Jégkorong
ja, baszki még 20 éves sincs 😮
A válogatottnál most lett ő is. Ahogy Gonchar és Fyodorov is most kap először lehetőséget a válogatottnál.Az milyen névsor, atyaég.Fiatalítottak 😊
The coaching staff of the senior national team for the 2022 Olympic Games has been revealed!
— Russia Hockey (@russiahockey_en) October 18, 2021
Head coach: Alexei Zhamnov
Coaches: Sergei Gonchar, Alexei Kudashov, Sergei Fyodorov
Goalkeeping coach: Evgeny Nabokov#Beijing2022 #RussiaHockey pic.twitter.com/lQVah8C72W
Mikey
Amúgy Nabby mikor lett coach? Lemaradtam...
warr_b
Zhamnov is eddig "csak" assistant coach volt. Vicces hogy Kudashov volt HC korábban, Zhamnov pedig az assistantja, erre most fordítva.
Fun fact, hogy Kovalchuk a GM.
Ez így azért elég nagy lutri is egyben, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen csapatot raknak majd össze. Különösen most, hogy a tavalyi szezon eleje óta követem a KHL-t is, és kicsit jobban képbe kerültem az orosz játékosokkal.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
na majd teszek egy hetes próbátIgen. Nekem az eddigi meccseken, amiket néztem az ESPN Playeren, sokat akadt meg a stream, és a felbontással is voltak gondok.Az espn?Meglepődtem,hogy az NHL TV átkerült az ESPN-re. Igy most havi 4800-ért lehet nézni bármit kb ami nem NFL....Egy meccs nem sok, de az alapján jelentősen rosszabb a stream minősége. Igaz, itt legalább nem kell vigyázni arra, hogy bármiféle spoiler jön szembe a meccsről, ami örömteli.
Janek
Mikey
Janek
Mikey
Az milyen névsor, atyaég.Fiatalítottak 😊
The coaching staff of the senior national team for the 2022 Olympic Games has been revealed!
Goalkeeping coach: Evgeny Nabokov#Beijing2022 #RussiaHockey pic.twitter.com/lQVah8C72W
Mikey
Amúgy Nabby mikor lett coach? Lemaradtam...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Igen. Nekem az eddigi meccseken, amiket néztem az ESPN Playeren, sokat akadt meg a stream, és a felbontással is voltak gondok.Az espn?Meglepődtem,hogy az NHL TV átkerült az ESPN-re. Igy most havi 4800-ért lehet nézni bármit kb ami nem NFL....Egy meccs nem sok, de az alapján jelentősen rosszabb a stream minősége. Igaz, itt legalább nem kell vigyázni arra, hogy bármiféle spoiler jön szembe a meccsről, ami örömteli.
Janek
Mikey
Janek
Az espn?Meglepődtem,hogy az NHL TV átkerült az ESPN-re. Igy most havi 4800-ért lehet nézni bármit kb ami nem NFL....Egy meccs nem sok, de az alapján jelentősen rosszabb a stream minősége. Igaz, itt legalább nem kell vigyázni arra, hogy bármiféle spoiler jön szembe a meccsről, ami örömteli.
Janek
Mikey
Szerkesztette: Janek
Go Kings Go!!
meg, második csapatkapitányi rangban eltöltött meccsére valószínűleg várni is kell emiattkellene egy ember, aki a szart is kiveri azokból, akik Larkinra utaznakLarkin megpróbálta 😊
slowmotion
Jakehomer
azt nem tudom, hogy most a C betű miatt akart bizonyítani, vagy innentől ez lesz a norma, de ha az utóbbi, akkor elég könnyen ki lehet venni a meccsből - szóval outsourcingolni kéne a megtorlást
Szerkesztette: slowmotion
Meglepődtem,hogy az NHL TV átkerült az ESPN-re. Igy most havi 4800-ért lehet nézni bármit kb ami nem NFL....Egy meccs nem sok, de az alapján jelentősen rosszabb a stream minősége. Igaz, itt legalább nem kell vigyázni arra, hogy bármiféle spoiler jön szembe a meccsről, ami örömteli.
Janek
kellene egy ember, aki a szart is kiveri azokból, akik Larkinra utaznakLarkin megpróbálta 😊
slowmotion
Tepper takarodj!
Meglepődtem,hogy az NHL TV átkerült az ESPN-re. Igy most havi 4800-ért lehet nézni bármit kb ami nem NFL....
Nem az van hogy mehet tobb is csak most 3at kell megjelolni akit tuti visznek?de így van.
gabokocka
A liga szünetelve lesz akkor szóval elvileg fullos lesz minden csapat.
Ez mi a f*szsag, hogy csapatonkent csak 3 NHL játékos mehet az olimpiára?Nekem az jött le, hogy fokozatosan hirdetik ki majd a kereteket, egyelőre csak három-három nevet mondtak meg.
somoskovig
Finneknél pl. Aho, Barkov, Rantanen.
Nem az van hogy mehet tobb is csak most 3at kell megjelolni akit tuti visznek?Lehet, nem tudom, de az értelmet akkor se látom.
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Ha onnan szerezte volna, nem bukott volna le 😉Evander Kane-t most épp hamis oltási igazolvány miatt vizsgálja az NHL. Elképesztő az ember. 😀😀Nem is tudtam h járt nálunk nyáron Józsefvárosban 😊
Mikey
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Evander Kane-t most épp hamis oltási igazolvány miatt vizsgálja az NHL. Elképesztő az ember. 😀😀Nem is tudtam h járt nálunk nyáron Józsefvárosban 😊
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Még jó, hogy megmaradt szerencsétlen.Remélem ez a Papp gyerek vissza kapja, kamatostul! Suttyó, alattomos, paraszt!! Nagyon utálom az ilyet!!! 🤬
www.jegkorongblog.hu/2021/09/25/ilyen-jeleneteknek-nincs-helyuk-a-magyar-ligaban/?fbclid=IwAR0tcTQIkjHgKh6kM2bySAr6FL688JVHeTRL7-OYwy1FbOmsfRMA1Pc14fk#post-359728
KoporShow

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
www.jegkorongblog.hu/2021/09/25/ilyen-jeleneteknek-nincs-helyuk-a-magyar-ligaban/?fbclid=IwAR0tcTQIkjHgKh6kM2bySAr6FL688JVHeTRL7-OYwy1FbOmsfRMA1Pc14fk#post-359728
Szerkesztette: KoporShow