Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Már semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :omert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerLehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.BlitzerkriegMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorter
több mint 14 éve
...Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb borzongatós mozija. Nagyon csípem azt a filmet.
szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...peach
Simply the BEST!
több mint 14 éve
kinek a pap , kinek a papné. egyszerűen egy percig sem élveztem a filmet... van benne egy csomó nem éppen logikus dolog , ami egy ilyen témájú és műfajú filmnél sztem nem éppen nyerő...szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Jah. Ledobott pár kilót, ránctalanító krémet használt és tetováltatta magát😀Ali Jenő, a lakótelepen ? 😀 ... Amúgymeg, akkor lehet, hogy Seagal tündököl a japán harcművész szerepében... nah ebbe már belezavarodtam.Blitzerkriegmert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerAz Alien szomszédja Havannán😊kishaszi
Többet ki lehetett volna hozni a filmből. Voltak jó ötletek, de volt némi utánérzés, voltak már láttunk ilyet korábban flsahek.
Mondjuk AN nyilván hozott anyagból hozta, amit tudott.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ali Jenő, a lakótelepen ? 😀 ... Amúgymeg, akkor lehet, hogy Seagal tündököl a japán harcművész szerepében... nah ebbe már belezavarodtam.Az Alien szomszédja Havannán😊kishasziMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPortermert a predator amúgy létezik? 😂JJ Tiller
Simply the BEST!
több mint 14 éve
Küldtem Pm-t 😉Linket tudnál adni, hogy ezek az infók honnan származnak? Menne a könyvjelzőim közé...RataccessTud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Elvileg hivatalos R5 megjelenés
Köszönöm a választJC6
Predators- Szeptember 30
Itt van egy R5 lista, akit érdekelne mi mikor fog megjelenni
September
........Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Az Alien szomszédja Havannán😊mert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerLehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.BlitzerkriegMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorter
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
mert a predator amúgy létezik? 😂Múltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorterPredators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.Blitzerkrieg
Pár hete láttam, de sokkal többet vártam tőle. Olyan, mint a Predator 2, ami már tele van baromságokkal, egyedül az 1.rész volt nézhető, persze mert Schwarzi. 😀
Mondjuk számomra érthetetlen, hogy Seagalt miért nem bombázzák Predator film főszereppel, neki fegyver sem kéne a gyilkoláshoz. 😕Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Múltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokPredators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.Blitzerkrieg
Pár hete láttam, de sokkal többet vártam tőle. Olyan, mint a Predator 2, ami már tele van baromságokkal, egyedül az 1.rész volt nézhető, persze mert Schwarzi. 😀
Mondjuk számomra érthetetlen, hogy Seagalt miért nem bombázzák Predator film főszereppel, neki fegyver sem kéne a gyilkoláshoz. 😕Stez
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem s. Nekem nagyon tetszett a film, kétszer néztem meg 😊az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachEz így baromság.kishaszi
több mint 14 éve
az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachEz így baromság.
több mint 14 éve
össze sem hasonlítható a kettő, az ember gyermeke minden idők egyik legjobb utópisztikus filmje...egyszer pedig nézhető de valami még mindig hiányzik belőle. az utópia hangulatú filmeket imádom de valamiért még nem sikerült igazán jó filmet alkotni abban a stilusban.Madaz ember gyermeke szerintem nagyon kis fasza utopisztikus film. bár nem annyira sötét, mint a book of eli, de minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell...valtine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Predators szerintem eleve szar.Lehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.
Simply the BEST!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm az infót!
