Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
egyszer láttam egy Mythbusters részt, ahol azt ecsetelték, hogy a csótányok még egy atomtámadást is simán túlélnének. szerintem ezek a rohadt kis poloskák ugyanilyenek😊Itt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Bar lehet ezt havonta/hetente/naponta meg kell ismetelni.
Plusz gyerekkel/kutyaval/macskaval lehet veszelyes.
Hosszutavon ultessetek bokros novenyeket amikbe tudnak feszket rakni enekesmadarak es azok lehentelik oket 😀
Nalunk otthon feszkel tobb rigopar is a kertben, poloska nagyon ritkan van.
Viszont bodobacs kurva sok 😀
Borbinho
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Itt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Hosszutavon ultessetek bokros novenyeket amikbe tudnak feszket rakni enekesmadarak es azok lehentelik oket 😀
Borbinho
több mint 2 éve
Ezzel a retekkel pont az a baj, hogy nincs természetes ellensége. Az kurva isten, hogy se a rigó se más madár meg nem eszi.Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Borbinho
Amúgy a protect tényleg jó ellenük és egy darabig vissza se jönnek ha befújsz vele...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
dugo93
4 230
De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Ezek lassan az ISS-re is kijutnak. A szúnyogháló, mintha ott se lenne 😀Ahhhhhh..Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
KoporShow
Rafkósak. Akkor is bejönnek...😬
zemanla
több mint 2 éve
Bízok és tudok is angolul ettől még érzékenyen érintett eme veszteség. Nem szeretem ha úgy változnak meg dolgok hogy nem tudom mitől volt és nek tudom visszacsinálni.Már úgy érzi a Twitter, hogy jól beszélsz angolul.A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
Matthew99
Bízz magadban.
Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Ahhhhhh..Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
KoporShow
Rafkósak. Akkor is bejönnek...😬
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.pedig az milyen jó is, amikor ecet- meg fokhagymaszag terjeng a lakásban. a poloskákat tuti nem riasztja el, csak a bent lakókat.
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.
több mint 2 éve
Már úgy érzi a Twitter, hogy jól beszélsz angolul.A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
Matthew99
Bízz magadban.
több mint 2 éve
A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
több mint 2 éve
akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
De. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
több mint 2 éve
Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
több mint 2 éve
Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?
több mint 2 éve
kifizetikJóvan, csak érted, valami már kész van, arra be tudnám adni most, most még biztosan kifizetik.Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
ha emzépé nyugdíjse lesz, mindenki tuggya...
sutianap
Ha összevárom az egészet (még a nyílászárós van vissza, meg a szigetelésből valamennyi) akkor biztosan átcsúszunk a választás utánra, akkor meg lehet hogy kifizetnek - de lehet hogy nem. Állítólag, ez is előfordulhat. De nem tudom hogy lehetséges-e egy futó pályázatot így lekapcsolni? Jogilag meg úgy általában...
Jan
több mint 2 éve
Jóvan, csak érted, valami már kész van, arra be tudnám adni most, most még biztosan kifizetik.Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
sutianap
Ha összevárom az egészet (még a nyílászárós van vissza, meg a szigetelésből valamennyi) akkor biztosan átcsúszunk a választás utánra, akkor meg lehet hogy kifizetnek - de lehet hogy nem. Állítólag, ez is előfordulhat. De nem tudom hogy lehetséges-e egy futó pályázatot így lekapcsolni? Jogilag meg úgy általában...
több mint 2 éve
Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
több mint 2 éve
Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?
több mint 2 éve
Ez egy teljesen külön wifijel. Ha látja a telód, akkor tudja is (gondolom). Ugye az 5ghz gyorsabb, de jóval kisebb a hatótávja. Az interferencia is kevésbé zavarja valószínűleg (még).Mármint még nem vettem meg a modemet. Mert azt mondták, hogy ha az eszköz nem képes felismerni az 5Ghz-t, akkor fölösleges. Ahogy olvasgattam elméletileg a 2012 után gyártott elektornikus dolgok már képesek rá, csak azért potyára nem akarom. (Max akkor 14 napos visszaküldés játszik kikerülve a szolgáltatót (aki olcsóbban adná), de baszakadni nem akarok vele.)
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Ez egy teljesen külön wifijel. Ha látja a telód, akkor tudja is (gondolom). Ugye az 5ghz gyorsabb, de jóval kisebb a hatótávja. Az interferencia is kevésbé zavarja valószínűleg (még).Köszönöm.Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelni
vpi
és az 5Ghz-s modemek tudják a 2.4et is azt érdemes 2-3 szobával arrébb választani általában
Negritis
És ellenőrizni, hogy tudom?
Bébé
több mint 2 éve
mármint hogy értve hogy tudod?Köszönöm.Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelni
vpi
és az 5Ghz-s modemek tudják a 2.4et is azt érdemes 2-3 szobával arrébb választani általában
Negritis
És ellenőrizni, hogy tudom?
Bébé
megkeresed az eszköz spec sheetjét és ott wifi
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!