Filmek
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt kérdezi a művelt kollega, hogy a sci rövidítés esetleg a tudományra utalna...Donnie Darko valóban, de nekem az valamiért múltszázadinak tűnt.A die hard 1988-ban, valós időben játszódik los angelesben, a nakatomi toronyban.
A MadMax meg annyira sci-fi kb, mint a Die Hard.
Végülis mindkettőben valószerűtlen események vannak felfűzve egy inkoherens, önellentmondásos történetszálra.
Amennyiben ez a sci-fi definíciója...
Sobri Jóska
A mad max meg a távoli jövőben ahol a civilizáció 95%-a megsemmisült.
Végülis akkor már inkább a die hard 3-al vonnék párhuzamot mert abban a lövöldözésen kívűl még gépjárműveket is vezetnek. Megdöbbentő a hasonlóság. De a pancser police is jó példa lett volna...
peach
A távololi jövőben jáccódó izéket utópiának nevezzük.
Khmm.. Köszönöm, Uraim!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
74. Spring Breakers (Harmony Korine, 2012)én először ezen akadtam le 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
www.bbc.com/culture/story/20160819-the-21st-centurys-100-greatest-filmsHát minden lista véleményes...
baggio
Zodiakus mint top 15....
Stb
több mint 9 éve
www.bbc.com/culture/story/20160819-the-21st-centurys-100-greatest-films

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Őslakó - The Man from the Earth, ha már az olcsó filmekről volt szó 😊
több mint 9 éve
Donnie Darko valóban, de nekem az valamiért múltszázadinak tűnt.A die hard 1988-ban, valós időben játszódik los angelesben, a nakatomi toronyban.
A MadMax meg annyira sci-fi kb, mint a Die Hard.
Végülis mindkettőben valószerűtlen események vannak felfűzve egy inkoherens, önellentmondásos történetszálra.
Sobri Jóska
A mad max meg a távoli jövőben ahol a civilizáció 95%-a megsemmisült.
Végülis akkor már inkább a die hard 3-al vonnék párhuzamot mert abban a lövöldözésen kívűl még gépjárműveket is vezetnek. Megdöbbentő a hasonlóság. De a pancser police is jó példa lett volna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Donnie Darko valóban, de nekem az valamiért múltszázadinak tűnt.A MadMax meg annyira sci-fi kb, mint a Die Hard.
több mint 9 éve
Volt egy nagyon jó kis független sci-fi is tavaly, a coherence. Nylván úgy kell nézni, hogy pár tízezer dollárból készült, de igazi kis agyalós, jó alap ötletből merítő alkotás.Mellesleg sci-fi az új madmax is, amit imádtam... 😊
több mint 9 éve
interstellar meh
több mint 9 éve
Volt itt azért. Sorrend nélkül.Interstellar
Ex Machina
Frequency
Sunshine
Donnie Darko
Nem fért fel a Moon vagy az I origins.
több mint 9 éve
A 21. században alapvetően nem sok jó sci-fi készült sajnos.Migrancs temahoz jol passzol azEgyik kedvenc sci-fim, nagyon underrated. Simán Top5-ös 21. századi SF.
Ember gyermeke
Erdekes abrazolasa egy negativ utopianak ami nem is annyira utopia lassan...
Janek
süti
Pláne nem igazi jó kis agyalós.
Nálam a Top5 21.századi sci-fi:
Attack The Block
Equilibrium
Pitch Black
District9
Inception
Sokat elárul, hogy ezek közül az első leginkább egy akcióvígjáték, a második, harmadik alapvetően a jövőben játszódó akciófilm.
több mint 9 éve
Migrancs temahoz jol passzol azEgyik kedvenc sci-fim, nagyon underrated. Simán Top5-ös 21. századi SF.
Ember gyermeke
Janek
több mint 9 éve
OFF!Vajon a Silver Liningsban az eredeti forgatókönyv szerint is Philly drukker lett volna?😊
Ezt amúgy nem tudtam róla... Köszi az infót
ON!
több mint 9 éve
(Off)... de Cooper se irritált annyira mint szokott.Pedig különben ízig-vérig Eagles szurkoló (tudom, NFC ellenfél). Riley-nak nem rokona.
süti

(On)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Migrancs temahoz jol passzol az Ember gyermeke
több mint 9 éve
ez a fiú-lány nagyon elcsépelt, legyenek hibridek, akik félidőben nemetváltanak...Akkor azt is bele kell írni a storyba, hogy a valószínűtlenül jóképű, multi milliárdos, meleg szívű cápa herceg beleszeret a hányatott sorsú, szülők nélkül felnövő, szívbeteg lánytestvérét egyedül felnevelő cápa szolga lányba. azonban szerelmük beteljesedését ármánykodások és intrikák, gonosz cápák gonoszságai keresztezik úton-útfélen. #drámaiszálEgy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
peach

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
nem-nem, ember - cápa szerelem kell, akkor lesz az igazi dráma 😀www.youtube.com/watch?v=LX3jkYoFdpo
Negritis
Ne csak off legyen, mostanra sikerült megnéznem az American Hustle-t.
Nem igazán az én stílusom, de szerintem az egyik legjobb filmélményem lett belőle. Igaz történet alapján nyomozós, drámás keverék, amiben aztán mindenki átver mindenkit a végére már azt se tudtam ki min ügyködik. Szóval rendesen leköti az embert, főleg, hogy a színészi játék nagyon pazar lett. Bale valami brutálisan jó színész, de Cooper se irritált annyira mint szokott. Talán a The Prestige-hez tudnám hasonlítani, azzal az eltéréssel, hogy az misztikus környezetben játszódik, ez meg teljesen valós. Én mindenképpen ajánlom.
több mint 9 éve
nem-nem, ember - cápa szerelem kell, akkor lesz az igazi dráma 😀Akkor azt is bele kell írni a storyba, hogy a valószínűtlenül jóképű, multi milliárdos, meleg szívű cápa herceg beleszeret a hányatott sorsú, szülők nélkül felnövő, szívbeteg lánytestvérét egyedül felnevelő cápa szolga lányba. azonban szerelmük beteljesedését ármánykodások és intrikák, gonosz cápák gonoszságai keresztezik úton-útfélen. #drámaiszálEgy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
peach
több mint 9 éve
Akkor azt is bele kell írni a storyba, hogy a valószínűtlenül jóképű, multi milliárdos, meleg szívű cápa herceg beleszeret a hányatott sorsú, szülők nélkül felnövő, szívbeteg lánytestvérét egyedül felnevelő cápa szolga lányba. azonban szerelmük beteljesedését ármánykodások és intrikák, gonosz cápák gonoszságai keresztezik úton-útfélen. #drámaiszálEgy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
igazából tipikus film+ alapanyag 😀Egy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
Egy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
több mint 9 éve
mostantól már a "melyik a kedvenc indiai filmed?" kérdésre is határozott választ tudok adni 😊img.goldposter.com/2015/04/3-Idiots_poster_goldposter_com_6.jpg@0o_0l_400w_70q.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
több mint 9 éve
nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
több mint 9 éve
nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.A Sharknado-sorozatnál nincsenek jobb Cápa filmek. Mióta láttam, azóta nem is nyitok ablakot, ha otthon vagyok, mert valami eszement gyilkológép még berepül a szobába.csak a Dancsó videókat meg trailereket láttam, de egy csukott ablak mitől véd? 😀
Stez
Negritis