Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Kellett nekem megdícsérni ezt a moslék upct...
több mint 14 éve
szép nyelv, csak tudni kéne bűvölni 😀
több mint 14 éve
Én jövő félévtől nekiállok oroszt tanulni, alig várom 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az orosz a legkönnyebb nyelv 😀job tvoj maty. ennyit elég tudnod 😀
több mint 14 éve
ez tény.kurvára nem volt kedvem tegnap zh-zni belőle meg úgy egyébként is ez a der, die, das szvsz méretes ökörségempty taxiIstenem de gyűlölöm a német nyelvet...empty taximé?Amadeus91
Amúgy tanulj oroszul, azután a der, die, das megváltás lesz. 😀
több mint 14 éve
kurvára nem volt kedvem tegnap zh-zni belőle meg úgy egyébként is ez a der, die, das szvsz méretes ökörségIstenem de gyűlölöm a német nyelvet...empty taximé?Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
amikor a csajok el lettek hajtva...catattackmelegek. 😂 😂 😂 (poénkodok 😀 )
több mint 14 éve
catattack
3 520
Tegnap este voltam partizni a kollégákkal! Ezek a mai lányok... Istenem! Értékrend nincs, agy nincs. Emésztgetnem kell még a tapasztaltakat...Fiatal kollégám nem volt a helyzet magaslatán, gondoltam beszervezek 2 csajszit társaság gyanánt. El is kezdtem a műveletet, de beszélgetés közben kiábrándultam mindegyikből.
Aszongya:
1. Ne nézz már rám így!
Én: Hogy?
1. Hát ilyen mélyen.
Én: Veled beszélgetek, mit nézzek, kire nézzek?
1. Hát nem tudom...
😂
Utána már csak szórakoztam rajta. Lebasztam, hogy miért ültek mellénk a barátnőjével és üljenek máshová.
Ez az ismerkedés nekem való, kimondottan szórakoztató! Teljesen értetlenül állnak az emberhez, ha nem a megszokott csajozós dumát lököd nekik... Természetesen full extrás csajokkal kell nyomni, mert így van bája! Mondjuk a palik értetlenül pislogtak, amikor a csajok el lettek hajtva...
több mint 14 éve
Istenem de gyűlölöm a német nyelvet...

Madden hates me.
több mint 14 éve
Bassza meg a Digi, hogy pont ma egy olyan számla miatt baszták le a szolgáltatást, amit ki se küldtek.......
több mint 14 éve
Nagy +1, sokkal jobb lett az estém, KÖSZÖNÖM!! 😀Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteil1perc és nyersz home version?Bazzani
több mint 14 éve
A kurva életbe. Ez az a nemi élet ami nagyon nem esett jól.
több mint 14 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteil1perc és nyersz home version?
több mint 14 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteilegy szuszpenzor sokat javít a helyzeten 😊
több mint 14 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕WirtschaftsteilMinden nap tanul valamit az ember 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕WirtschaftsteilOké Mester!
több mint 14 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕
több mint 14 éve
Köszi Bandi! 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
levették a tiboru katonás blogját... 😕 😕 :mad:Cowboykarcsihttp://lemil.blog.hu/2012/02/19/ajanlo_uj_tiborublog
http://tiboru.blogrepublik.eu/

több mint 14 éve
levették a tiboru katonás blogját... 😕 😕 :mad:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
miért kell hogy ilyen buták legyenek a nők, te atyaég? én meg miért baszom még fel rajta az agyamSzobi22http://www.youtube.com/watch?v=WwoM5fLITfk

Madden hates me.
több mint 14 éve
2 napja folyamatosan Jelekezek, és kétségeim vannak afelől, hogy meglesz 2esre a ZH holnap reggel. Fuck this shit.tenorxmert ez a jel e kezekkel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak