Jégkorong
22 feliratkozó
1 napja
Akkor most már legyen egy USA-Kanada és jónapot.Lesz
KeyG
1 napja
Akkor most már legyen egy USA-Kanada és jónapot.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
A női döntőben azt mondta az ES kommentátor, hogy nem kizárt a játéka az elődöntőben.😲Az egy oldalsó térdszalag sérülés, tippem torn MCL, de igazából majdnem mindegy, hogy szakadt, vagy sem, mert ha csak rándult és még nincs elszakadva, a gyulladásra ráterhelve az a következő lépés. Ezen a szinten meg korizni így kb. felesleges fél lábbal, mert csak a baj lesz.A meccsre irtak, de diagnozist, meg hogy mennyit hagy ki, sehol sem csak ezert kerdeztem, van-e hivatalos. De egyebkent ket hitet kapott, az elsonel maga ala fordult szemlatomast a terde, es azt irjak, lower body injury, ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírtSidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
Stez
De most jut eszembe, az is lehet a konkrèt meccsre vonatkozott ès nem az egèsz tornára 😏
dande2
Stez
kishaszi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 napja
Az egy oldalsó térdszalag sérülés, tippem torn MCL, de igazából majdnem mindegy, hogy szakadt, vagy sem, mert ha csak rándult és még nincs elszakadva, a gyulladásra ráterhelve az a következő lépés. Ezen a szinten meg korizni így kb. felesleges fél lábbal, mert csak a baj lesz.A meccsre irtak, de diagnozist, meg hogy mennyit hagy ki, sehol sem csak ezert kerdeztem, van-e hivatalos. De egyebkent ket hitet kapott, az elsonel maga ala fordult szemlatomast a terde, es azt irjak, lower body injury, ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírtSidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
Stez
De most jut eszembe, az is lehet a konkrèt meccsre vonatkozott ès nem az egèsz tornára 😏
dande2
Stez
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
Ja, és még ott van a másik kérdés, hogy a hoki foglalja a legtöbb helyet az olimpiai faluban, mondjuk se itt nem lett volna probléma a hellyel, se a kövi 3 helyen nem lenne szerintem.
Poloska vagyok.
2 napja
Oké, egy osztrák csapat talán még be is férne, de egy norvég/kazah/magyar/szlovén valszeg ugyanúgy csak a kiütések számát növelné.Négy csapat még beleférne. Főleg hogyha megszüntetnék a csajok bohóckodását.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.
Viszont tényleg bővíthetnének a mezőnyön mert ez nagyon hamar véget ér így.
🤘 gaben 🤘
ami a hosszt illeti, nyilván a két és fél hétbe bele kell férni a női meccsekkel együtt, de a két megoldási lehetőség a 16 csapat négy négyes csapatban 12 helyett (24 csoportmeccs a 18 helyett) és onnan a továbbjutás (annyi meccs, ahány továbbjutó van, ez 8-12 meccs), vagy ugyanúgy 12 csapat, de két hatos csoportban (30 csoportmeccs a 18 helyett, plusz 8-12 a kieséses szakaszban).
őszintén szólva azt nem látom, miért kellene emelni a résztvevők számán, a franciák és az olaszok így is rettenetesen kilógtak lefelé, azért annyira nem kéne higítani a mezőnyt.
slowmotion
🤘 gaben 🤘
És a lebonyolítás is olyan, hogy csoportkör eleje-közepén nem fognak komolyat hozni a nagyok, kivéve ha csoportkörből csak top4 megy tovább.
Plusz erről még nem volt szó, de nem lesz többet közvetítve a hoki, ha több meccs lesz sem.
Ja, és ugye 80%ban egy csarnokban akarják lebonyolítani, tehát a meccs/nap szám is erősen felülről korlátos.
Poloska vagyok.
2 napja
Négy csapat még beleférne. Főleg hogyha megszüntetnék a csajok bohóckodását.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.
🤘 gaben 🤘
ami a hosszt illeti, nyilván a két és fél hétbe bele kell férni a női meccsekkel együtt, de a két megoldási lehetőség a 16 csapat négy négyes csapatban 12 helyett (24 csoportmeccs a 18 helyett) és onnan a továbbjutás (annyi meccs, ahány továbbjutó van, ez 8-12 meccs), vagy ugyanúgy 12 csapat, de két hatos csoportban (30 csoportmeccs a 18 helyett, plusz 8-12 a kieséses szakaszban).
őszintén szólva azt nem látom, miért kellene emelni a résztvevők számán, a franciák és az olaszok így is rettenetesen kilógtak lefelé, azért annyira nem kéne higítani a mezőnyt.