több mint 14 éve
Linket tudnál adni, hogy ezek az infók honnan származnak? Menne a könyvjelzőim közé...Tud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Elvileg hivatalos R5 megjelenés
Köszönöm a választJC6
Predators- Szeptember 30
September
* Grown Ups - September 2
* Space Chimps 2: Zartog Strikes Back - September 16
(expect some of these dates for the 23rd to change in the next week or so, most likely only about half of these will drop)
* Please Give - September 23
* Machete - September 23
* Piranha 3D - September 23
* Letters to Juliet - September 23
* Knight and Day - September 23
* Stomp the Yard 2: Homecoming - September 23
* Unrequited - September 30
* Predators- September 30
* An Invisible Sign of My Own September 30
October
* Iron Man 2 October 5
* Rust - October 7
* Resident Evil: Afterlife - October 7
* Jonah Hex – October 12
* 30 Days of Night: Dark Days - October 14
* Toy Story 3 – October 19
* Takers - October 21
* Lost Boys: The Thirst - October 21
* Nightmare on Elm Street – October 26
* The Other Guys - October 28
* Wall Street: Money Never Sleeps - October 28
* Get Him to the Greek ; October 28
November
* Eat Pray Love - November 4
* You Again - November 9
* Expendables, The - November 11
* Open Season 3 - November 18
* StarStruck - November 23
* Sorcerer's Apprentice, The - November 23
* Charlie St. Cloud - November
* Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore - November
* Get Him to the Greek - November
* Last Airbender, The - November
* Cane Toads: The Conquest - November
* Shrek Forever After - November
December
* Unstoppable - December 9
* Next Three Days, The - December
* Despicable Me - December
* Debt, The - December
* Easy A - December
* Inception - December
* Scott Pilgrim vs. the World - December
* Social Network, The - December
* Beastly - December
* Dinner for Schmucks DecemberBruschi85
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Predators szerintem eleve szar. Pár hete láttam, de sokkal többet vártam tőle. Olyan, mint a Predator 2, ami már tele van baromságokkal, egyedül az 1.rész volt nézhető, persze mert Schwarzi. 😀
Mondjuk számomra érthetetlen, hogy Seagalt miért nem bombázzák Predator film főszereppel, neki fegyver sem kéne a gyilkoláshoz. 😕
több mint 14 éve
Tud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Elvileg hivatalos R5 megjelenés
Köszönöm a választJC6
Predators- Szeptember 30
September
* Grown Ups - September 2
* Space Chimps 2: Zartog Strikes Back - September 16
(expect some of these dates for the 23rd to change in the next week or so, most likely only about half of these will drop)
* Please Give - September 23
* Machete - September 23
* Piranha 3D - September 23
* Letters to Juliet - September 23
* Knight and Day - September 23
* Stomp the Yard 2: Homecoming - September 23
* Unrequited - September 30
* Predators- September 30
* An Invisible Sign of My Own September 30
October
* Iron Man 2 October 5
* Rust - October 7
* Resident Evil: Afterlife - October 7
* Jonah Hex – October 12
* 30 Days of Night: Dark Days - October 14
* Toy Story 3 – October 19
* Takers - October 21
* Lost Boys: The Thirst - October 21
* Nightmare on Elm Street – October 26
* The Other Guys - October 28
* Wall Street: Money Never Sleeps - October 28
* Get Him to the Greek ; October 28
November
* Eat Pray Love - November 4
* You Again - November 9
* Expendables, The - November 11
* Open Season 3 - November 18
* StarStruck - November 23
* Sorcerer's Apprentice, The - November 23
* Charlie St. Cloud - November
* Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore - November
* Get Him to the Greek - November
* Last Airbender, The - November
* Cane Toads: The Conquest - November
* Shrek Forever After - November
December
* Unstoppable - December 9
* Next Three Days, The - December
* Despicable Me - December
* Debt, The - December
* Easy A - December
* Inception - December
* Scott Pilgrim vs. the World - December
* Social Network, The - December
* Beastly - December
* Dinner for Schmucks December
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Nekem is jobban bejött valamiért Az ember gyermeke. Az Élitől többet vártam.
Simply the BEST!
több mint 14 éve
valtine
13
egyszer pedig nézhető de valami még mindig hiányzik belőle. az utópia hangulatú filmeket imádom de valamiért még nem sikerült igazán jó filmet alkotni abban a stilusban.Madaz ember gyermeke szerintem nagyon kis fasza utopisztikus film. bár nem annyira sötét, mint a book of eli, de minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell...
több mint 14 éve
az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachegyszer pedig nézhető de valami még mindig hiányzik belőle. az utópia hangulatú filmeket imádom de valamiért még nem sikerült igazán jó filmet alkotni abban a stilusban.
@KJuraszik
több mint 14 éve
az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!peachMi bajod az Éli könyvével?
több mint 14 éve
az eli könyve ku*va szar , meg ne nézzétek. az egyedüli jó dolog a filmben mila kunis!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Köszönöm a választ
több mint 14 éve
Nolan úr pedig korunk (egyik) legnagyobb rendezője és forgatókönyvírója énszerintem. Kegyetlenül homlokon csókolja a múzsája mindig az tuti, akár írásról akár rendezésről van is szó. Már várom nagyon, hogy láthassam az Eredetet, tuti hogy az is eredeti 😊.BlitzerkriegTegnap este újranéztem a Prestige-t (A tökéletes trükk), kötelező darab. Nolan még nem adott ki szart a kezéből.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nem tudom volt e már, de ajánlom az érdeklődők figyelmébe a következő filmet:The Tillman Story:
http://www.youtube.com/watch?v=jaMAVAqef7I&feature=related