NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Úristen, még azt a nyilvánvaló dolgot is beleírtam a mondatomba, hogy "film" 😕Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)a kommunizmus képét? 1982 ? mesélj...ozibozi
Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.dugo1993
több mint 10 éve
Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)a kommunizmus képét? 1982 ? mesélj...
Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.dugo1993
több mint 10 éve
Dögkeselyű (1982): Voltak kételyeim a filmmel kapcsolatban, de hatalmas pozitív csalódás volt. Már maga a hangulata is odaszögez a képernyőhöz. Autóból csak trabik es zsigulik. Visszaadja a kommunizmus képét. (Meg is nézetem faterral 😀)Ezen kívül is megállja a helyét. Maga a története és a megvalósítás is profi munka. Erre büszkék lehetünk.
több mint 10 éve
kicsit más, de a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül S02E01 Második évad ma indult itthon...Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...oziboziwww.imdb.com/title/tt0126765/
ez film szintén ezt a témát járja körül, csak a németeknél. valós történet alapján készült ez is. egy megnézést megér.deyell
több mint 10 éve
Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...oziboziwww.imdb.com/title/tt0126765/
ez film szintén ezt a témát járja körül, csak a németeknél. valós történet alapján készült ez is. egy megnézést megér.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Underground: The Julian Assange Story ... igazából azt nem értettem, hogy amíg én a Hunchback meg az Impossible Mission bűvöletében éltem a Commodore 64 világában( flopis 😊 ) ugyanakkor/ugyanazzal mások az internet előtt "miikre" voltak képesek... a gépi kód világában...
több mint 10 éve
Engem a rekviem sokadszorra is megráz.Erős film kedvenc a témában.
több mint 10 éve
én pl ha olyat csinálok akkor tableten youtube-n rákeresek és had szóljon 😀Valahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.akkor azt hiszem az RTL Klub a legnagyobb jóarc, hogy minden Karácsonykor/Húsvétkor leadja az összeset 😀
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.Sobri Jóska
(mellesleg én személy szerint tényleg nagyon bírom a Bud Spencer & Terence Hill filmeket, gyerekkoromban mindig néztem őket, manapság idő/érdeklődés hiányában egyre ritkábban)Borbinho
látni már úgyse nagyon kell mert annyiszor láttam őket hogy a hang alapján tudom mi történik 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Valahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.akkor azt hiszem az RTL Klub a legnagyobb jóarc, hogy minden Karácsonykor/Húsvétkor leadja az összeset 😀
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.Sobri Jóska
(mellesleg én személy szerint tényleg nagyon bírom a Bud Spencer & Terence Hill filmeket, gyerekkoromban mindig néztem őket, manapság idő/érdeklődés hiányában egyre ritkábban)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
mostanában még a Rekviem egy álomért filmet néztem újra, de közel sem ütött akkorát, mint arra számítottambaggioValahogy a Hatodik érzék vagy a Puszta formalitás se olyan erős másodjára nézve.
Egyedül a Bud Spencer filmek azok, melyek alkalomról alkalomra jobbak lesznek.
több mint 10 éve
Mechanikus narancs vagy 2 év után újra. Még mindig üt, de valami kegyetlenül. Egyre aktuálisabb...Az Űrodüsszeia és eközött nem tudok különbséget tenni, ha Kubrickról van szó. Mind a kettő ott van a személyes top 10-ben. 😀 Aztán szorosan követi ezt a kettőt a Tágra zárt szemek (Tom Cruise ellenére)/Ragyogás kettős.
Most tűnt fel, hogy Alex apja játszik a Ragyogásban is. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Üzlet bármi áron.Csak én vagyok képtelen végignézni egy olyan filmet, ami tele van káromkodással és obszcenitással? Rohadt unalmas már...
Nem beszélve a forgatókönyvről...
több mint 10 éve
a hozzám hasonló laikusok szinte biztosan élvezni fogják, de még a műszakisoknak is tartogathat érdekes, izgalmas dolgokat
mostanában még a Rekviem egy álomért filmet néztem újra, de közel sem ütött akkorát, mint arra számítottam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
amc Cliffhanger ! Az old school akció film kategóriában simán a legjobbak között!Nincs mese Stallonenak azért voltak tényleg jó filmjei!
Nálam még megkockáztatom az első helyre is esélyes ( mondjuk Lithgow alakítása is sokat dob 😊 ) de azért a Die Hard 2. , a Tengo &Cash , Kommando, etc. persze nagyon ott vannak a nyomában...!
több mint 10 éve
Ja, szerintem is hasonlít rá Igor. 😀Egyebkent igen, mert Metacritic >>> imdb 😊Igoregyébként tudtad hogy fizimiskára kiköpött Nemes Jeles László vagy! 😊yooker
több mint 10 éve
Nem tudom volt -e már , de sztem mindent visz :Kijött a teljes verzió:
Greengo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? ...JugheadSzerintem BP-n az egyik Cinema City-ben majdnem biztos, hogy van feliratos verzió. Mi is megtaláltuk, igaz, hogy este 10-től volt de az már részletkérdés.
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?érdekes mert pl a Szegedi Cinema City nem hoz be minden normálisabb filmet feliratosan
Ja és a Mad Max... Letépi az arcodat és hiába fáj mégis élvezed. Nem lehet nem imádni ezt a darálást.
Oh what a film, what a lovely film!!Jughead
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?JugheadÉn ezért nem néztem a Gone Girlt moziban, pedig pesti vagyok. Amúgy lehet benne valami. Attól függ mennyi rá a kereslet. Itt Pesten pl. általában a MOM Parkban mennek feliratosan vagy a művész mozikban. De néha, igaz ritkán, még ott sem. A forgalmazót kell ilyenkor okolni.
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?Ja és a Mad Max... Letépi az arcodat és hiába fáj mégis élvezed. Nem lehet nem imádni ezt a darálást.
Oh what a film, what a lovely film!!
több mint 10 éve
Nem tudom volt -e már , de sztem mindent visz :Én bírom az ilyet. Nyilvánvaló paródia, egyben amolyan nosztalgia a régi akciófilmekre. Kicstarteren dobták össze rá a pénzt, szerintem megérdemelték. Blood Dragon filmes megvalósításban.
www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
Na és persze a soundtrack is alapmű : www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbYGreengo
több mint 10 éve
Shaun, the Sheep movie a virágboltban! Ez kötelező, az új Kurt Cobain dokufilmet viszont csak a témára fogékonyaknak ajánlom 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nah Mad MAx megnézveegész korrekt kis film, nem kiemelkedő de végig a székbe szögez
kikapcsolódásnak ajánlom
több mint 10 éve
amerikai mesterlövészA társai szerint a filmmel ellentétben mikor csóri lelövöldözte a gyerekeket, pont nem tudta utólag, hogy volt-e náluk valami vagy nem. Bárki bekattant volna...vlsz még egy érzékeny texasi is...
Engem annyira nem fogott meg hosszú volt és sokszor unalmas nem ismertem a történetet a vége meglepő de addig elég kiszámítható.
A szokásos amerikai hős maszlag már nem is érdekel nem tudom ,hogy ezt mennyire eszik meg kint,hogy minden arab egy vérengző állat az usa katonái pedig faszagyerekek....Janek