Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Az a baj, hogy ez a válogatott alapjaiban gyenge. Formaidőzítéstől függetlenül.
több mint 5 éve
Antonius
1 702
Csak eredményt nézve jobb, hogy nem látjuk...Ha jól sikerül a főpróba, mindig szar az előadás...😕
Félek igaza lesz gabonak és nem felfelé kell nézni, hanem lefelé. Pedig a felkészülési meccseken jól tolták a srácok...
NB2
Sajnos a formaidőzítés ma már az egyik legfontosabb dolog az élsportban.
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Csak eredményt nézve jobb, hogy nem látjuk...Félek igaza lesz gabonak és nem felfelé kell nézni, hanem lefelé. Pedig a felkészülési meccseken jól tolták a srácok...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=WpbvbuLrkJAiihf.com ha nem itthon vagy, illetve talán operával megy vpn váltássalCéges gépet nem basztathatok, azért köszi!
NB2
Szokol
ez is csak kulfoldrol megy?
ZoliMP
Sajnos igen!www.youtube.com/watch?v=WpbvbuLrkJAiihf.com ha nem itthon vagy, illetve talán operával megy vpn váltássalCéges gépet nem basztathatok, azért köszi!
NB2
Szokol
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Nem emlekszem az elozo evek riportereire, de a jelenlegi miert rimankodik ennyit?" jajj csak huzzuk, ki, de jo lenne ha golt lonnenk, mar csak x ido van hatra" ez meg focinal sincs igy
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
www.youtube.com/watch?v=WpbvbuLrkJAiihf.com ha nem itthon vagy, illetve talán operával megy vpn váltássalCéges gépet nem basztathatok, azért köszi!
NB2
Szokol
több mint 5 éve
iihf.com ha nem itthon vagy, illetve talán operával megy vpn váltássalCéges gépet nem basztathatok, azért köszi!
NB2
több mint 5 éve
iihf.com ha nem itthon vagy, illetve talán operával megy vpn váltással
több mint 5 éve
Talált valaki streamet?
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Ha bent maradunk, akkor az már sikeres vb lesz.
több mint 5 éve
Én eléggé fosok ettől a VB-től, maradjunk benn simán, akkor elégedett leszek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hamarosan kezdünk Astanaban. Kíváncsi vagyok kapitány nélkül mire megyünk...
több mint 5 éve
ezt az Avs szériát illene lehozni egy söpréssel 😀Áh, ennél csak jobbak lesznek, szoros lesz ez. Labanc gólja szép volt, meg az öreg JT is nagyot játszott 😊
Labanc meg mit művelt:
www.nhl.com/video/labancs-terrific-tally/t-277752844/c-67976003
petey
Jones továbbra is szar...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nah, Caps kilőve, Bolts kilőve. Hátradőlés.Sajnos Vegas is. Hajrá McKinnon, bár az meg evelencs.
Ehh.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
ezt az Avs szériát illene lehozni egy söpréssel 😀 Labanc meg mit művelt:
www.nhl.com/video/labancs-terrific-tally/t-277752844/c-67976003
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Nem olvastam szabálykönyvet, de az ilyesmi általános megfogalmazásban tuti meg van tiltva.Ja, hát ennyi erővel az sincs megtiltva a szabálykönyvben, hogy egy kétméteres plexilapot toljon a kapuja elé 😆Nem lehet mindenkinek kitömött kapusa 😁Szabályos volt? Igen? Köszönöm. 😂
warr_b
Mikey
warr_b
több mint 5 éve
Ja, hát ennyi erővel az sincs megtiltva a szabálykönyvben, hogy egy kétméteres plexilapot toljon a kapuja elé 😆Szabályos volt? Igen? Köszönöm. 😂Tudod, kacsát verni mindig jó 😉Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
csebi
Nem lehet mindenkinek kitömött kapusa 😁
warr_b
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Szabályos volt? Igen? Köszönöm. 😂Tudod, kacsát verni mindig jó 😉Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Mikey
18 753
😀😀😀www.instagram.com/p/Bwp44m2gr9O/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bu4fnj708x1a
több mint 5 éve
Jah, 2007-re összement.Az 2003ban volt.Tudod, kacsát verni mindig jó 😉Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Az 2003ban volt.Tudod, kacsát verni mindig jó 😉Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Tudod, kacsát verni mindig jó 😉Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Amíg nincs kupátok legyen ez a legnagyobb oromotok 😉De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
De legalább titeket kisöpörtünk tavaly 😊Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
csebi