Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Örülök, hogy boldoggá tesz.Azért jó, hogy mire véget érne a hetem, olyan sűrű lesz a péntekem, hogy ki se látok a fejemből.szabaSzegény Szaba 😀JC6
több mint 14 éve
valami nagyon eltűnősen felszívódó jöhetne 😊segítsek?sutianapbiztos nem kísértet volt?sutianapsajnos nem, de igazán lehetne az..JSanyo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért jó, hogy mire véget érne a hetem, olyan sűrű lesz a péntekem, hogy ki se látok a fejemből.szabaSzegény Szaba 😀
több mint 14 éve
Azért jó, hogy mire véget érne a hetem, olyan sűrű lesz a péntekem, hogy ki se látok a fejemből.
több mint 14 éve
segítsek?sajnos nem, de igazán lehetne az..JSanyofaszom, kezdem azt hinni, hogy a büdös életbe nem szabadulunk az előző főbérlőtől..JSanyobiztos nem kísértet volt?sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
sajnos nem, de igazán lehetne az..faszom, kezdem azt hinni, hogy a büdös életbe nem szabadulunk az előző főbérlőtől..JSanyobiztos nem kísértet volt?sutianap
több mint 14 éve
faszom, kezdem azt hinni, hogy a büdös életbe nem szabadulunk az előző főbérlőtől..JSanyobiztos nem kísértet volt?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
faszom, kezdem azt hinni, hogy a büdös életbe nem szabadulunk az előző főbérlőtől..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Besírok rajtatok 😀
több mint 14 éve
először csak simán felröhögött, másodjára már meg is értette...nem kéne annyi cuccot tolni, aztán lehet nem lennének ilyen gondok... 😀2x ? 😀Tocafetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!JociNa ezen felröhögtem órán. 😂szaba
|
több mint 14 éve
2x ? 😀Na ezen felröhögtem órán. 😂szabaBaszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolfetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!Joci
több mint 14 éve
Na ezen felröhögtem órán. 😂Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolfetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!Joci
több mint 14 éve
ja, neked ajándékba!Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolfetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!Joci
több mint 14 éve
Csak szerető gazdának adnám! 😊Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolfetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!Joci
több mint 14 éve
Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolfetomy azt mondta hogy megvenné mind a kilencet ha lehetséges!
több mint 14 éve
Ah, azt megtartom a debreceni kollégáknak 😊 Nem tudom mihez kezdek még velük, valószínűleg mennek a menhelyre, de az egy kisebb vagyonba fog kerülni. Utána pedig ivartalanítjuk a vizslát, amúgy is csak egy ellés volt betervezve neki, hát most összejött. Eléggé összejött..Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..SzokolKolbásznak jó lesz.szaba
Amúgy fajtatiszta, amolyan sarki mix jellegű... 😊
több mint 14 éve
szóval igen, fajtatiszta. 😀minden kutya fajtiszta 😂, ha csak nem valami zsiráffal lettek párosítva...Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolha fajtiszták akkor nagy biznisz lesz!Amadeus91
a szó amit keresel: fajtatiszta 😉sapka
több mint 14 éve
Hát egy közel 22 éves lányra már lehet mondani, hogy nő... szerintem...NŐK!!!DenySzerintem jó lesz az lányoknak még!catattack
Aztán, hogy nálad minél kezdődik a nő, igazából leszarom!
több mint 14 éve
minden kutya fajtiszta 😂, ha csak nem valami zsiráffal lettek párosítva...Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolha fajtiszták akkor nagy biznisz lesz!Amadeus91
a szó amit keresel: fajtatiszta 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
catattack
3 520
..és a Make Love-ba megyBaszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolha fajtiszták akkor nagy biznisz lesz!Amadeus91
több mint 14 éve
Baszd meg, kilencet fialt a kutyánk..Szokolha fajtiszták akkor nagy biznisz lesz!
több mint 14 éve
NŐK!!!DenyAzok bizony. :/ Túl nyugis lenne az élet nélkülük. 😂 😐