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
4 v4 jobban hangzik, de ez a 3on3 rohej.akkor csináljanak 4v4-et, de szerintem ez így jobb volt pl a meccs végénél - ezeknél a csapatoknál 5v5-ben szinte nem lehet mozdulni, mert túl jól védekeznek a támadások ellen. meg ha 5v5 OT lenne rendes játékidővel, akkor kellene előtte plusz pihenő, tovább nyúlik a meccs, stb stb.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!nekem a problemam igazabol az, hogy 3on3 OT van.
🤘 gaben 🤘
ez igy annyira gaz. mar NHLben is sokan szidjak, de legalabb az 5 percig tart es nem dont el PO parharcot.
csebi
most az "ilyenen múlik a meccs" az szerintem teljesen felesleges - ha Zibanejad egy hüvelykkel téved bármelyik irányba, akkor egy 1:0-ás meccsről beszélünk jó eséllyel.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
www.jegkorongszovetseg.hu/uj-vb-formatum?fbclid=IwdGRjcAQDys5jbGNrBAPKymV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHlnI0Xe6EBJSw0Ol8O_MI8_sHkgOEWvi2pfnRUiUWhzcjYPNzHRuabDqq0As_aem_TFV1-nV2obEEFmZGzrXwcQEnnél vajon mire gondolt az IIHF, hogy így egy Mongólia-Hongkong meccset helyszínen 100 helyett 110-120 fő fog megtekinteni?
Poloska vagyok.
2 napja
Én konkrétan csökkenteni akartam volna 10re, aztán rájöttem hogy vannak oroszok, és velük együtt a 12 már pont ideális.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.
🤘 gaben 🤘
slowmotion
Poloska vagyok.
2 napja
akkor csináljanak 4v4-et, de szerintem ez így jobb volt pl a meccs végénél - ezeknél a csapatoknál 5v5-ben szinte nem lehet mozdulni, mert túl jól védekeznek a támadások ellen. meg ha 5v5 OT lenne rendes játékidővel, akkor kellene előtte plusz pihenő, tovább nyúlik a meccs, stb stb.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!nekem a problemam igazabol az, hogy 3on3 OT van.
🤘 gaben 🤘
ez igy annyira gaz. mar NHLben is sokan szidjak, de legalabb az 5 percig tart es nem dont el PO parharcot.
csebi
most az "ilyenen múlik a meccs" az szerintem teljesen felesleges - ha Zibanejad egy hüvelykkel téved bármelyik irányba, akkor egy 1:0-ás meccsről beszélünk jó eséllyel.
2 napja
ez nekem is eszembe jutott, ez így túl lutri befejezés nekem ekkora téthez.Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!nekem a problemam igazabol az, hogy 3on3 OT van.
🤘 gaben 🤘
csebi
2 napja
Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!nekem a problemam igazabol az, hogy 3on3 OT van.
🤘 gaben 🤘
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.
🤘 gaben 🤘
2 napja
Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!Viszont tényleg bővíthetnének a mezőnyön mert ez nagyon hamar véget ér így.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 napja
CBA-ban ezért kaptak a klubok csomó engedményt, szóval "megérte" nekikugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Ami megint kinyitja majd a vitát -jogosan-, hogy egy profi klub elengedje e a szarrá fizetett játékosát ingyen bohóckodni világversenyre.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
3 napja
Nem ingyen, szerintem az NHL meg a klubok is kapnak penzt az olimpiai bizottsagtol, csak nyilvan az lokaka ahhoz kepest, hogy elveszitik a legjobbjukat a szezon hajrajara.ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Ami megint kinyitja majd a vitát -jogosan-, hogy egy profi klub elengedje e a szarrá fizetett játékosát ingyen bohóckodni világversenyre.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Stez
3 napja
ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Ami megint kinyitja majd a vitát -jogosan-, hogy egy profi klub elengedje e a szarrá fizetett játékosát ingyen bohóckodni világversenyre.
Stez
3 napja
A meccsre irtak, de diagnozist, meg hogy mennyit hagy ki, sehol sem csak ezert kerdeztem, van-e hivatalos. De egyebkent ket hitet kapott, az elsonel maga ala fordult szemlatomast a terde, es azt irjak, lower body injury, ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírtSidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
Stez
dande2
3 napja
Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírtSidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
Stez
3 napja
Ha kifordult a térde, akkor easy money, kettő darab meccs van hátra maximum mindenkinek.Sidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
Stez
3 napja
Sidnek out az olimpiaHol irnak diagnozist?
dande2
3 napja
Sidnek out az olimpiaRemélem az alapszakasz nem lesz out neki.
dande2
3 napja
Sidnek out az olimpiaKár 😕
dande2
Remélem, ha nem Finnek, akkor miatta is ők nyerik.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
3 napja
Sidnek out az olimpia