Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
mikor azt hinnéd hogy nincs lejjebb ....
Negritis
Húbazmeg, micsoda drámák zajlanak itt két utcányira tőlünk, beszarok

Remélem lesittelik a gyökeret, aztán a sitten vasalgatják majd a golyóit 😀

Persze, indexelt az építkezésre, jah, látszik a videón is. Oh wait...
warr_b
Jaja, pontosan így kell nézelődni, én is mindig megelőzöm a bkvt, hogy aztán jól megállhassak előtte.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 296 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis
Húbazmeg, micsoda drámák zajlanak itt két utcányira tőlünk, beszarok

Remélem lesittelik a gyökeret, aztán a sitten vasalgatják majd a golyóit 😀

Persze, indexelt az építkezésre, jah, látszik a videón is. Oh wait...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man

Negritis
Én értékelem a beletett energiát és a sírást is. Ja nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 887 — The Mathematician
csoda hogy a kommentek nincsenek tiltva még 😀
eaglesmcnabb
sztem nem tudja hogy kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
csoda hogy a kommentek nincsenek tiltva még 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Nem vágom, hogy ez tényleg ennyire fogyatékos, hogy elhiszi amit mond, vagy megint kell a negatív reklám is reklám elv.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 932 — no es importante
Gyönyörű látlelet ez west balkánról

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 bpiautosok.hu/megszolalt-berki-krisztian-az-ugyeszsegi-inditvanyra-reagalva-amiben-letoltendot-kertek-ra/
– Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodható számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek? A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém – mondta Berki, aki szerint megelőzhető lett volna a baleset.”
Kár h satura fékezik a buszt a felvételen. 70-90 méterrel előtte? Kicsit levágatna a sas orrából h ne csak 1 méterre lásson...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 079
 444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszal
Beki
Mindig elképesztően összeszorul a szívem, hogy mit érezhet az igazi Berki Krisztián, amikor kimondják a nevét, és nem a nemzet büszkesége, egy kiváló olimpikon, egy igazi példakép, hanem ez a tolvajcsalómédiaszajha előember jut eszébe a plebnek.
Hanni
Az ATV-n /derék asszony/ka/ is kb ezért hívja magát Nemesnek és Annának, nem pedig ahogy születésétől nevezték:
Kelemen Annának. 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Jo iranyba halad a tarsadalmunk

undisputedly
nem most kezdődött ez

hu.pinterest.com/pin/423268064950653906/

de szted ilyet bárki is fel fog venni?
vagy azokat a hányadék cuccokat amiket Lady Gaga felpróbál?
dehogy ...
Negritis
Nagyon remelem, hogy ha legkozelebb PArizsban jarok, nem jon velem szemben egy felcsatolhato no 😀
Azert tettem be, mert szep peldaja a nyugat elkorcsosulasanak.
undisputedly
tudom hogy neked egy felcsatolható csávó kell 😀

és nem a nyugati világ, szimplán az hogy a "fashion" industry kezd kifutni az ötletekből így csak betolnak 3 kiló kokót meg rátolnak 4 bélyeget azt had szóljon
Negritis
Azaz, pont ezert nezegettem a kepeket 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

undisputedly
6 éves képek.
Jughead
Igazad lehet, de attol meg "vicces" 😊
több mint 5 éve

undisputedly
nem most kezdődött ez

dehogy ...
Negritis
Nagyon remelem, hogy ha legkozelebb PArizsban jarok, nem jon velem szemben egy felcsatolhato no 😀
undisputedly
tudom hogy neked egy felcsatolható csávó kell 😀

és nem a nyugati világ, szimplán az hogy a "fashion" industry kezd kifutni az ötletekből így csak betolnak 3 kiló kokót meg rátolnak 4 bélyeget azt had szóljon

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 390

undisputedly
6 éves képek.
több mint 5 éve

undisputedly
nem most kezdődött ez

dehogy ...
Negritis

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve

undisputedly
nem most kezdődött ez

dehogy ...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
mi a halál retvás faszáért van email cím megadva, ha kapásból visszadobja mikor írnál nekik?!
 dkkozuzemi.hu/panaszkezeles/panaszkezeles-hulladekszallitas

Az üzenet kézbesítése nem sikerült a következő címzettek vagy csoportok számára:

info@dkkozuzemi.hu
Az üzenet nem kézbesíthető, mert az erre a címre történő kézbesítés korlátozva van.
Negritis
Biztos ment a trash-be a mailed
Willie Parker
Bajban vannak, tele vannak szeméttel és nem tudnak újabbat befogadni.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
 444.hu/2021/03/17/tanulsagos-ujra-elolvasni-mit-nyilatkozott-annak-idejen-berki-krisztian-miutan-osszeutkozott-a-bkk-busszal
Beki
Kötél általi halál, a holttestet hamvasztani és a maradékot hígtrágyával keverni. Összeharácsolt vagyonát gyermekélelmezésre fordítsák, az emberiségnek meg valahogy meg kell birkóznia a Berki Krisztián nélküli életre. És ha már ez mind megvan és tart a lendület, országos cimborájával, M Ricsivel lehet duplázni.
gyeek
Az ő esetében szerintem is elég lenne a felfüggesztett. 20 centivel a föld fölött.

remélem hűvösre kerül ahol majd kivasalhatják neki elűrűl meg háturul

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Beki
Mindig elképesztően összeszorul a szívem, hogy mit érezhet az igazi Berki Krisztián, amikor kimondják a nevét, és nem a nemzet büszkesége, egy kiváló olimpikon, egy igazi példakép, hanem ez a tolvajcsalómédiaszajha előember jut eszébe a plebnek.
Hanni
Jobbik esetben. Rosszabbikban meg visszakerdeznek, h ki a sportolo, rola meg nem hallottak...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Beki
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 663 — Grady Judd fan
Beki
Kötél általi halál, a holttestet hamvasztani és a maradékot hígtrágyával keverni. Összeharácsolt vagyonát gyermekélelmezésre fordítsák, az emberiségnek meg valahogy meg kell birkóznia a Berki Krisztián nélküli életre. És ha már ez mind megvan és tart a lendület, országos cimborájával, M Ricsivel lehet duplázni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 079
 index.hu/belfold/2021/03/13/szigoru-ellenorzeseket-folytatnak-a-balaton-kornyeki-telepuleseken/
🤔
nagir
Valahol biztos van ilyen, de itt most mai napon egy meg nem nevezett déli parti ‘nagyobb’helyen az ebéd előtti szokásos ‘fröccsbrigádban’ van a rendőr meg az alpolgi is a hátsó udvarban, szigorúan a hátsó teraszon pont mint mindig. Itt főleg a szar időre panaszkodnak egyenlőre, mert hogy idén vlsz qrva jó szezon lesz, mivel nem tudnak idén már annyian külföldre menni mint tavaly. Ez Látszik már az eddigi előfoglalásokból.
Ellenőrizni max a lejövő pesti nyikhajokat fogják, plusz jól meg is bírságolni, csak hogy tudják hol a helyük. Nehogy már ne tartsák be a szabályokat.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
 index.hu/belfold/2021/03/13/szigoru-ellenorzeseket-folytatnak-a-balaton-kornyeki-telepuleseken/
🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!