Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A befejezést elhibázottnak tartottam. Nem éreztem szükségét plusz magyarázatra. Semmit nem tett hozzá a filmélményhez, inkább csak elvett belőle. Nem nagyon volt mit, mert szerintem erősen túlgondolták és túlcsavarták a sztorit. Jó volt az alapötlet, de a megvalósításon elvérzett.Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.Rajna
több mint 12 éve
Peter Parker was just an attractive, intelligent, likable, athletic, well-dressed, teenage...loser!Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
screen junkies rules! everytime! 😀toxique

több mint 12 éve
Nekem is van pár, de akárhogy csavarom a dolgot mindig logikai buktató a vége. 😀Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.Rajna
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.
több mint 12 éve
Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
húhú, gyerekek, mindenki az IMAX-be! Gravity valami brutális filmélmény volt... és nem csak azért mert kb olyan látványvilága van, mint az Avatarnak, hanem kb végig a székhez ragad, annyira feszült és pörgős. 9,5/10.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
screen junkies rules! everytime! 😀
több mint 12 éve
A kényszerleszálllás sem a jobbak közé való...az első félóra még elég fasza, az uvccsó 20 is elmegy a maga orbitális kliséjével, de h közben minek kellett több mint egy órát nézni a büdös nagy semmit azt nem értem. Jobbat vártam, max egyszer nézős...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én kb. minden horror filmmel így vagyok, de ennél én is ezt éreztem amit írtok. Feléig megvolt a tempó aztán kipukkadt a sztorival együtt. 😊az eleje még "érdekes" volt....ugy a felétől viszont átcsapott valami paródia szerű dologba...mi konkrétan szarrá röhögtük magunkat rajtathebekeMegnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
az eleje még "érdekes" volt....ugy a felétől viszont átcsapott valami paródia szerű dologba...mi konkrétan szarrá röhögtük magunkat rajtaMegnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
több mint 12 éve
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!
több mint 12 éve
Ajánlom mindenkinek az Enter the Void című filmet. Elképesztő (és nem csak a látványvilágában).

több mint 12 éve
Jó lesz a folytatás is:Stephen Fry játssza majd őt, szóval nem aggódom. Nagyon jól néz ki az előzetes.
Az a durva, hogy ennyire sikerül visszaadni a könyvben elképzelt látvány világot.
Beornre külön kíváncsi leszek, hogy sikerül majd megoldani.süti
több mint 12 éve
Jó lesz a folytatás is:Az a durva, hogy ennyire sikerül visszaadni a könyvben elképzelt látvány világot.
Beornre külön kíváncsi leszek, hogy sikerül majd megoldani.
több mint 12 éve
fent van a wirágboltban a Pacific Rim, töltsétek serényen!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, engem nagyon idegesített. Nem szoktam a hibákat keresni egy filmben, de ebben annyira szembetűntek a dolgok, hogy én is fogtam a fejem, jobb esetben. Rosszabb esetben kicsúszott, hogy "anyád" 😀Egyből töröltem is, nem kell ilyen szemét a gépemre 😀
Megnéztem azonban Nick Cage új thrillerét (Frozen Ground), ami megtörtént eseményt dolgoz fel. Annak ellenére, hogy a néző korán megtudja ki a bűnös, végig leköti őt a film.
Nagyon tetszett.
több mint 12 éve
A hívás kicsit visszatért a 90-es évek thrillereinek idegesítő kliséihez: | segghülye (amikor az elején visszahívta az ágy alatt bújkáló kislányt fogtam a fejem), fegyver nélkül a helyszínre érkező főhős, leütöm a gonoszt, de nem nézem meg hogy tényleg megfeküdt-e, így nyilván 1 percen belül újra támad, stb. | De egyébként fenn tudta tartani a feszültséget, talán pont ezeknek köszönhetően 😊Nekem egyébként A kelettel sem volt bajom, nem egy kiemelkedő film de egyszer simán nézhető. Mondjuk a főszereplő nő színészi játéka nem túl magas színvonalú.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
A pi életét, ha más miatt nem is, de a látvány miatt erősen ajánlott megtekinteni. Nagyon szép képekkel van tele.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerintem simán elmegy. Sőt, ha nem basszák el a végét, akkor még jobb lett volna! Én tudom ajánlani.The call.Az előbb fejeztem be és le akartam írni, hogy mekkora egy f*s film 😀 elnézést 😀JC6
fúú nagyon bejött. rég izgultam ennyire filmendugo1993
Viszont most futottam bele a The East nevű alkotásba. Alapvetően nagyon szar, de többet röhögtem rajta, mint egy vígjátékon.
több mint 12 éve
😀 😀The call.Az előbb fejeztem be és le akartam írni, hogy mekkora egy f*s film 😀 elnézést 😀JC6
nem tudom, nekem nagyon bejött. mondjuk porton kommenteket nézve eléggé megosztja a véleményeket
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The call.Az előbb fejeztem be és le akartam írni, hogy mekkora egy f*s film 😀 elnézést 😀
több mint 12 éve
80 dollárért egész korrekt:Ncore elromlott? :p
www.ign.com/articles/2013/09/24/the-dark-knight-trilogy-ultimate-collectors-edition-blu-ray-review
u.i.: Majd a Gravityről írjon már valaki ha megnézte. Eddig jókat olvastam róla, kíváncsi vagyok már.süti