Jégkorong
22 feliratkozó
2 órája
Akkor Tampa vagy nálunk de inkább náluk lesz a pálya előny bár szerintem nincs akkor jelentősège.Oké nem söprünk, megelégszek a kupadöntő eredményének megismétlésével 😛
Keletről bárkit kiejthetünk (aztán remélem a Tampa nem söpör ki 🤪)
Nyugatról viszont az AVSt nem látom hogyan fognánk esetleg meg. Mindegy, legyünk ott, koronázzuk meg ezt szèp szezont egy PO runnal.
Go Habs go!!!
dande2
Lesz ez még így se!
3 órája
De fasza lenne menni egy kört
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 órája
Regular szezon kezdés előtt térjünk vissza rá.Jövőre előrébb végzünk mint ti, akarsz fogadni? 😛leginkabb sajat magatokat fogjatok 😉Legalább a Predst is elütöttük a playofftól... jövőre megbaszunk mindenkit, vigyázzá'!Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai.sosem gondoltam volna, hogy valaha orulni fogok egy Sharks gyozelemnek.
Jól jönne a playoff tapasztalat, meg a Predsre se kiváncsi senki, szóval jussunk be valahogy 😊
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 órája
Jövőre előrébb végzünk mint ti, akarsz fogadni? 😛leginkabb sajat magatokat fogjatok 😉Legalább a Predst is elütöttük a playofftól... jövőre megbaszunk mindenkit, vigyázzá'!Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai.sosem gondoltam volna, hogy valaha orulni fogok egy Sharks gyozelemnek.
Jól jönne a playoff tapasztalat, meg a Predsre se kiváncsi senki, szóval jussunk be valahogy 😊
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 órája
leginkabb sajat magatokat fogjatok 😉Legalább a Predst is elütöttük a playofftól... jövőre megbaszunk mindenkit, vigyázzá'!Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai.sosem gondoltam volna, hogy valaha orulni fogok egy Sharks gyozelemnek.
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 órája
Legalább a Predst is elütöttük a playofftól... jövőre megbaszunk mindenkit, vigyázzá'!Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai.sosem gondoltam volna, hogy valaha orulni fogok egy Sharks gyozelemnek.
warr_b
csebi

6 órája
Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai.sosem gondoltam volna, hogy valaha orulni fogok egy Sharks gyozelemnek.
warr_b
6 órája
A Canes behúzta az első kiemelést Keleten, ami jól hangzik.Elvileg Sens vagy Bruins az első körben, igazából tök mindegy, mind a kettő ellen baromi nehéz lesz. Nem látom, hogy ilyen gyenge kapus teljesítménnyel sokáig jusson a csapat. Andersen nagyon hirtelen nagyon megöregedett (vagy a betegsége elég erősen rányomja a teljesítményére a bélyegét), Bussi nagyon jó lenne backupnak, de nem kezdő szint (ráadásul újonc is), Kochetkov pedig éppen visszatért a sérüléséből, ami miatt hónapokat hagyott ki. Ezt így nem lehet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 órája
Akkor Tampa vagy nálunk de inkább náluk lesz a pálya előny bár szerintem nincs akkor jelentősège.Keletről bárkit kiejthetünk (aztán remélem a Tampa nem söpör ki 🤪)
Nyugatról viszont az AVSt nem látom hogyan fognánk esetleg meg. Mindegy, legyünk ott, koronázzuk meg ezt szèp szezont egy PO runnal.
Go Habs go!!!
1 napja
Közben kezdődött a női vb, csajok vezetnek a francicák ellenHosszabításban de csak meglett!
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 napja
Közben kezdődött a női vb, csajok vezetnek a francicák ellen
Poloska vagyok.
2 napja
Na most már tényleg vége a Wings szezonjának.Sajnos a Jetsének is, a Cryers ügy ki tömött minket, hogy csak na...🥴
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 napja
Megvan a hetedik játékos is a Canesnél, aki 20+ gólt szerzett az alapszakaszban. 😊32 Jarvis
31 Svechnikov
27 Aho
24 Ehlers
22 Blake
21 Stankoven
20 Staal
Hall lehetne a nyolcadik, ha valami csoda folytán még két gólt szerezne a hátralévő két meccsen. 😀
2 napja
Na most már tényleg vége a Wings szezonjának.
5 napja
Öt meccs maradt: büdöskacsák, Nucks, Preds, csikágó, Jets, viszont csak a Canucks elleni lesz hazai. Jól jönne a playoff tapasztalat, meg a Predsre se kiváncsi senki, szóval jussunk be valahogy 😊

6 napja
Ezt hogy? Mintha más liga lenne néha az ember.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 napja
Elégedetlenek voltak, sima L.Van búúú rendesen AnaheimbaNem láttam most. Mi történt?
KeyG
🤘 gaben 🤘
Második harmad végén volt a nagy bú.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 napja
Van búúú rendesen AnaheimbaNem láttam most. Mi történt?
KeyG
6 napja
Megvan a divízió győzelem a Canesnek, stílusosan a szezonbeli 50. győzelemmel.Alakul az első kiemelés is Keleten, négy meccsel a vége előtt 4 pont az előny a Lightning előtt.
Svechnikov végre-végre újra elérte a 30 gólt, karrierje során másodszor. Mindhárom kategóriában (G, A, P) beállította a karrierje legjobbját, remélem a hátralévő négy meccsen meg is dönti ezeket. Sokáig tartott a teljes visszatérés a '23-as ACL sérülésből, de idén végre az igazi Svech játszik. 😊 Bár ő nem ismeri el a nyilatkozataiban, de két évet elvett tőle az VGK elleni non-contact sérülés.
6 napja
Van búúú rendesen Anaheimba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 napja
Graz vs Pustertal döntő az IceHL-ben, ahogyan azt mindenki várta.Legalább nem a Salzburg. 😛
7 napja
Fun ez a II B VB, Kirgizisztán, Tajvan, Bulgária, Új-Zéland, Izland, Izrael

8 napja
Ha nem rontunk el ennyi OT meccset, már rég hanyat dőlhettünk volna. Mindenesetre nem semmi, ami Crosny, Geno, Karlsson lerak az asztalra. Ja meg Chinakov.
8 napja
Ducks megint kezdi a balfaszkodástFasza
8 napja
Meg is ünnepeltük egy kiadós 3-0-s vereséggel 😛 😀