NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 741
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
essszemfasszommegállllllllllllllllalfréd nobel szinkron díj No1.Mekkora kultfilmet csinált egy szinkron egy ZS kategóriás szarból 😀
sutianap
Meg is nézem maGyurma Pappa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
alfréd nobel szinkron díj No1.Mekkora kultfilmet csinált egy szinkron egy ZS kategóriás szarból 😀
sutianap
Meg is nézem ma
több mint 10 éve
alfréd nobel szinkron díj No1.Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
nem kötekedésből mert van elég bajod (Eagles... khm... 😉 ), de ezt nem értettem:valóban oda kellett volna írnom hogy "gyakorlatilag" Hát nálam ML egyértelműen Pusztaszeri Kornéllal a legjobb.
3.: Kálid Artúr - Az összes fekete színész szinkronhangja.akkor most Eddie bácsi fehér lenne? vagy Martin Lawrence nem színész? (tudom, őket is szinkronizálta, de Eddie Murphy-hez ugye Dörner "nőtt hozzá", Lawrence-hez pedig Kálloy Molnár Péter (esetleg Pusztaszeri Kornél))slowmotion
8.: Dörner György - Aki Bruce Willis és Eddie Murphy hangja 30 éve, az csak zseni lehet.
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Gáti Oszkárnál kimaradt JP BelmondoGogoja hát nem az volt a célom, hogy felsoroljam az összes karaktert. Egy Csőre Gábornál, vagy egy Selmeczi Rolandnál ez nehéz is lett volna, annyi hely a világon nincs 😀
De azért örülök hogy a hsz-m hatására beindult a topik. Legtöbbször már csak a magyar hangok miatt nézek filmet 😊 Igazából vagy 50 embert be tudtam volna írni a 10es listába. Írhatnék egy 100-as listát hogy szerintem ki még top10 matéria, de valószínű hogy abból a 100ból is maradnának ki emberek..
Nekem pl személyes kedvencem Kaszás Attila, csak ugye ő leginkább nem a szinkronszerepei miatt vált híressé.
Sonka, én meg megyek hozzátok és beköszönök a szomszédba. 😊
Egyszer volt szerencsém találkozni Seszták Szabolccsal, kicsit nézett miután gyakorlatilag felsoroltam neki a komplett életművét 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
nem kötekedésből mert van elég bajod (Eagles... khm... 😉 )...slowmotionDe, igen, pont ezt hívják kötekedésnek 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
nem kötekedésből mert van elég bajod (Eagles... khm... 😉 ), de ezt nem értettem:3.: Kálid Artúr - Az összes fekete színész szinkronhangja.akkor most Eddie bácsi fehér lenne? vagy Martin Lawrence nem színész? (tudom, őket is szinkronizálta, de Eddie Murphy-hez ugye Dörner "nőtt hozzá", Lawrence-hez pedig Kálloy Molnár Péter (esetleg Pusztaszeri Kornél))
8.: Dörner György - Aki Bruce Willis és Eddie Murphy hangja 30 éve, az csak zseni lehet.
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Rudolf Péter, ha másért nem is marty mcflyért mindenképpen ami sztem a legjobb szinkron evör. Ill. galambos péter is bőven top 10 szvszpeachGalambos mit csinált? ő volt Ross a Jóbarátokból?
több mint 10 éve
Rudolf Péter, ha másért nem is marty mcflyért mindenképpen ami sztem a legjobb szinkron evör. Ill. galambos péter is bőven top 10 szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hamár női szinkronhangok:Huszárik Kata, többek között Van Pelt, Mentalista... valami eszméletlen jó, sexy hangja van, ha nő lennék, olyat kérnék
Nemes-Takách Kata, valami van a Katákkal 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Végvári Tamás - Al Pacino 😊
több mint 10 éve
Gáti Oszkárnál kimaradt JP Belmondo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Hevér Gábort is hozzácsapnám, borzasztóan jól megfogta Leót.Orosz Anna meg a szomszédunk, mindig végig fut a hátamon a hdeg, amikor rámköszön 😀
több mint 10 éve
na és Kern András hol marad? :p ő az abszolút no.1., nem is lehet más
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csináltam egy szubjektív szinkronlistát, hátha valakit érdekel.Top 10 férfi szinkronhang a teljesség igénye nélkül:
1.: Selmeczi Roland - vitathatatlanul a legsokoldalúbb, amióta meghalt nem sikerült Brad Pitt alá egy normális hangot lőni. Stólbucikkal nem lehet bohóckodni...
2.: Viczián Ottó - Amelyik sorozatban nem szerepel, azt meg se érdemes nézni. Kivétel az Ezel. Abban szerepel, de ne nézd!
3.: Kálid Artúr - Az összes fekete színész szinkronhangja.
