Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
Jaja, pontosan így kell nézelődni, én is mindig megelőzöm a bkvt, hogy aztán jól megállhassak előtte.mikor azt hinnéd hogy nincs lejjebb ....Húbazmeg, micsoda drámák zajlanak itt két utcányira tőlünk, beszarok
Negritis
Remélem lesittelik a gyökeret, aztán a sitten vasalgatják majd a golyóit 😀
Persze, indexelt az építkezésre, jah, látszik a videón is. Oh wait...
warr_b
több mint 5 éve
mikor azt hinnéd hogy nincs lejjebb ....Húbazmeg, micsoda drámák zajlanak itt két utcányira tőlünk, beszarok
Negritis
Remélem lesittelik a gyökeret, aztán a sitten vasalgatják majd a golyóit 😀
Persze, indexelt az építkezésre, jah, látszik a videón is. Oh wait...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
mikor azt hinnéd hogy nincs lejjebb ....Én értékelem a beletett energiát és a sírást is. Ja nem.
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csoda hogy a kommentek nincsenek tiltva még 😀sztem nem tudja hogy kell
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csoda hogy a kommentek nincsenek tiltva még 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem vágom, hogy ez tényleg ennyire fogyatékos, hogy elhiszi amit mond, vagy megint kell a negatív reklám is reklám elv.
több mint 5 éve
Gyönyörű látlelet ez west balkánról

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mikor azt hinnéd hogy nincs lejjebb ....The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
bpiautosok.hu/megszolalt-berki-krisztian-az-ugyeszsegi-inditvanyra-reagalva-amiben-letoltendot-kertek-ra/– Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodható számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek? A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém – mondta Berki, aki szerint megelőzhető lett volna a baleset.”Kár h satura fékezik a buszt a felvételen. 70-90 méterrel előtte? Kicsit levágatna a sas orrából h ne csak 1 méterre lásson...
több mint 5 éve
Az ATV-n /derék asszony/ka/ is kb ezért hívja magát Nemesnek és Annának, nem pedig ahogy születésétől nevezték:444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszalMindig elképesztően összeszorul a szívem, hogy mit érezhet az igazi Berki Krisztián, amikor kimondják a nevét, és nem a nemzet büszkesége, egy kiváló olimpikon, egy igazi példakép, hanem ez a tolvajcsalómédiaszajha előember jut eszébe a plebnek.
Beki
Hanni
Kelemen Annának. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Azaz, pont ezert nezegettem a kepeket 😀tudom hogy neked egy felcsatolható csávó kell 😀Nagyon remelem, hogy ha legkozelebb PArizsban jarok, nem jon velem szemben egy felcsatolhato no 😀Jo iranyba halad a tarsadalmunknem most kezdődött ez
Paris Fashion Week: Rick Owens Spring Collection. pic.twitter.com/3as6JuUfcu
— Katie Daviscourt🇺🇸 (@KatieDaviscourt) March 17, 2021
undisputedly
hu.pinterest.com/pin/423268064950653906/
de szted ilyet bárki is fel fog venni?
vagy azokat a hányadék cuccokat amiket Lady Gaga felpróbál?
dehogy ...
Negritis
Azert tettem be, mert szep peldaja a nyugat elkorcsosulasanak.
undisputedly
és nem a nyugati világ, szimplán az hogy a "fashion" industry kezd kifutni az ötletekből így csak betolnak 3 kiló kokót meg rátolnak 4 bélyeget azt had szóljon
Negritis
több mint 5 éve
Igazad lehet, de attol meg "vicces" 😊Jo iranyba halad a tarsadalmunk6 éves képek.
undisputedly
Jughead
több mint 5 éve
tudom hogy neked egy felcsatolható csávó kell 😀Nagyon remelem, hogy ha legkozelebb PArizsban jarok, nem jon velem szemben egy felcsatolhato no 😀Jo iranyba halad a tarsadalmunknem most kezdődött ez
undisputedly
dehogy ...
