Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 497 — "Grammar maci"
ma végleg szétbaszott az ideg

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
majd amikor ez lesz az alap elvaras, fognak pislogni bazzaniek. 😊

mert ha egyszer sikerult...Mikey
Pontosan erre céloztam. Ábránd a lightos hét. Hétfőn visszatérünk erre.. 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
majd amikor ez lesz az alap elvaras, fognak pislogni bazzaniek. 😊

mert ha egyszer sikerult...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a főnököm csak hülye az egészhez vagy szándékosan szemétkedik.
Három napra időzített kétheti melót.
Mi meg csakazértis megcsináltuk, hogy ''Ne örüljön az a fasz!'' (a Halálhágóból idézve) 😀Bazzani
Jól kib*sztatok vele.. 😀 😀apeszos
Tudod milyen jó volt a ''Na mi nem lett kész?'' kérdésre válaszolni?
Nem mellesleg így a tulajjal sem tudott lebaszatni.
Ja és a jövő hét így lightosabb.Bazzani
Így is lehet nézni. 😛 De a babérokat ő aratja le, lám csak mit tudott veletek dolgoztatni.. 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Nem tudom eldönteni, hogy a főnököm csak hülye az egészhez vagy szándékosan szemétkedik.
Mi meg csakazértis megcsináltuk, hogy ''Ne örüljön az a fasz!'' (a Halálhágóból idézve) 😀Bazzani
Jól kib*sztatok vele.. 😀 😀apeszos
Tudod milyen jó volt a ''Na mi nem lett kész?'' kérdésre válaszolni?
Nem mellesleg így a tulajjal sem tudott lebaszatni.
Ja és a jövő hét így lightosabb.

több mint 14 éve
Jól kib*sztatok vele.. 😀 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Mi meg csakazértis megcsináltuk, hogy ''Ne örüljön az a fasz!'' (a Halálhágóból idézve) 😀

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 341 — Vikings fan
csak várom a pillanatot hogy nekibaszhassam a boxot a falnak.
fetomy
majd erről szeretnék videótkristof
Én meg arcáról kernék fotot mikor kuldik a 20-30-40 k szamlat mert a UPCs dekodert szettorte 😀
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nálunk mondjuk teljesen rendben van UPC, semmi probléma vele.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak várom a pillanatot hogy nekibaszhassam a boxot a falnak.
fetomy
majd erről szeretnék videót
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 341 — Vikings fan
Tevedes ennek semmi koze nincs ahhoz hogy BP vagy videk legalabbis T-homebol kiindulva . Annyi a tortenet , hogy bizonyos helyeken/ telepuleseken gyenge a szolgaltatas 2 okbol kifolyog
A.Szar mar a rendszer az egeszet lecserelni kellene( draga amig nincs eleg panasz es olcsobb mondjuk a panaszosoknak karteritest fizetni vagy csak kisteruletet erint addig nem lesz helyreallitva csak toldozgatjak foldozgatjak)
B.Tulterhelt a rendszer , tul sok elofizeto van rajta mert az uj kozpont draga lett volna , ez az elofizetok szamanak novekedesevel egy ido utan megoldodik ( csak bird kivarni mert mire megjon minden hogy teged egyikrol lekapjanak masikra meg felrakjanak , az 1-6 honapon belul barmennyi lehet
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja amúgy, pestiektől hallottam már, hogy nincsen gond, de hát itt ez van. Egyébként már rég átmentem volna akár digihez akár nemtommihez, csak már jó ideje áruljuk a házat, és nem akartunk új hűséget kötni máshoz.
De egyébként akár netsebesség akár csatornakínálat szempontjából a upc a legjobb itt, csak a később jelentkező problémákat ugye nem tudja előre beleszámolni az ember :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom van -e olyan ember, aki elégedett a UPC-vel és soha semmi gondja nem volt 😀JC6
Hát fehér holló is létezhet 😀 De szerintem még a fejeseknek se upc tvjük van 😀fetomy
es tudjatok mi a durva ? nekem upc tevem van mediaboxos meg minden kurvaanyja es soha semmi problemam nem volt vele kiveve h serelmezem az ar/ertek aranyt de ennel sokkal jobb sajna nincs.
sztem bpen teljesen normal a dolog magyar viszonylatban es csak nembpen allnak csak neki ilyen szinten beleszarni mintha ott nem ugyanolyan emberek elnenek. gondolom mert az ott elok (ti) jobban kivannak a faszsaguknak szolgaltatva mert itt ha ilyen szar lenne a upc 2 het utan huznek a digihez v 4 masik szolgaltatohoz.
több mint 14 éve
Nem tudom van -e olyan ember, aki elégedett a UPC-vel és soha semmi gondja nem volt 😀JC6
Hát fehér holló is létezhet 😀 De szerintem még a fejeseknek se upc tvjük van 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom van -e olyan ember, aki elégedett a UPC-vel és soha semmi gondja nem volt 😀
több mint 14 éve
A UPC-nél akkor kezdődnek a gondok, ha valami probléma van. Az ügyfélszolálatuk hozzáállása egyszerűen minősíthetetlen..........GRAFI
Velem nagyon rendesek voltak, elmondták, hogy mit csináljak, ha pedig nem jön be (mint ahogy az esetek 99%-ában nem jön be), akkor vigyem vissza a boxot. Ezt megjátszottuk 2 alkalommal, nagyon simán megoldotta a problémákat az is persze, azóta se próbálkoztunk, csak várom a pillanatot hogy nekibaszhassam a boxot a falnak.

