Jégkorong
21 feliratkozó
3 órája
Mikey
18 825
Pyotr Kochetkov shutout az Islanders ellen.A másik toikban már örömömet fejeztem ki a Bellinger-csere miatt.
Ennél már csak akkor lehetne szebb a reggelem, ha Chrissy Costanza bekopogtatna az ajtómon...
13 órája
vegre full match replayДа здравствует Россия!
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
16 órája
Mikey
18 825
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.KAC szurkolóként nekem kifejezetten tetszett. 😊
zacknorb
16 órája
Panthers - Oilers 😮😮😮
20 órája
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.Szerencsére kurva jó volt
zacknorb
4 napja
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.
5 napja
Mikey
18 825
Nah kezdődik, pedig a 4 Nations még sehol. A második soros center Drury esett ki hetekre, miután egy blokkolt lövéstől eltört a kézfejében egy csont és műteni kellett. Kotkaniemin a Canes szurkolók szeme.
6 napja
Flyers fanok gyülekező! 😊A gyökér szurkolók is szörnyűek tudnak lenni.Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
kishaszi
🤘 gaben 🤘
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 napja
Mikey
18 825
Ez volt a pozitív hozzáállásom!Csak pozitívan!4 NationsHárom Canes játékos megy, abból kettő lesérül és kiesik a szezon hátralévő részére.
Mik a tippek?🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
7 napja
A gyökér szurkolók is szörnyűek tudnak lenni.Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
kishaszi
7 napja
Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 napja
Meg kellett fizetni, úgyhogy ez nem Holik-féle szerződés azért. 😉Igor Sesztyorkin lett a valaha volt legjobb fizetett kapus.Rangers just being Rangers 😁
A Rangers kapusa évi 11,5 millió dollárt fog keresni és ezzel ligaszinten is a TOP 10-be került.
zacknorb
warr_b
7 napja
Csak pozitívan!4 NationsHárom Canes játékos megy, abból kettő lesérül és kiesik a szezon hátralévő részére.
Mik a tippek?🤘 gaben 🤘
Mikey
7 napja
Igen.Voltak még pickek is:Tovább megy az Avs kapus megoldás keresése…Blackwood-ot sajnálom, de várható volt hogy valaki kiszedi tőlünk. Hátha Askarov fel tud lépni.
We have traded Alexandar Georgiev and Nikolai Kovalenko to the San Jose Sharks in exchange for Mackenzie Blackwood and Givani Smith.
Read more: avs.social/Trade
Janek
zavi27
Mackenzie Blackwood, Givani Smith, 2027 5th round pick for Alexandar Georgiev, Nikolai Kovalenko, 2026 2nd round pick, 2025 5th round pick
warr_b
Jól kezdett McB!
7 napja
azok se ártanak, ja.Voltak még pickek is:Tovább megy az Avs kapus megoldás keresése…Blackwood-ot sajnálom, de várható volt hogy valaki kiszedi tőlünk. Hátha Askarov fel tud lépni.
We have traded Alexandar Georgiev and Nikolai Kovalenko to the San Jose Sharks in exchange for Mackenzie Blackwood and Givani Smith.
Janek
zavi27
Mackenzie Blackwood, Givani Smith, 2027 5th round pick for Alexandar Georgiev, Nikolai Kovalenko, 2026 2nd round pick, 2025 5th round pick
warr_b
7 napja
Voltak még pickek is:Tovább megy az Avs kapus megoldás keresése…Blackwood-ot sajnálom, de várható volt hogy valaki kiszedi tőlünk. Hátha Askarov fel tud lépni.
Janek
zavi27
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 napja
Tovább megy az Avs kapus megoldás keresése…Blackwood-ot sajnálom, de várható volt hogy valaki kiszedi tőlünk. Hátha Askarov fel tud lépni.
Janek
8 napja
Tovább megy az Avs kapus megoldás keresése…We have traded Alexandar Georgiev and Nikolai Kovalenko to the San Jose Sharks in exchange for Mackenzie Blackwood and Givani Smith.
10 napja
Mikey
18 825
4 NationsHárom Canes játékos megy, abból kettő lesérül és kiesik a szezon hátralévő részére.
Mik a tippek?
🤘 gaben 🤘
10 napja
Igor Sesztyorkin lett a valaha volt legjobb fizetett kapus.Rangers just being Rangers 😁
A Rangers kapusa évi 11,5 millió dollárt fog keresni és ezzel ligaszinten is a TOP 10-be került.
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
Igor Sesztyorkin lett a valaha volt legjobb fizetett kapus. A Rangers kapusa évi 11,5 millió dollárt fog keresni és ezzel ligaszinten is a TOP 10-be került.
10 napja
Ezt de élvezném!" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 napja
@csebiÖsszekapja magát és be fog válni
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir