Filmek

39 feliratkozó

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 569
A viharszigetet csak olvastam, de a konyv alapjan nem akarom megnezni a filmet.
az alap tortenet izgalmasnak tunik es kivancsi voltam a megfejtesre...a megfejtes abszolut nem tetszett es emiatta konyv/story sem.Sok olyan filmet lattam ahol az alaptortonet tetszetos de a konkluzio a miertek illuziorombolok.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 999 — Apu ökölbeszorított keze
Viharszigetben mi a manó?

több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Elég nehéz fába vágtam a fejszémet: ugyanis megpróbáltam összeszedni azt a 10 filmet, ami nagy eséllyel a legnagyobb hatást gyakorolta rám. Nyilván sok kicsúszott, de többnyire szeretek listázni, ezért össze is dobtam ezt a listát.

Nem sorrendben írom őket, mert ezeket szubjektív véleményem szerint nem tudom "minőségi" sorrendbe helyezni. Felsorolás jellegű tehát.

Szívesen várom a többiekét, természetesen. 😀

1. A keresztapa (első rész)
2. Harcosok klubja
3. Mátrix
4. Mechanikus narancs
5. 2001 Űrodüsszeia
6. Amerikai História X
7. Hetedik 😊
8. Amerikai szépség
9. Psycho
10.Ponyvaregény
Vrij6
csak most lattam, de megirnam en is az enyemet 😀
Isten varosa, eletrevalok, hetedik, harcosok klubja, halalsoron, whiplash, oldboy, gran torino, viharsziget, na meg a rekviem egy alomert

Azert hozzatennem, hogy a legtobb regi filmet (90es evek elottrol) nem is lattam. Meg....

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 449 — nabege2@yahoo.com
heti kérdésünk: a pc jegyében sikerült vajon minden nációt beletenni?😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 185 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ilyen lesz a Hét mesterlövész 2016-os változata
 www.youtube.com/watch?v=deSRpSn8Pyk
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
 divany.hu/raktar/2016/04/17/latogasson_el_batman_lakasaba/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tejesember 256
Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year.

Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
kevés sztori, sok bőr
slowmotion
Egyik karácsony star wars masik karácsony avatar... gyönyörű, azért úgy 2020 körül már páran unni fogják (bár a star wars gondolom bármilyen sztorival is hozni fogja a számait, az avatartól viszont én bukást várok ha ennyi rész lesz - vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)
davemayer
Lehet találtak megint egy író párost, akinek a történetét lenyúlhatják.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
J. A. Bayona kapta a Jurrasi World 2 rendezését, aminek nem tudom, hogy örülök. Külföldi lapok szerint jó filmjei vannak, az Árvaházat nem láttam ,de a Lehetetlen nekem nem igazán jött be, sőt, inkább volt egy zsé kategóriás film számomra, nem is tudtam végignézni.
Mindenesetre tök8 mi lesz a filmen, tuti megnézem majd. | (ha csak nem robot dínók vagy ember-dínók lesznek) |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 796 — capitaine du château de Vienne 1487
vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)
davemayer
egy kék oroszlánkirályt megnéznék
Drip
picsahantás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 538 — "Grammar maci"
davemayer
Drip
Hófehérke mintájára a következő női karakter Óceánkékecske lesz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 560 — Undertaker of the Cleveland graveyard
davemayer

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 538 — "Grammar maci"
Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year.

Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
kevés sztori, sok bőr
slowmotion
Egyik karácsony star wars masik karácsony avatar... gyönyörű, azért úgy 2020 körül már páran unni fogják (bár a star wars gondolom bármilyen sztorival is hozni fogja a számait, az avatartól viszont én bukást várok ha ennyi rész lesz - vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 562 — Cowboys fan

Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
kevés sztori, sok bőr
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Nah h ebből mi lesz. 😀
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 485 — Expect the Best !
Ez vagy a Zack Snyder-féle a jobb?
 www.youtube.com/watch?v=5_8EtNaqIbI
empty taxi
Atya ég!Ez nem az indiai monty python?? 😊
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 598 — Omar's Coming Yo!
Ez a Doctor Strange film nagyon erősnek tűnik.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 658 — The Mathematician
marvel? Michael Bay is csak keresi az állát 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
empty taxi
Erre nincsenek szavak. Marvel who?
több mint 10 éve
empty taxi
látatlanba is az 😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
most néztem meg a dumapárbajt és nem jó
4/10
humoristákról szóló film rendes poén nélkül nem jó

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 10 éve
nemtom mennyire vagy otthon a Sithek szokásaiban, de az hogy a tanítvány kinyírja a mesterét az nem hogy nem meglepő hanem elvárás
így akarják biztosítani hogy a sötét oldal ereje nem csökken
ha erősebb a tanítvány akkor egy erősebb úr lép a helyébe ha gyengébb akkor meg kigyomlálják a gyengéket
Negritis
Azt vágom, nem is ezzel van gond, hanem az okkal. Mert ugye nem nyírta volna ki, ha nem kínozta volna Luke-ot, mert amúgy önmagáért eszébe nem jutott kinyiffantani az évek alatt a vén majmot. Tehát a szánalmas patkányképű imádkozik darth vaderhez, hogy a | sötét oldalon maradjon és ne csábítsa a "fény", aki a "fény" kedvéért nyírta ki a mesterét, nem hatalomvágyból | .
Tony
kérdés hogy erről mennyit tud, | az "agymosás" elég hatékony tud lenni |

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nemtom mennyire vagy otthon a Sithek szokásaiban, de az hogy a tanítvány kinyírja a mesterét az nem hogy nem meglepő hanem elvárás
ha erősebb a tanítvány akkor egy erősebb úr lép a helyébe ha gyengébb akkor meg kigyomlálják a gyengéket
Negritis
Azt vágom, nem is ezzel van gond, hanem az okkal. Mert ugye nem nyírta volna ki, ha nem kínozta volna Luke-ot, mert amúgy önmagáért eszébe nem jutott kinyiffantani az évek alatt a vén majmot. Tehát a szánalmas patkányképű imádkozik darth vaderhez, hogy a | sötét oldalon maradjon és ne csábítsa a "fény", aki a "fény" kedvéért nyírta ki a mesterét, nem hatalomvágyból | .
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
SW7: Látvány ötös, minden más csalódás. Annyi játék, könyv mellett ami az univerzummal foglalkozik ezt összerakni...
Csak szerintem oltári gagyi már ez a | " nem tudom hogy különleges erőm van, de fél óra alatt megtanulom használni az erőt és felveszem a versenyt az éveken át oktatott ellenféllel" | vagy | "tetves életemben nem vezettem akkora hajót, mint a millennium falcon, de lerázom az évekig képzett tie fighter pilótákat | dolog?
Most komolyan a kylo ren ahhoz a darth vaderhez imádkozik, hogy | segítsen a sötét oldalon maradni | , aki kinyírta a sötét oldalbéli mesterét? Ez most komoly? Meg maga az a szánalmas patkányképű karakter, vicc. Egy Harry Potterben még elmenne, de itt...
Na és ez a Csillagpusztító és persze | ezt is ugyanúgy felrobbantják, mint a Halálcsillagokat | ...
Nem csoda, hogy nem nyomta le a Avatart bevételben.