Hozzáteszem múltkor bent voltam éppen, bejött egy faszi, úgy hozta be a net adapterét vagy mi a fasz az, hogy belépett és földhöz baszta...
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A UPC-nél akkor kezdődnek a gondok, ha valami probléma van. Az ügyfélszolálatuk hozzáállása egyszerűen minősíthetetlen..........
több mint 14 éve
Tányérossal anno mamámnak sem volt, nálunk káááábeeeeleees van. Bizonyára sok helyen működik, itt már rég kidobtam volna, ha nincs buzi hűségszerződés...

De egyébként nálunk is csak azóta sűrűsödtek be a szimpla néhai nethiányról a problémák, hogy bejött ez a médiaboksz cucc és átálltunkdigitálisra. Mert ez a boksz ez kurvaszar dolog, annyi baj van vele, hogy nem igaz. Gondolom túl sok jó funkciót akartak belerakni azt egy moslék lett belőle.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 854 — Steelers fan
Istenem, mennyire fantasztikus érzés lesz végre leadni ezt az undorító mocskos hányadék upc szart, hogy el nem tudom mondani... Hihetetlen, hogy mikor már azt hiszem nincs lejjebb, kiderül, hogy azért dehogynincs, ezek a gyökerek bármikor képesek alulmúlni magukat... Komolyan, akár drágább, lassabb, instabilabb hivatalosan valamelyik másik szolgáltató, akkor se menjetek upchez soha, mert ennél moslékabb szolgáltató egyszerűen képtelenség, hogy van ebben az országban.

Pedig egy pillanatig már megint örültem, hogy micsoda fejlődés, hogy az rtlklubon lehet a sorozatokat angolul is nézni.fetomy
Mondjuk nekem vagy 10 éve tányéros upc-m van, de még soha semmi bajom nem volt vele.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Istenem, mennyire fantasztikus érzés lesz végre leadni ezt az undorító mocskos hányadék upc szart, hogy el nem tudom mondani... Hihetetlen, hogy mikor már azt hiszem nincs lejjebb, kiderül, hogy azért dehogynincs, ezek a gyökerek bármikor képesek alulmúlni magukat... Komolyan, akár drágább, lassabb, instabilabb hivatalosan valamelyik másik szolgáltató, akkor se menjetek upchez soha, mert ennél moslékabb szolgáltató egyszerűen képtelenség, hogy van ebben az országban.

Pedig egy pillanatig már megint örültem, hogy micsoda fejlődés, hogy az rtlklubon lehet a sorozatokat angolul is nézni.
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
annyira szeretem az osztályom :mad: :rolleyes:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyon úgy néz ki, hogy szépen lassan elbaszódik minden...Asbee

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nagyon úgy néz ki, hogy szépen lassan elbaszódik minden...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Valakinek van sejtése, hogy milyen súlyos betegek kapják meg 18.életévük betöltése után a családi pótlékot?
50%ot kéne elérni ehhez, én vagyok 25% szerintük, a betegségeim alapján legalább mozgáskorlátozottnak vagy szellemi fogyatékosnak kell lennie az embernek ahhoz, hogy megkapja.Newman
5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelete alapján Rád ezek vonatkoznak:

A) 1. Anyagcsere- és endokrinbetegségek
2. Cukorbetegség (diabetes mellitus).

A) 2. Anyagcsere és gasztroenterológiai betegségek
4. Krónikus gyulladásos bélbetegségek

Az alábbi linken megtalálhatod hogy az OOSZI-nak illetve a NRSZH-nak mi alapján és hogyab kell mérlegelnie a 82. oldaltól b515, b525, b530, b535 és a 85. oldal b5401 pontok tartoznak hozzád.
http://nrszh.hu/html/szakmai_oldalak/iranyelvek/FNO.pdf

Sajnos nagyon gyakran látjuk, hogy a bizottságban ülő döntéshozók (főleg speciális betegségeknél, ahol nincsenek objektív paramerek) nem tudnak reálisan viszonyulni a dolgokhoz. Fellebezzél (elötte azonban konzultáljál gastroeneterológussal és diabetológus, ő milyen fokúnak látja a betegségedet), és akkor szakértői vélemények alapján változtathatnak.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Valakinek van sejtése, hogy milyen súlyos betegek kapják meg 18.életévük betöltése után a családi pótlékot?
50%ot kéne elérni ehhez, én vagyok 25% szerintük, a betegségeim alapján legalább mozgáskorlátozottnak vagy szellemi fogyatékosnak kell lennie az embernek ahhoz, hogy megkapja.Newman
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300005.ESC
http://www.weborvos.hu/adat/files/iranyelvek/otodikfejezet.pdf
a III. csoport betegségeit keresd, az 50%os mértékű kiesést jelent

Aki nem hiszi, annak utánajárnak