozva, hogy "ugyanaz a rendező, hasonló a téma", akkor jogosan várod el ugyanazt a szinvonalat.
Pedig én már a Babó (én még így olvastam anno) beharangozásakor nem értettem, hogy egy sima spinoff-szerűség (jó esetben 90 perc) helyett minek lesz vagy 8-9 óra.
Persze, a $$$$$$$ miatt, de egyébként teljesen felesleges.

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv).toxique
Ha holmi hobbitokat tekintünk a filmművészet csimborasszójának, akkor vélhetően igazad van, ellenben léteznek ennél sokkal komplexebb alkotások is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
süti
Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.toxique
Míg a LoTR-nél a filmek elvettek az eredeti történetből, addig a Hobbitnál hozzátesznek.
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.Sobri Jóska
Nem. De úgy gondolom, hogy ha a filmről beszélünk, akkor a könyvek ismerete lényegtelen. A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv). Nagyon nehezen összevethetőek. A történeti hűségen (akár kronológiai, akár mondanivalójában) kívül nem látok több fogódzót a kettő között.

Olvasva a megjegyzésed; nem csoda, hogy a Hobbit-ban a már bevált elemeket próbálják beépíteni. Azért még messze van - színvonalában - egy "fergeteges chickflick-től" 😊...
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hát ez a Családi üzelmek valami kúrvajó, szerintem az elmúlt évek legjobb vígjátéka. Sokkal jobban bejött, mint mondjuk a Másnaposok.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
süti
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.

több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
süti
Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.
több mint 10 éve
neee, én félek 😀

több mint 10 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Kedvenc színészem újabb megrázó és emlékezetes alakítását láthattam a Serpico című szuper filmben! Bepótoltam még tőle a Sea of Love (1989) mozit is, az is jó volt, de kívételesen nem klasszikus.😊 Olyan 10/7 mondjuk.zavi27
Pacino?slowmotion
Igen😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Kedvenc színészem újabb megrázó és emlékezetes alakítását láthattam a Serpico című szuper filmben! Bepótoltam még tőle a Sea of Love (1989) mozit is, az is jó volt, de kívételesen nem klasszikus.😊 Olyan 10/7 mondjuk.zavi27
Pacino?