Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Meg a nyolcadik 😀A Blöff a legjobb, nincs vita 😀JC6Szerintem is. 😊 :cool:
Szorosan mögötte a Hetedik. 😊Vrijbloed
Bocs, fáradt vagyok, de igazad van 😊
több mint 14 éve
A Blöff a legjobb, nincs vita 😀JC6Szerintem is. 😊 :cool:
Szorosan mögötte a Hetedik. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Blöff a legjobb, nincs vita 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Blöff az egyik legjobb film, annál csak a Ne Légy Barom! a jobb meg a Horrorra Akadva 1-2... 😊Jaja, tudom. 😊 😛Tegnap volt ugye a BLÖFF, ma pedig Kalifornia - A halál nem utazik egyedül 21:30-tól Viasat :cool:VrijbloedBrad Pitt hét van a ViasatonLittle Jarry
Hetedik meg Interjú a vámpírral az megvolt, de a Blöfföt nagyon rég nem láttam, csak úgy, mint a mai filmjét. 😊Vrijbloed
több mint 14 éve
Jaja, tudom. 😊 😛Tegnap volt ugye a BLÖFF, ma pedig Kalifornia - A halál nem utazik egyedül 21:30-tól Viasat :cool:VrijbloedBrad Pitt hét van a ViasatonLittle Jarry
Hetedik meg Interjú a vámpírral az megvolt, de a Blöfföt nagyon rég nem láttam, csak úgy, mint a mai filmjét. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap volt ugye a BLÖFF, ma pedig Kalifornia - A halál nem utazik egyedül 21:30-tól Viasat :cool:VrijbloedBrad Pitt hét van a Viasaton
több mint 14 éve
Tegnap volt ugye a BLÖFF, ma pedig Kalifornia - A halál nem utazik egyedül 21:30-tól Viasat :cool:
több mint 14 éve
Terhes társaság nagyon zsíír lett,ajánlom ha röhögni akartok egy jót 😉
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ma este viasaton Hetedik, kötelező!Jó, hogy mondod, belövöm a felvételt!
Paranormalon meg elaludtam. 😊Stez
Éli könyvét megnéztem, nálam 7/10. Simán vállalható, mondjuk az, hogy vak, egy kicsit erős, ahhoz, amit előtte művelt 😀
több mint 14 éve
Ma este viasaton Hetedik, kötelező! Paranormalon meg elaludtam. 😊
több mint 14 éve
Total Eclipse... 5*...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Valahogy a Paranormal-t nem tudtam komolyan venni...JC6Egyébként nem vagy egyedül. Én nem is ismertem, hanem haverokkal néztem.
De van aki elvicceli, van aki meg majd beszar rajta. 😊
Karanténra a REC-t értem természetesen. 😀
Legalábbis ebben a hitben élek, hogy az... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a Karantén spanyol (eredeti) változata sokkal jobb. REC a címe, van 2. része is! 😉[Láttam mostanában 1-2 jót. 😊
na ha már így szóbakerült kinek mi a legfélelmetesebb horror film? kéne vmi hétvégére 😊kristof
1. KARANTÉN (kibaszott nagy, főleg este)
2. PARANORMAL ACTIVITY (eset, egyedül, fülessel)
3. A RETTEGÉS HÁZAVrijbloed
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valahogy a Paranormal-t nem tudtam komolyan venni...
több mint 14 éve
na ha már így szóbakerült kinek mi a legfélelmetesebb horror film? kéne vmi hétvégére 😊kristofha sorozat megfelel, akkor The Walking Dead. annyira még nem durva az első rész, de befog 😊
több mint 14 éve
[Láttam mostanában 1-2 jót. 😊
na ha már így szóbakerült kinek mi a legfélelmetesebb horror film? kéne vmi hétvégére 😊kristof
1. KARANTÉN (kibaszott nagy, főleg este)
2. PARANORMAL ACTIVITY (eset, egyedül, fülessel)
3. A RETTEGÉS HÁZA
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na ha már így szóbakerült kinek mi a legfélelmetesebb horror film? kéne vmi hétvégére 😊Cowboykarcsi, megnézted? Vélemény?JC6Jaja,kb ugyanarra jutottam mint Te,kicsit jobbra számítottam de egyébként jó film,egy két rész igen paráztatós de azért láttam már keményebbet.10ből mondjuk egy 6 és feles.Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Megkérdezem Neked egy másik fórumon, hátha...illetve egy film címét keresem... régen láttam már kis porbafingó koromban, egy apa és fia volt a főszereplő, amiben egy kaszás elől menekültek, a film közben többször is elrabolták a fiút, de a végén megmenekültek és happy end... arra emlékszem még hogy a fiú egy kisebb helységbe volt bezárva a film közben próbálta kiásni magát, majd később amikor az apja rátalált egy szellem-vasútnál ismét elrabolta a főgonosz... sajnos csak ennyi ami megmaradt a filmből, ha valaki rájött ennyiből hogy mi lehet a címe, kérem jelezze...eaglesmcnabbsenki nem tudja mi lehet a címe? pedig iszonyat jó film :/eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Ridley Scott féle Robin Hood pipa. Nem kellet csalódnom az öregben és Crowe-ban sem (utóbbi jobb formában van mint valaha) bár a Gladiátor és a Mennyei királyság valamivel erősebb de ez is bőven hozza a szintet. A cím senkit ne tévesszen meg, nem sok köze van a filmnek a mindenki álltal ismert Robin Hoodhoz, nem egy újabb bőrlehúzásról van szó amitől annyian tartottak.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi, megnézted? Vélemény?JC6Jaja,kb ugyanarra jutottam mint Te,kicsit jobbra számítottam de egyébként jó film,egy két rész igen paráztatós de azért láttam már keményebbet.10ből mondjuk egy 6 és feles.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
illetve egy film címét keresem... régen láttam már kis porbafingó koromban, egy apa és fia volt a főszereplő, amiben egy kaszás elől menekültek, a film közben többször is elrabolták a fiút, de a végén megmenekültek és happy end... arra emlékszem még hogy a fiú egy kisebb helységbe volt bezárva a film közben próbálta kiásni magát, majd később amikor az apja rátalált egy szellem-vasútnál ismét elrabolta a főgonosz... sajnos csak ennyi ami megmaradt a filmből, ha valaki rájött ennyiből hogy mi lehet a címe, kérem jelezze...eaglesmcnabbsenki nem tudja mi lehet a címe? pedig iszonyat jó film :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cowboykarcsi, megnézted? Vélemény?
több mint 14 éve
A Pancser Police nem rossz. Az első fél órában nagyon sokat röhögtem, de utána már csak alig-alig.
több mint 14 éve
De kísértet járás,igazad van.Megnézem akkor.Szellemjárás Connecticutban.Valaki tud róla valamit?Érdemes megnézni?CowboykarcsiNem kísértetjárás? 😊 Nem azért, csak kerestem a meghajtón ilyen névvel és nem találtam 😛
Szerintem kellemes csalódás, egynek jó film. De vannak tőle sokkal jobb horrorok 😛JC6
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szellemjárás Connecticutban.Valaki tud róla valamit?Érdemes megnézni?CowboykarcsiNem kísértetjárás? 😊 Nem azért, csak kerestem a meghajtón ilyen névvel és nem találtam 😛
Szerintem kellemes csalódás, egynek jó film. De vannak tőle sokkal jobb horrorok 😛