Negritis
undisputedly
és nem a nyugati világ, szimplán az hogy a "fashion" industry kezd kifutni az ötletekből így csak betolnak 3 kiló kokót meg rátolnak 4 bélyeget azt had szóljon
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Jo iranyba halad a tarsadalmunk6 éves képek.
undisputedly
több mint 5 éve
Nagyon remelem, hogy ha legkozelebb PArizsban jarok, nem jon velem szemben egy felcsatolhato no 😀Jo iranyba halad a tarsadalmunknem most kezdődött ez
undisputedly
dehogy ...
Negritis
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Jo iranyba halad a tarsadalmunknem most kezdődött ez
undisputedly
dehogy ...
több mint 5 éve
Jo iranyba halad a tarsadalmunkParis Fashion Week: Rick Owens Spring Collection. pic.twitter.com/3as6JuUfcu
több mint 5 éve
Bajban vannak, tele vannak szeméttel és nem tudnak újabbat befogadni.mi a halál retvás faszáért van email cím megadva, ha kapásból visszadobja mikor írnál nekik?!Biztos ment a trash-be a mailed
dkkozuzemi.hu/panaszkezeles/panaszkezeles-hulladekszallitas
Az üzenet kézbesítése nem sikerült a következő címzettek vagy csoportok számára:Negritis
info@dkkozuzemi.hu
Az üzenet nem kézbesíthető, mert az erre a címre történő kézbesítés korlátozva van.
Willie Parker
több mint 5 éve
Az ő esetében szerintem is elég lenne a felfüggesztett. 20 centivel a föld fölött.444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszalKötél általi halál, a holttestet hamvasztani és a maradékot hígtrágyával keverni. Összeharácsolt vagyonát gyermekélelmezésre fordítsák, az emberiségnek meg valahogy meg kell birkóznia a Berki Krisztián nélküli életre. És ha már ez mind megvan és tart a lendület, országos cimborájával, M Ricsivel lehet duplázni.
Beki
gyeek
remélem hűvösre kerül ahol majd kivasalhatják neki elűrűl meg háturul
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Jobbik esetben. Rosszabbikban meg visszakerdeznek, h ki a sportolo, rola meg nem hallottak...444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszalMindig elképesztően összeszorul a szívem, hogy mit érezhet az igazi Berki Krisztián, amikor kimondják a nevét, és nem a nemzet büszkesége, egy kiváló olimpikon, egy igazi példakép, hanem ez a tolvajcsalómédiaszajha előember jut eszébe a plebnek.
Beki
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszalMindig elképesztően összeszorul a szívem, hogy mit érezhet az igazi Berki Krisztián, amikor kimondják a nevét, és nem a nemzet büszkesége, egy kiváló olimpikon, egy igazi példakép, hanem ez a tolvajcsalómédiaszajha előember jut eszébe a plebnek.
Beki
több mint 5 éve
444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszalKötél általi halál, a holttestet hamvasztani és a maradékot hígtrágyával keverni. Összeharácsolt vagyonát gyermekélelmezésre fordítsák, az emberiségnek meg valahogy meg kell birkóznia a Berki Krisztián nélküli életre. És ha már ez mind megvan és tart a lendület, országos cimborájával, M Ricsivel lehet duplázni.
Beki
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszal
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2021/03/13/szigoru-ellenorzeseket-folytatnak-a-balaton-kornyeki-telepuleseken/Valahol biztos van ilyen, de itt most mai napon egy meg nem nevezett déli parti ‘nagyobb’helyen az ebéd előtti szokásos ‘fröccsbrigádban’ van a rendőr meg az alpolgi is a hátsó udvarban, szigorúan a hátsó teraszon pont mint mindig. Itt főleg a szar időre panaszkodnak egyenlőre, mert hogy idén vlsz qrva jó szezon lesz, mivel nem tudnak idén már annyian külföldre menni mint tavaly. Ez Látszik már az eddigi előfoglalásokból.
🤔
nagir
Ellenőrizni max a lejövő pesti nyikhajokat fogják, plusz jól meg is bírságolni, csak hogy tudják hol a helyük. Nehogy már ne tartsák be a szabályokat.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2021/03/13/szigoru-ellenorzeseket-folytatnak-a-balaton-kornyeki-telepuleseken/🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!