4.: Bujtor István és Újréti László - Te mondd hogy rablótámadás, a te hangod mééééélyebb
5.: Csőre Gábor - a legfoglalkoztatottabb, és legsokoldalúbb szinkronhang napjainkban. nem érdemtelenül
6.: Lux Ádám - nem csak modern kori sorozatot, de lassan reklámot se tudnak csinálni az ő hangja nélkül
7.: Gáti Oszkár - tökéletes választás egy kigyúrt állat szerepére. Arnoldot és Stallonét se nagyon erőltették nélküle
9.: Kerekes József - Jim Carrey olyan nélküle, mint a rántotta tojás nélkül.
10.: Reviczky Gábor - A magyar De Niro, vétek lenne kihagyni.
Top10 női szinkronhang:
1.: Major Melinda - A hang, ami Kate Winslettből (Kate Winslett!!!) kihozza az Istennőt.
2.: Orosz Helga - Ha csaj lennél az ő hangját akarnád!
3.: Orosz Anna - Úgy látszik a jó hang genetikailag kódolt. Nem számít hogy Charlize Theron, vagy Stifler mamája. Aki tud, az tud.
4.: Nemes-Takách Kata - napjaink legjobb fiatal szinkronszínésznője. Egyetlen sorozatból sem szabad kihagyni.
5.: Zsigmond Tamara - Csak jó nőnek votl a hangja, gondolom nem véletlenül
6.: Kökényessy Ági - Szupercsapat, Jóbarátok?
7.: Molnár Ilona - Az összes kiscsaj magyar hangja.
8.: Náray Erika - Dana Scully hangja. Kiskorom női ideálja.
9.: Illyés Mari - A legmélyebb hangú szinkronszínésznő
10.: Pápai Erika - Nicole Kidman disznót vág!
több mint 11 éve
bogjosi
1 501
Megnéztem bnőmmel moziban a Hunger Games 2-t és...nagyon nem jött be. Könyvet nem olvastam, így a következők a könyv kritikái is lehetnek:|
1. Katniss hihetetlen mód irritál, szerelmes az egyikbe, másikat "utálja", majd mégis az utóbbit "nyalogatja", továbbá a végén, mikor nekimegy "mindenkinek, miért nem védték meg a Peeta-t..hisztis picsa
2. Most komolyan lázadást szerveznek, és mindenkinek szóltak csak a Katnissnek nem? Mi lett volna, ha lekaszabol mindenkit? Egy totál véletlenre építették fel a tervet..érdekes |
Az első rész még bejött, de ez számomra fos volt..
Továbbá: Paul Walker R.I.P. 😕 Halálos iramban filmek kb alapművek a maga nemükben, Running scared is jó volt, most nem jut hirtelen máseszembe...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Paul Walker 😕 Isten nyugosztalja!Mikor egy barátom mondta, majdnem elejtettem a telefonom.
Nagyon bírtam, pedig különösebben drámai szerepben tán sosem láthattuk. Én is a F&F sorozattal kezdtem rá odafigyelni, azóta szinte minden filmjét megnéztem. Paul Walker szimpatikus, jó ember volt. Aki követte a pályafutását az esetleg még láthatta egy cápákról szóló sorozatban valamelyik ismeretterjesztő csatornán. Kiskölyökként tengerbiológus szeretett volna lenni. Mindössze 40 éves volt, többnyire egyedül nevelte a 15 éves lányát is, neki lehet a legrosszabb...
Peach: Betalált a megjegyzésed, nekem is ez jutott eszembe elsőként...
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
nem is tudtam, hogy könyv alapján készült...akkor már meg is van, miért húzzák le mindenütt.Olvasd el a könyvet, utána nem fogsz ilyet mondani róla.Shawn84Basszus =| Nekem is szimpatikus színész volt, a F&F-en kívüli filmjeit jobban szerettemNyugodjék békében! Én is jobban csíptem a nem iramos filmjeit, a Lazarus-terv szerintem az egyik legalulértékeltebb pszichológiai témájú mű.MarioAna
RIP 😕Drip
Utánanézek, hátha valahonnan be tudom szerezni.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Olvasd el a könyvet, utána nem fogsz ilyet mondani róla.Basszus =| Nekem is szimpatikus színész volt, a F&F-en kívüli filmjeit jobban szerettemNyugodjék békében! Én is jobban csíptem a nem iramos filmjeit, a Lazarus-terv szerintem az egyik legalulértékeltebb pszichológiai témájú mű.MarioAna
RIP 😕Drip
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Basszus =| Nekem is szimpatikus színész volt, a F&F-en kívüli filmjeit jobban szerettemNyugodjék békében! Én is jobban csíptem a nem iramos filmjeit, a Lazarus-terv szerintem az egyik legalulértékeltebb pszichológiai témájú mű.
RIP 😕Drip
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Az a hátborzongató hogy tegnap éjszaka néztem meg az FF6ot... És reggel erre kelek. Nagyon rossz érzés. Nyugodjék békében.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Ryan Dunn jut eszembe, őt is nagyon sajnáltam de ott ő ült a volán mögött, piásan. Walker csak utas volt, szörnyű 😕