Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Nincs rajta "reset" gomb?apeszos
mindenhol kerestem már, de nincs
van normális fokozat, hülye, valamint leghülyébb fokozat, az utóbbi napokban egyértelműen ezutóbbira van kapcsolva, az elsőt még távolról sem használjaStez
a reset gomb a csaj koponyáján belül található. a legkönyebben a szájüregen keresztül közelíthető meg, nagyjából a garat felett van pár mm-el. az elérésehez szükséges célszerszámmal elvileg rendelkezelbriareos
na, ezt addig fogom próbálgatni a jövő héttől, amíg nem resetel 😀

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
am mi ez a 99? má csomó embertől láttam itt, h írja, úgy látszik csak nekem nincs fingom rola, h mit jelent?Duff
http://www.youtube.com/watch?v=etl9kkIGaHofetomy
Ezt gyorsan javítsd át, mielőtt bria meglátja. 😀Schleck
csakadirty

kéne fórum szlengszótár

több mint 14 éve
nem faszom, egy új agyat szerváljatok neki inkábbStez
van normális fokozat, hülye, valamint leghülyébb fokozat, az utóbbi napokban egyértelműen ezutóbbira van kapcsolva, az elsőt még távolról sem használjaStez
a reset gomb a csaj koponyáján belül található. a legkönyebben a szájüregen keresztül közelíthető meg, nagyjából a garat felett van pár mm-el. az elérésehez szükséges célszerszámmal elvileg rendelkezel

több mint 14 éve
kell 99? :rolleyes:Divat
van normális fokozat, hülye, valamint leghülyébb fokozat, az utóbbi napokban egyértelműen ezutóbbira van kapcsolva, az elsőt még távolról sem használja

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
am mi ez a 99? má csomó embertől láttam itt, h írja, úgy látszik csak nekem nincs fingom rola, h mit jelent?Duff
http://www.youtube.com/watch?v=etl9kkIGaHofetomy
Ezt gyorsan javítsd át, mielőtt bria meglátja. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nők bazdmeg.. a sírba visznekStez
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA

hoppá censored javítva 😀
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
am mi ez a 99? má csomó embertől láttam itt, h írja, úgy látszik csak nekem nincs fingom rola, h mit jelent?
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nincs rajta "reset" gomb?
több mint 14 éve
nem faszom, egy új agyat szerváljatok neki inkább

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kell 99? :rolleyes:

|
több mint 14 éve
nők bazdmeg.. a sírba visznek

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Óriási:

http://jakabandor.blog.hu/2011/07/27/tolem_ezert_nem_kapsz_munkat
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
A jó kurva anyját a faszszopó magánnyugdíjpénztáraknak.. sikerült nekem is meg a nejemnek is kerek 0 Ft reálhozamot termelni 9 ill. 12 év alatt.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 228 — Eagles fan
A villám basszon bele a Yahoo<>facebook kooperációba, mindkét site-ba külön-külön, valamint a szájbavert Facebook e-mail validáló rendszerbe!!!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 333
ennyi.

😊briareos
Egyvalahol biztos számíthat rád az ember 😀
több mint 14 éve
ennyi.

😊

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
újfent kiléptem a szabad munkaerőpiacraJSanyo
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAbriareos
köszönöm Mester máris sokkal jobb 😊

több mint 14 éve
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
Pocsék napom volt! Egész nap álmos voltam, nem tudtam csinálni semmit. Mint egy csúcsra járatott zombi!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 557
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Green
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divat
hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀Hall Of Green
én richtig az orosz bajnokikon bukok be... pedig ismerem őket mint a rossz pénzt, de mindig valamelyik bundás keresztbe húzza a számításaim, hogy épp akkor nem bundázik... :o :/ Magyar bajnokit egyszer tettem, Szolnok-Újpest..full Újpest, erre nyer a Szolnok... hát nem lettem ettől sem nagyobb lila fan.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divat
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Green
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divat
hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Green
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divat
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀

|
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
mer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊Divat
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Green
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ötből négy autós leszarja, hogy tócsák kellős közepébe hajtva előz kerékpárost, nyugodtan szakít kilencvennel... köcsögök.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."