Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Azt Semmi sem tudja lemosni.Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!Ez végre lemosta az első körös Kings meccses gyalázatot, amikor 3-0-ról szoptunk 3-4re 😄
zavi27
több mint 5 éve
Hogy az a ********... Eddig is rühelltem a Sharkst, de ezek után ez most még szintet lépett valami szavakkal kifejezhetetlen utálatra.Csak annyit hallok, hogy háááp háááp 😊🤣
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Én mondtam hogy továbbmegyünk, és hogy!! 1-3ról ilyen 7. meccsen, fantasztikus!
több mint 5 éve
Huhh, ez kemény menet volt... 😊 Jöhet az Avs.
több mint 5 éve
Pfff, csak kiegyenlítettek az utolsó percben, hosszabbítás...
több mint 5 éve
Csak anyáznom kellett, micsoda fordulat 😊Alakul is... 🙁🙄na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
warr_b
warr_b
Best PP evör!
több mint 5 éve
4-3 Atyaég, mi van itt.
több mint 5 éve
Máris 2-3 😀
több mint 5 éve
Itt jön a fordulat. 1-3-nál azt érzem ezt megfordítják.Alakul is... 🙁🙄na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
warr_b
warr_b
több mint 5 éve
Van aki tudja hogy mikor jön ki a köv szezon menetrendje?Júniusban, a döntő után.
Kint leszek 16 napig kene nezni 1-2 meccset
Janek
több mint 5 éve
Alakul is... 🙁🙄na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
warr_b
több mint 5 éve
Van aki tudja hogy mikor jön ki a köv szezon menetrendje?Kint leszek 16 napig kene nezni 1-2 meccset
több mint 5 éve
Remélem igazad lesz. Sajnos túl sokszor láttam már leolvadni ezt a csapatot az elmúlt húsz évben 😕az elmúlt 2 meccsen odarakták magukat. főleg Jones. szóval nem hinném, hogy nem tennék oda magukat. gondolom a Vegas mindent hozzánk fog dobni, a konyhai mosogatót is, extrém keménységre számítok tőlük, az meg nekünk nincs meg általában. most bele kell állni és meglesz.na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
warr_b
petey
Szerda hajnali 4 elvileg.
Ha valahogy továbbmásznánk, a jetik talán már könnyebb ellenfél lennének...
több mint 5 éve
az elmúlt 2 meccsen odarakták magukat. főleg Jones. szóval nem hinném, hogy nem tennék oda magukat. gondolom a Vegas mindent hozzánk fog dobni, a konyhai mosogatót is, extrém keménységre számítok tőlük, az meg nekünk nincs meg általában. most bele kell állni és meglesz.na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
warr_b
több mint 5 éve
na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀Ilyenkor szoktunk otthon extrabalfaszpuhapöcsök lenni, és simán kiesni kapva egy laza ötöst...
petey
több mint 5 éve
na ezt a Sharks hokit szeretem. egy meccs kiütni otthon ezeket a gyökereket 😀
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Ha meg nem lenne 82 meccses alapszakasz, akkor az lenne a baj.
több mint 5 éve
Akkor nekem kb most már mindegy inkább ellendrukker vagyok, hogy ki ne, s sajnos van bent még egy pár ilyen csapat. A két főcsoport első hamar kipottyant éljen a 82 meccses hajtás 😛Hát erre nem számítottam. 1-4 rossz játék, sima első körös kizúgás. Elkeserítő. A sztárok csúnyán beégtek. Egytől-egyig. Monahan, Gaudreau, Backlund, Neal?...Akkor hajrá Flames. ...Végre. Kíváncsi vagyok meddig mennek. Nagyon össze vannak most rakva.
dande
Fun fact, hogy az utolsó döntőjükben pont a mostani keleti első volt az ellenfél.
zinedine5
zinedine5
több mint 5 éve
Hát erre nem számítottam. 1-4 rossz játék, sima első körös kizúgás. Elkeserítő. A sztárok csúnyán beégtek. Egytől-egyig. Monahan, Gaudreau, Backlund, Neal?...Akkor hajrá Flames. ...Végre. Kíváncsi vagyok meddig mennek. Nagyon össze vannak most rakva.
dande
Fun fact, hogy az utolsó döntőjükben pont a mostani keleti első volt az ellenfél.
zinedine5
több mint 5 éve
twitter.com/JordanStrack/status/1119267647395438593/video/1bár kicsit félek, mert elvileg senki sem lehet próféta a saját hazájában, de ideje, hogy valaki rendbe rakja azt a kuplerájt, amit az utóbbi négy-hat évben Hollandék összehoztak.
Bazzani
ha csak annyira összerántja a csapatot, mint ahogy megcsinálta Tampában, akkor már jól jár a klub, és azért az elkövetkező pár év kulcsfontosságú lesz minimum azt tekintve, hogy mennyire sikerül együtt tartani, és milyen csapatot sikerül építeni a Larkin - AA - Mantha - (fiatal reménységek) mag köré.
több mint 5 éve
Mi a pöcsömet akár a Calgary ezzel az 50+ kapott lövéssel? Így esélytelenek. Ilyen szar védelemmel.
több mint 5 éve
Az a baj, hogy teljesen megérdemelték. Végig úgy játszottunk, mintha először lennénk PO-ban.Na rekord beállitva és végre kezdődik a playoff. Idén csak meg kéne nyerni azt a kupáttwitter.com/BlueJacketsNHL/status/1118331493229613062
Wester
r.baggio
Lesz ez még így se!