Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen, valszeg arra számítanak 😂Nem csak mellékutcákban 😀Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
Aztán hógolyózás meg hóemberépítés is megvolt a gyerekekkel.
warr_b
Tesóméknál voltunk Gyömrőn, délelőtt még semmi,öt körül indultunk, M0-n max 40 el lehetett menni, hókotró sehol nem járt. Pestre érve, Veres Péter út majd Kerepesi út, max 30 al lehet menni annyira nincs eltakarítva, pedig azért nem mellékutcák 😀
Gondolom úgy vannak vele, hogy holnap 10 fok lesz, majd elolvad...
kapitnono
Amúgy én direkt elmentem kicsit csapatni, úgyis el kellett menni a tortáért 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Hat ja most olvasom holnap 8 fokkal melegebb mint ma 😡 nekem ez a szomorú 😥Nem csak mellékutcákban 😀Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
warr_b
Tesóméknál voltunk Gyömrőn, délelőtt még semmi,öt körül indultunk, M0-n max 40 el lehetett menni, hókotró sehol nem járt. Pestre érve, Veres Péter út majd Kerepesi út, max 30 al lehet menni annyira nincs eltakarítva, pedig azért nem mellékutcák 😀
kapitnono
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Nem csak mellékutcákban 😀Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
warr_b

több mint 2 éve
Győrben is vagy 10cm...Pesten.Miskolc semmi. Hol van hó?Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
warr_b
bcsarli, Udvari Főkóstoló
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Miskolc semmi. Hol van hó?www.idokep.hu/hirek/a-fel-orszagban-szakad-a-ho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Pesten.Miskolc semmi. Hol van hó?Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
warr_b

több mint 2 éve
Miskolc semmi. Hol van hó?Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
warr_b
több mint 2 éve
Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróJó az, legalább lehetett kicsit rallizni meg csúszkálni a kocsival a mellékutcákban 😄
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó

több mint 2 éve
déliek vagyunk 😊Ti hol vagytok Izlandon? 😊szegeden se
Vazze Pécsen semmi sincs 😊
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ti hol vagytok Izlandon? 😊szegeden se
Vazze Pécsen semmi sincs 😊
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotróMajd elolvad. Türelem.
2023 öcsém nemigaz
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
Ti hol vagytok Izlandon? 😊Vazze Pécsen semmi sincs 😊
több mint 2 éve
Esküszöm 4 órája esik a ho és sehol egy hókotró 2023 öcsém nemigaz
több mint 2 éve
Három órája kellett volna felszállni a gépemnek... Robi küldj már egy jégtelenítőt az A14-hez 😛
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Hát ott szoktak rajta ülni a vámosok, aztán ha útnak is engedik, még normális időszakban is kell 3-5 nap jobb esetben az MPL-nek, hogy kiszállítsa...Hétvégén elvileg már Ferihegyen volt a pakk. Aztán valahogy elakadt a dugóban.Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Temu? Az kb ugyanaz mint az Aliexpress, ha azt akarod, hogy karácsonyra itt legyen, minimum 1,5 hónappal előtte rendeld meg...
A cég először dec. 18-ra, aztán dec. 20-ra ígérte, hogy legkésőbb addig megérkezik. Most dec. 22-e van, holnapután karácsony. Szerintetek megjött?
(temu: "Megbízható szállítmányozási partnerekkel dolgozunk szerte a világban. Garantáljuk, hogy a csomagod biztonságosan és időben megérkezik hozzád.")
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Hétvégén elvileg már Ferihegyen volt a pakk. Aztán valahogy elakadt a dugóban.Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Temu? Az kb ugyanaz mint az Aliexpress, ha azt akarod, hogy karácsonyra itt legyen, minimum 1,5 hónappal előtte rendeld meg...
A cég először dec. 18-ra, aztán dec. 20-ra ígérte, hogy legkésőbb addig megérkezik. Most dec. 22-e van, holnapután karácsony. Szerintetek megjött?
(temu: "Megbízható szállítmányozási partnerekkel dolgozunk szerte a világban. Garantáljuk, hogy a csomagod biztonságosan és időben megérkezik hozzád.")
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Temu? Az kb ugyanaz mint az Aliexpress, ha azt akarod, hogy karácsonyra itt legyen, minimum 1,5 hónappal előtte rendeld meg...
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Én hatot, de most csak négyet kap meg, a másik kettőt majd névnapjára 😂Ne viccelj, könyv nélkül nincs karácsony. Már egy rakással vettem. Csak a feleségemnek konkrétan ötöt.Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Adjál könyvet ajándékba.
nagylaza, főpohárnok
Azt egyedül is le tudod menedzselni. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Érdekes ahogy az Alza-t is felhozza, bár róla azért nem sok rossz van. Most rendeltem tőlük egy Garmin órát. Vasárnap délben rendeltem. (nagy eséllyel nem a magyar raktárból érkezet, mert elég ritka), előzetesen hétfőn estére ígérték az Alza központba, de már reggel át tudtam venni.
több mint 2 éve
Ne viccelj, könyv nélkül nincs karácsony. Már egy rakással vettem. Csak a feleségemnek konkrétan ötöt.Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Adjál könyvet ajándékba.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Adjál könyvet ajándékba.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ehhez csak ennyit:Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Asszony 4-én rendelte meg anyósomnak az ajándékot emagról (tudom...), azt írták, 14-én megérkezik. 18-án még sehol nem volt, végül rájuk írt hogy mi van, érdekes módon még aznap délután az automatában volt a cucc...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Karácsonyi ajándékbeszerzés: dől a panasz az eMAG-ra és a Sameday-re
24.hu/fn/gazdasag/2023/12/22/karacsonyi-ajandekbeszerzes-online-rendeles-panasz-emagra-samedayre-alza/
több mint 2 éve
Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.Asszony 4-én rendelte meg anyósomnak az ajándékot emagról (tudom...), azt írták, 14-én megérkezik. 18-án még sehol nem volt, végül rájuk írt hogy mi van, érdekes módon még aznap délután az automatában volt a cucc...
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Könyvön kívül semmit nem szoktam neten vásárolni (igen, a XIX. században élek), de most a lányomék rábeszéltek. Mondták, hogy majd ők intézik helyettem. Dec. 2-án adták le a rendelést azokra az ajándékokra, amiket a család több tagjának kinéztem.A cég először dec. 18-ra, aztán dec. 20-ra ígérte, hogy legkésőbb addig megérkezik. Most dec. 22-e van, holnapután karácsony. Szerintetek megjött?
több mint 2 éve
Milyen kár, hogy a nagy autók eladását nem kötik alkalmassági vizsgálathoz...Holnap utazunk ugye, szóval az ember duplán figyel - ehhez képest egy RKK-s rendszámú nagy Audi (Q7 v 8) vezetője úgy gondolta, hogy a zöld lámpás gyalogátkelőhely ellenére nem nekem van elsőbbségem, és nem miatta nem vasalt ki, amikor nagy ívben kanyarodott a zebrára.
Áramot vezetnél inkább, te fasz!