Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Megnéztem a Lone Survivort (A túlélő) Aztaaamindenit mekkora film ez. Baromi hangulatos, körülbelül 5 perc kell hozzá hogy a képekből és a zenékből beugorjon valami, mégpedig a Friday Night Lights ugyanis hamisítatlan Peter Berg film. Elképesztően hiteles, utánaolvastam és a megkérdőjelezhető jelenetek is frankón megörténtek, sőt sok esetben még puhítottak is rajta. Alapos munkát végeztek, boncolási jegyzőkönyvekből rekonstruáltak mindent! Borzasztó film, a szó jó értelmében. Utoljára a sólyom végveszélyben volt rám ilyen hatással.JayBEz pedig mindent visz 😀
www.youtube.com/watch?v=YP-uq-dHJi0
több mint 11 éve
Megnéztem a Lone Survivort (A túlélő) Aztaaamindenit mekkora film ez. Baromi hangulatos, körülbelül 5 perc kell hozzá hogy a képekből és a zenékből beugorjon valami, mégpedig a Friday Night Lights ugyanis hamisítatlan Peter Berg film. Elképesztően hiteles, utánaolvastam és a megkérdőjelezhető jelenetek is frankón megörténtek, sőt sok esetben még puhítottak is rajta. Alapos munkát végeztek, boncolási jegyzőkönyvekből rekonstruáltak mindent! Borzasztó film, a szó jó értelmében. Utoljára a sólyom végveszélyben volt rám ilyen hatással.
több mint 11 éve
Predator reboot Shane Black-et, a Vasember 3 és a Durr, durr és csók rendezőjét bízták meg a nemes feladattal, vagyis hogy támassza fel a Predator franchise-ot a mozivásznon.
A hányatott sorsú (sic!) franchise úgy tűnik magára találhat. Eddig összesen három saját mozifilmet, és két Aliennel közös produkciót tagadhat le a Predator, amik közül még Antal Nimród 2010-es filmje volt a legnézhetőbb, és ez nem egy dicséret a sorozatra nézve. Ezúttal viszont jó esély van rá, hogy a megfelelő kézbe kerül az egyébként tartalmasabb világ, Shane Black rendező/író által kap új löketet a 20th Century Fox gondozásában. Black rendezte ugyebár legutóbb a Vasember 3-mat, de a Durr, durr és csók is az ő keze munkája, forgatókönyveit kutatva pedig elég a Halálos fegyver szériáig mennünk. Sok múlhat ezúttal is a scripten, amit Fred Dekker-re osztottak ki, akinek nem sok említésre méltó produkciója akad a múltban. További infók még nem derültek ki, de meglepődnék rajta, ha nem a Comic-Con egyik nagy durranásának szánnák a továbbiakat.
Na végre! 😛
több mint 11 éve
az megvan, hogy jön az atomic shark? már alig várom a spoilert...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Egy remek film a szerelemről illetve arról amiről azt hiszed ,hogy az aztán mégsem...
Remek színészek,mély érzelmek nem az a első randis film mégis nagyon ajánlott.
Szigorúan feliratosan.
több mint 11 éve
Hál'isten, hogy kapott folytatást:És még videójáték is készül belőle !
Már nagyon várós. | NEM. |
több mint 11 éve
juuujj! hát erről nem tudtam! kösz!sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?
www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116
Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
www.imdb.com/title/tt0103759/deyell
amint lehet megnézem!
érdekes lesz összehasonlítani, mind a filmeket ,mind külön a főszereplők játékát!látatlanban Keitel mindenképpen garancia a minőségre!
több mint 11 éve
mit ne mondjak elég szarul néz ki de basszuuuus dínós found footage horror !!! 😀 ezt látnom kell! 😀
több mint 11 éve
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?
www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116
Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
www.imdb.com/title/tt0103759/
buhloone mindstate
több mint 11 éve
ez a kettő alap természetesen! de ebben nem számítottam semmi jóra és végül jól szórakoztam!sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jóJanek
több mint 11 éve
Soha ne mond,hogy soha ...de soha nem szeretnék még egyszer 4d moziba menni...
transformers 4
ha nem ebben az idegesítő székrángatós teremben néztem volna akkor is kínosan hosszú a film és elég üres
Lőnek,lőnek aztán vége...
SPOILER!
a történetnek semmit felépítése ,megjelennek fontos szereplők,de nincs kifejtve miért hogyan?
a főhős meg maradt volna a "Feel it"! -nél 😊
több mint 11 éve
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jó
több mint 11 éve
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.kishaszi"hiába egy katolikus pap a főszereplő, ez a film úgy mesél bűnről és megbocsátásról, és visz be a végén egy kegyetlen nagy gyomrost, hogy az egyaránt befogadható legyen reformátusnak, unitáriusnak, agnosztikusnak és ateistáknak. Ráadásul még humoros is."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116
Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!
több mint 11 éve
végre elérhető!
John Michael McDonagh + Brendan Gleeson újra, remélem a The Guard sokaknak megvolt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Dettó.Eli Wallach... 😕ripzinedine5
Isten nyugosztalja!kishaszi
több mint 11 éve
Eli Wallach... 😕Isten nyugosztalja!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ezt a filmet láttam most.www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0
Valahogy tetszett a dolog,a történet is a helyén van,a hangulat igen retros de át is jön a vásznon.(igaz nem moziban láttam)
3 remek alakítás,csillogó,villogó fények,színpompás ruhák,érdekes frizurák 😊
Bale itt is megmutatja miért is lett napjaink egyik legjobb színésze(és itt nem a batmanre gondolok)
Amy pedig szívdöglesztően szexi
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Már a sztori tele van buktatókkal, de egyszer tuti nézős.Sajnos kevés jó háborús filmet láttam az utóbbi években, örülnék, ha egyre több jönne...
Tud valaki esetleg másik érkezéséről?
több mint 11 éve
A látvánnyal itt sem lesz gond, reméljük tartalom is lesz a felszín alatt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A főnököm mondta, hogy nézzem meg a Kinyúlva, lenyúlva c. filmet, amiben valami autókereskedők vannak, de nem találok ilyen filmet.Valaki esetleg tudna segíteni, mire gondolhatott?
több mint 11 éve
Nekem a Sin City az egyik kedvencem, remélem nem rontják el... Szerintem nagyon nem lehet 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Az 1. tetszett!A másodiktól félek...ugyan ez a Dumb és Dumber....