Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
és ennek mi köze van ahhoz, hogy egy külföldi turistának mi számít drága városnak?kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.davemayer
200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ftjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a diplomások Moszkvában sem...kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.davemayer
több mint 13 éve
kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kamu200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ft

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
végül is, csak 2szer annyi a tömegközlekedés mint Moszkvában és kereken annyi mint Bécsben. (Y)Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte? Egyáltalán nem drága szerintem BudapestTocawww.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)Amadeus91
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...toxique
több mint 13 éve
Milyen jó, hogy hétvégén óraállítás lesz, legalább este 7-kor is világosban lehet nézni, ahogy esik a hó............
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte? Egyáltalán nem drága szerintem Budapestwww.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)Amadeus91
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...toxique
több mint 13 éve
de piszok drága...toxique😀 😂

---
több mint 13 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...
több mint 13 éve
Szopjon le a Videoton, meg mindenki aki benne volt a mai "megérdemelt" győzelmükben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én csak ironizáltam 😊 jó neked!mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊Bruce
több mint 13 éve
Alapvetően pozitívan szemlélem a világot, de az elmúlt hetek során úgy alakulnak a dolgok, hogy egyre inkább megértem William D-Fens Fostert
több mint 13 éve
Biztos mazoista 😀mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊Bruce
több mint 13 éve
mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mostanában minden összejön...
több mint 13 éve
A magyar nők pont annyira könnyűvérűek, mint a magyar férfiak. És ez így pont jó.www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolNa akinek egy ideutazás után a rasszizmus a legnagyobb problémája, az ne is jöjjön ide soha többet. Aki Mongóliába küldene vissza, ez jellemzően román szófordulat, az ő látogatásuk nélkül is szerintem megleszünk. A lopásokat nagyrészt meg lehet köszönni szeretett kisebbségünknek. A magyar nők könnyűvérűségének és a turisták lehúzásáról szóló résznek sajnos van alapja.,Dub
pro és kontra
több mint 13 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolNa akinek egy ideutazás után a rasszizmus a legnagyobb problémája, az ne is jöjjön ide soha többet. Aki Mongóliába küldene vissza, ez jellemzően román szófordulat, az ő látogatásuk nélkül is szerintem megleszünk. A lopásokat nagyrészt meg lehet köszönni szeretett kisebbségünknek. A magyar nők könnyűvérűségének és a turisták lehúzásáról szóló résznek sajnos van alapja.,
pro és kontra
több mint 13 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolpro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)
több mint 13 éve
Ezt én is imádom, de láttam jobbat! Felállítva rakja fel és ahogy be-be indul a szalag elkezdi mozgatni az üveget. Ha jó az időzítés akkor fel is borítja! 3-4 alkalommal belengett oda-odakapott, de nem borította el a nő - na az 5-nél ledőlt a földre és szétrobbant a picsába! 😀catattackMost, hogy mondod tényleg, de ennyire szerencsétleneket hál'istennek ritkán látok.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakEzt én is imádom, de láttam jobbat! Felállítva rakja fel és ahogy be-be indul a szalag elkezdi mozgatni az üveget. Ha jó az időzítés akkor fel is borítja! 3-4 alkalommal belengett oda-odakapott, de nem borította el a nő - na az 5-nél ledőlt a földre és szétrobbant a picsába! 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteEz bizarr egy történet! Meg lehet tudni ti mennyi idősek vagytok?
több mint 13 éve
és ez felidegesít és haraggal tölt el?briareosIgen, mégpedig azért, mert a narisari riasztás miatt le lett mondva a cégünk Víz világnapi rendezvénye, amiben pedig nagyon sok munkánk volt!
több mint 13 éve
Most itthon maradt a Vezér. Megijedt a tél.. 😀 😀
több mint 13 éve
Úgy látom, hogy a mára beharangozott ítéletidő/legalább is itt nálunk/érdeklődés hiányában elmaradtlaccoo74Biztosan a kormány szervezte 😀 😀 😀