Filmek

39 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wonder Woman.
Borzasztó 😀
JC6
minek nézel képregény filmet ha egyik se tetszik?
Negritis
mert nincs más.
neked mindegyik tetszik?
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician
Wonder Woman.
Borzasztó 😀
JC6
minek nézel képregény filmet ha egyik se tetszik?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wonder Woman.
Borzasztó 😀
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
The Shot Caller.
Nem tudom, látta-e közületek valaki, de nekem hatalmas csalódás. Rég láttam ilyen kesze-kusza, értelmetlen valamit. 120 perc faarc.
JC6
Szerintem egyáltalán nem kesze-kusza, egyszerűen csak a hangsúly a múlton van, nem a jelenen, és ahogy beindul az a szál, onnantól többet kapsz belőle, ennyi. De azért szerintem épp emiatt élvezhető, hogy szépen lassan megérted, mit és miért tesz a faszi.

Nyilvánvalóan lehetett volna jobb is, de összességében szerintem teljesen jó. Ráadásul azért olyan csattanóval a végén, amire én személy szerint például nem számítottam.

több mint 8 éve
imádom Matt Damon-t 😀

www.youtube.com/watch?v=_DiuOdIXRB8

a végén a biciklinél hangosan röhögtem

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 751 — Vikings fan
The Shot Caller.
Nem tudom, látta-e közületek valaki, de nekem hatalmas csalódás. Rég láttam ilyen kesze-kusza, értelmetlen valamit. 120 perc faarc.
JC6
Nekem tetszett, néha az ugrások hülyén voltak megcsinálva, de egynek elment.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The Shot Caller.
több mint 8 éve
Life - klisé klisé hátán? - igen. Logikátlan baromságok vannak? - vannak. Ha ezeken nem ragad le az ember akkor viszont egy izgalmas, jópárszor karfa markolós parázást kap másfél órában ami be fog jönni a legtöbbeknek akik szeretik az ilyesmit 😊

| csak a legvégét ne barmolták volna ennyire el a 2. rész remnyében... |
peach
life
| van bármi a földön ami megállítja? nem hiszem szal sztem nem lesz második rész
de jah a vége el van barmolva
|
Negritis
King Kong és a Bosszúállók.
Stez
ők fasorba sincsenek!
Fin Sheperd!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=ckflBroMB44

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Life - klisé klisé hátán? - igen. Logikátlan baromságok vannak? - vannak. Ha ezeken nem ragad le az ember akkor viszont egy izgalmas, jópárszor karfa markolós parázást kap másfél órában ami be fog jönni a legtöbbeknek akik szeretik az ilyesmit 😊

peach
life
| van bármi a földön ami megállítja? nem hiszem szal sztem nem lesz második rész
|
Negritis
King Kong és a Bosszúállók.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 805
Sötét titkok
/Dom zly/
lengyel krimi, 105 perc, 2009

nagyon ott van, hatalmas arcokkal...
több mint 8 éve

peach
life
|

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 16 001 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
a Hackshaw Ridge 55x kenterbe veri ezt a Dunkirk-et 😀
mind "szakmailag", mind karakterekben és látványban sem bukik el

de nem akarok még1x belemenni, elég nagy csalódás volt így is a film
1x megnézhető de igényli a mozit, és míg Gibsonnál számomra csak a legvége volt sok | mikor a srácot hozzák le a hágóról |
Nolannél elég sok minden kicsapta a biztosítékot, de az h én mennyire túlértékeltnek tartom Nolan-t az teljesen más kávéház, viszont itt a stílusa sztem többet ártott a filmnek mint használt

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Srácok, ez komoly, hogy nincsenek feliratos filmek a mozikban? 😀 Dunkirk-et meg akarnánk nézni, de se sugárban, se arénában sehol. Alleban van összesen 3 feliratos film???? Ezt én nem akarom elhinni. Nem csak elcseszek valamit? Eszem ágában nincs szinkronnal nézni filmet az a helyzet.
kristóf17
Nem vagyok mozi fan, de elkattingattam jó pár percet mire tudatosult bennem, hogy nem én vagyok a hülye, hanem tényleg nem adnak eredeti nyelven semmit. Jobb országokban meg már szinkronosan a tv-ben se lehet találni semmit, hogy a gyerek tanulja az angolt. Mindegy, "a hanyatló nyugat ópiuma".

