Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Filmek

39 feliratkozó

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 974 — a new hope (again)
pótoltam két klasszikot tegnap. a szárnyas fejvadász... háát, maradjunk annyiban h nekem egyáltalán nem tetszett.
a leon a profi viszon aranyos, jó kis film 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Csak sikerült megnézni a Batmant. Nekem ez is tetszett, de azért a 2. részt nem veri le. Viszont ez a Nolan fajta sokkal inkább bejön mint a Burton féle. Burton stílusát amúgy sem igazán kedvelem. Jobban bejön a kissé realisztikusabb ábrázolás.Shawn84
Én is pár napja néztem meg, és nekem az volt a(z egyik) gondom vele, hogy nagyon a mai USA-ban játszódott, több képnél egyenesen New York látszódott.
Ennek ellenére tetszett a film, bár szvsz simán lehetne fél órával rövidebb.Szobi22
Az a fél óra nekem is megvolt. A közepéből simán ki lehetne szedni. De attól még az év egyik legjobbja.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Én is pár napja néztem meg, és nekem az volt a(z egyik) gondom vele, hogy nagyon a mai USA-ban játszódott, több képnél egyenesen New York látszódott.
Ennek ellenére tetszett a film, bár szvsz simán lehetne fél órával rövidebb.Szobi22
Gotham az egyik legjelentősebb amerikai város a képregény szerint, szóval ez direkt van így (lásd himnusz). ettől független tényleg nagyon New Yorkos volt most, gondolom főleg a nagytotálok miatt, meg hogy szigetek.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Csak sikerült megnézni a Batmant. Nekem ez is tetszett, de azért a 2. részt nem veri le. Viszont ez a Nolan fajta sokkal inkább bejön mint a Burton féle. Burton stílusát amúgy sem igazán kedvelem. Jobban bejön a kissé realisztikusabb ábrázolás.Shawn84
Ennek ellenére tetszett a film, bár szvsz simán lehetne fél órával rövidebb.

több mint 13 éve
Csak sikerült megnézni a Batmant. Nekem ez is tetszett, de azért a 2. részt nem veri le. Viszont ez a Nolan fajta sokkal inkább bejön mint a Burton féle. Burton stílusát amúgy sem igazán kedvelem. Jobban bejön a kissé realisztikusabb ábrázolás.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze
Holdfény királyság nagy királyság bár nem egy habkönnyű film pedig annak is tűnhet tekintve,hogy gyerekek vannak benne főképp.
Csodás képek,humor de ott van benne a mély tartalom csak meg kell találni!

több mint 13 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Angolul nézted vagy találtál hozzá feliratot?Rataxes
Angolul.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 254 — Eagles fan
Angolul nézted vagy találtál hozzá feliratot?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Bazzeg 😀
Kölcsönözhetővé vált a Dictator, úgyhogy gyorsan megnéztem. Annyira nem jó, mint az Alig G, de sírtam benne sokszor (pl. amikor a demokráciáról beszél 😀)
Aladeen motherfucker!
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív
Én is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevy
inkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)kristof
Én is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...Gyurma Pappa
A Mockingjay-t szedik szét, nem a Catching Fire-t. Utóbbit szerintem nem is lehetne, de a harmadikat nyugodt szívvel. Szerintem ahhoz még hozzá is fognak nyúlni kreatív módon, elrontani úgy sem lehet azt a részt 😀shawnka
igen, természetesen a 3. részt szedik szét... akkor sem tetszik

több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
Én is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevy
inkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)kristof
Én is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...Gyurma Pappa
A Mockingjay-t szedik szét, nem a Catching Fire-t. Utóbbit szerintem nem is lehetne, de a harmadikat nyugodt szívvel. Szerintem ahhoz még hozzá is fognak nyúlni kreatív módon, elrontani úgy sem lehet azt a részt 😀
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív
Én is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...

több mint 13 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
inkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
The Hunger Games. Kiválóan adta vissza a könyvet, szerintem jobb is volt annál. Rá is facsarodok a maradék kettőre, de ritka az ilyen, amikor a film jobban sikerül, mint az alapja.shawnka
Én is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét |
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 133 — no es importante
a zenészekről szóló életrajzi filmek nagy fanatikusa vagyok, korábban említettem is már párat, amit nem szabad senkinek kihagynia (Ray, Walk the Line, The Doors, Amadeus, szódával a Notorius, az I'm Not There mondjuk nem tetszett), itt az új "must see"

illetve csak most fedeztem fel a Clint Eastwood rendezte Bird-öt (Charlie Parker jazz-zenészről szól), az is kötelező darab!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
A spagettiwestern végét egy kissé elszabták.Gogo
Viszont most vettem észre, hogy csak a fele. 😊
További három:  imagerz.com/QEAQDEtvAwMAUlhNEwVR
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Különböző filmek receptjei 😊
 imagerz.com/QEAQDEtvAwMAUlhNEAVRsüti
A spagettiwestern végét egy kissé elszabták.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
The Hunger Games. Kiválóan adta vissza a könyvet, szerintem jobb is volt annál. Rá is facsarodok a maradék kettőre, de ritka az ilyen, amikor a film jobban sikerül, mint az alapja.
több mint 13 éve
Különböző filmek receptjei 😊
 imagerz.com/QEAQDEtvAwMAUlhNEAVR
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 450 — #NoStress
 filmvilag.blog.hu/2012/08/06/rendezoi_toplistak

több mint 13 éve
 sf.blog.hu/2012/08/05/jaj_ne_kristen_stewart_ujra_a_filmvasznon
Annyira bírom az sfblog stílusát. 😀
Azért tényleg durva, hogy ő a legjobban kereső színésznő...
több mint 13 éve
Shawn: megnézted a Csatahajóóóóóóóóóóót? 😀JC6
ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀Shawn84
Fél FNL benne van , mondjuk lehet ezzel minden pozitivumat ellottem 😀Toca
Nekem még FNL is hátravan, szóval olyan mindegy mint vak embernek a 3D.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀Shawn84
Fél FNL benne van , mondjuk lehet ezzel minden pozitivumat ellottem 😀
több mint 13 éve
ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
felkerült nmagra is az éhezők viadala