Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
2 napja folyamatosan Jelekezek, és kétségeim vannak afelől, hogy meglesz 2esre a ZH holnap reggel. Fuck this shit.
több mint 14 éve
miért kell hogy ilyen buták legyenek a nők, te atyaég? én meg miért baszom még fel rajta az agyam
több mint 14 éve
Mostanában állandóan az van, hogy csak rossz lehetőségek közül választhatok az életemet érintő helyzetekben. Nincs jó megoldás. Nincs. Csak rossz és rossz. Az egyik nyilván kicsivel még rosszabb. Üdv nekem a való életben.
több mint 14 éve
Dugd be a füled vattával (mindkettőt) az csillapít valamit. Nekem a hidegvízzel öblögetés meg arcjegelés (ruhába rakott jéggel) is szokott segíteni.Elméletileg kellene lennie ügyeletnek is.
több mint 14 éve
kibaszott hpsszúhétvége ... a fogam majd szétrobbantja a fejem de egy fogorvos sincs aki tudna fogadni ... Én meg már a falat kaparom... Ritkán mondok ilyet de mikor lesz már hétfő
több mint 14 éve
De rohadtul unom a büdös lábú törököket

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
családi tv-zés, rendben (amiket mondtál még szórakoztatóak is), de ilyenkor akkor üljetek a laptop köré és nézzetek olyan filmet, amit szeretsz 😊minek nézel tv-t?pc_xMert a manapság újra divatos elképzelés, miszerint a TV a sátán műve és aki nézi kisül a lelke, az engem annyira nem kapott el 😛
Vannak műsorok amiket szeretek, kikapcsolnak, plusz nálunk ilyen családi jellegű tvzés van este Maradj Talpon, 1perc, hasonlók, de hát ünnep van, ezért szarfilmeket kell adni, nehogy valaki nézze a TV-t.
A Garfield annyira nem szar, csak már épp annyiszor láttam ahányszor meg lehet nézni 😛fetomy

több mint 14 éve
minek nézel tv-t?pc_xMert a manapság újra divatos elképzelés, miszerint a TV a sátán műve és aki nézi kisül a lelke, az engem annyira nem kapott el 😛
Vannak műsorok amiket szeretek, kikapcsolnak, plusz nálunk ilyen családi jellegű tvzés van este Maradj Talpon, 1perc, hasonlók, de hát ünnep van, ezért szarfilmeket kell adni, nehogy valaki nézze a TV-t.
A Garfield annyira nem szar, csak már épp annyiszor láttam ahányszor meg lehet nézni 😛
több mint 14 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....Ha a Garfield nem jön be, nézd a Spektrumot, vagy a NatGeot, a Paprikán meg Jamie Oliver főz 😀
Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...fetomy
A többi adó mindig szar

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....minek nézel tv-t?
Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...fetomy

több mint 14 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Addig írogattátok a fogászati problémáitokat, míg délben letört az egyik fogamból egy negyednyi rész!Mindez lóf.sz, mert a kisfiam belázasodott estére, de nem kicsit!
Megb.szhatja ez a nap a jó k.rva anyját!
több mint 14 éve
hehh, már rákattintás előtt tudtam mi fog következniakkor fogsz egy kést, lehetőleg tompát és lenyiszálod.fetomykanalat
http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7gjjncaa
több mint 14 éve
akkor fogsz egy kést, lehetőleg tompát és lenyiszálod.fetomykanalat
http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ok, csak előtte megnézem a Rambo-t!Akkor most mi a f.szt csináljak?catattackHa nem szereted a flipflopot (akkor nem vagy igazi férfi nyilván), akkor fogsz egy kést, lehetőleg tompát és lenyiszálod.
fetomy
több mint 14 éve
szerintem nem szarozz, vedd elő a flexed és térd alatt ess neki a lábaidnak.legjobb ha mind a kettőnek, könnyebb nadrágot venni
több mint 14 éve
Akkor most mi a f.szt csináljak?catattackHa nem szereted a flipflopot (akkor nem vagy igazi férfi nyilván), akkor fogsz egy kést, lehetőleg tompát és lenyiszálod.
Ha viszont odavagy a flipflopért, sztem meg kéne nézetned egy orvossal.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Akkor most mi a f.szt csináljak?És ha mindkettőt leveteti?az miért?jjncaaMert a kislábujj hiányában az egyensúlyozás nehezebb.szaba
nagylábujj nélkül nem viselhet többet flipflopot, úgy meg nem is teljes az életjjncaa
több mint 14 éve
És ha mindkettőt leveteti?Mert a kislábujj hiányában az egyensúlyozás nehezebb.szabaLevan róla a gond, ráadásul semmivel nem leszel kevesebb. Ha kislábujj lenne, az gáz lenne.szabaaz miért?jjncaa
nagylábujj nélkül nem viselhet többet flipflopot, úgy meg nem is teljes az élet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mert a kislábujj hiányában az egyensúlyozás nehezebb.az miért?jjncaaÉs az segít?catattackLevan róla a gond, ráadásul semmivel nem leszel kevesebb. Ha kislábujj lenne, az gáz lenne.szaba
több mint 14 éve
catattack
3 520
Levan róla a gond, ráadásul semmivel nem leszel kevesebb. Ha kislábujj lenne, az gáz lenne.szabaA lábujjaknál is ugyanaz az elnevezés, mint a kézen? Mert akkor a mutató ujjam nagyobb, mint a nagy.
több mint 14 éve
az miért?Levan róla a gond, ráadásul semmivel nem leszel kevesebb. Ha kislábujj lenne, az gáz lenne.szabaVárj még egy pár napot, hátha amputálni kell.szabaÉs az segít?catattack

---
több mint 14 éve
Levan róla a gond, ráadásul semmivel nem leszel kevesebb. Ha kislábujj lenne, az gáz lenne.És az segít?catattackTegnap edzésen szétreccsentettem a nagy lábujjamat. Lila az egész és ráadásul zsibbad is...catattackVárj még egy pár napot, hátha amputálni kell.szaba
több mint 14 éve
catattack
3 520
És az segít?Tegnap edzésen szétreccsentettem a nagy lábujjamat. Lila az egész és ráadásul zsibbad is...catattackVárj még egy pár napot, hátha amputálni kell.szaba
több mint 14 éve
Tegnap edzésen szétreccsentettem a nagy lábujjamat. Lila az egész és ráadásul zsibbad is...catattackVárj még egy pár napot, hátha amputálni kell.