Amúgy Dunkirköt tudom ajánlani szinkronosan is. Amúgy sincs benne sok szöveg, meg minden más elviszi a filmet. Igazából szöveg nélkül is megállta volna a helyét. Szóval ha bírod Nolan stílusát, és nem egy sokadik agyatlan lövöldét akarsz látni akkor hajrá.

Annyival kiegészíteném az előttem írók véleményét, hogy a Hacksaw Ridge egy ZS kategóriás film mellette (de semmii esetre se említhető egy lapon a két film). Legalábbis számomra, pedig úgy ültem be a moziba, hogy elég szkeptikus voltam az "év filmje", meg 9.5+-os ratingekkel kapcsolatban, de tényleg hozza. Nekem ez kell, én ezt keresem egy filmben. Az egyedüli ami "megtört" az a | szárnyra szerelt kameraállások. Annyival szebb képeket lehetne lőni, mint ilyen "ócska trükkhöz" folyamodni. |
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Egy napja próbálom kevesebb sikerrel feldolgozni ezt a hírt igen 😀
több mint 8 éve
nekem is amúgy 😀 de kb sz / ov a tendencia mostanában

több mint 8 éve
Igen, de az OV azért még kicsit erős sajnos nekem. 😊
több mint 8 éve
Toldi, Puskin?

amúgy mikor bejött több helyen is volt Dunkirk OV vetítés
felirat nem sűrűn van mostanában, inkább OV

több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 674 — sapka
Régebben a mom cc ben adtak szinte csak felirattal mindent. Amióta bezárt a cc nem csinált ilyen helyet. A cinemapink pedig a hangzásra és a komfortra ment rá.
Ez van. 😕

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Srácok, ez komoly, hogy nincsenek feliratos filmek a mozikban? 😀 Dunkirk-et meg akarnánk nézni, de se sugárban, se arénában sehol. Alleban van összesen 3 feliratos film???? Ezt én nem akarom elhinni. Nem csak elcseszek valamit? Eszem ágában nincs szinkronnal nézni filmet az a helyzet.
kristóf17
Az a baj hogy a plázás mozik pont arra mennek rá (gondolom) hogy minél kevesebbet kelljen feliratosan adni, ugyanis a suttyóknak lehet már az is baj hogy olvasni kell 😊 Én speciel ezért várom meg amíg jó minőségben van torrent a filmekhez, a szinkron rengeteget elvesz belőlük.
davemayer
Pontosan ugyanez. De én ezzel most szembesültem, mert annyit nem járok moziba, csak, ami kiemelkedő lenne számomra. Hát ez szomorú 😕
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 646 — "Grammar maci"
kristóf17
Az a baj hogy a plázás mozik pont arra mennek rá (gondolom) hogy minél kevesebbet kelljen feliratosan adni, ugyanis a suttyóknak lehet már az is baj hogy olvasni kell 😊 Én speciel ezért várom meg amíg jó minőségben van torrent a filmekhez, a szinkron rengeteget elvesz belőlük.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
FF 8

Hát ennyi bőrt is le lehet húzni a dologról.(Vicc)
Szerintem a második után be kellett volna fejezni.

SPOILER

De szerintem már egyre silányabb,ebbán már lassan autóban sem ülnek... egy komolyabb jelenet van abban pl sofőr nélkül potyognak az égből....

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 152 — no es importante
hibátlan

www.youtube.com/watch?v=KAOdjqyG37A

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Atomic Blonde
messze nem a női John Wick, a film maga érdekes bár egy csomó hülyeség van benne
legjobb szó rá a szórakoztató

amúgy hihetetlen milyen gyenge a mozi időszak, Dunkirk óta nem volt mit nézni
pedig idén már 29 filmet láttam már mozikban és júniusban volt még ilyen aszáj

Szerkesztette: Negritis, a vajda