Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Nekem '98 óta az otp-nél van a számlám 😆én anno nem szivesen váltottam volna mert a nokia-otp együttműködés meg a fizetésem miatt egész jó csomagom volt
Igazából nincs vele bajom, amire nekem kell (tudjak kártyával fizetni, átutalni, neten vásárolni), azt tudja 😄
Automaták is vannak mindenhol, ha épp kp kéne.
Őszintén szólva fingom nincs, mennyibe kerül, de nem is érdekel különösebben... Ha mondjuk évente ötezer forint, akkor annyi, leszarom. Ingyen úgysincs semmi, mondhatnak bármit a reklámokban 😄
warr_b
csak a hitel számított
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem '98 óta az otp-nél van a számlám 😆Igazából nincs vele bajom, amire nekem kell (tudjak kártyával fizetni, átutalni, neten vásárolni), azt tudja 😄
Automaták is vannak mindenhol, ha épp kp kéne.
Őszintén szólva fingom nincs, mennyibe kerül, de nem is érdekel különösebben... Ha mondjuk évente ötezer forint, akkor annyi, leszarom. Ingyen úgysincs semmi, mondhatnak bármit a reklámokban 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Köszönöm az eddigi válaszokat!Rafirol nem is olyan reg irtam vhol a forumon, hogy nem vagyok elajulva toluk igazan.
Cib? K&H? Erste? Valaki? 😀
Fontos_Vidra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
tisztában vagyok vele hogy mit mondanaka Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyeztetiwww.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/bank/20220317/a-raiffeisen-vizsgalja-mi-legyen-az-orosz-leanybankjanak-a-sorsa-533767%3famp?espv=1
Negritis
YoungZeeZee
de bocs nem biztos hogy elhiszek mindent a bankoknak
és nem azt mondtam hogy bukod a pénzed, csak hogy az a kitettség necces
és nagyobb kockázat mint más bankoknál
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 565
www.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/bank/20220317/a-raiffeisen-vizsgalja-mi-legyen-az-orosz-leanybankjanak-a-sorsa-533767%3famp?espv=1én a hitelem miatt váltottam, de mind az OTPnek mind a BBnek megvannak az előnyei és idegesítő részeiSztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
Tudod h mire kell egy bank, illetve hogyan hasznalnad.idobe telik de megleled a legolcsobb/jobb megoldast.
En bementem a kozelemben levo bankokba megmondtam mit akarok es kb 0 extra koltseggel bankkolok most
YoungZeeZee
a Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyezteti
Negritis
több mint 2 éve
én a hitelem miatt váltottam, de mind az OTPnek mind a BBnek megvannak az előnyei és idegesítő részeiSztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
Tudod h mire kell egy bank, illetve hogyan hasznalnad.idobe telik de megleled a legolcsobb/jobb megoldast.
En bementem a kozelemben levo bankokba megmondtam mit akarok es kb 0 extra koltseggel bankkolok most
YoungZeeZee
a Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyezteti
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 565
Sztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
több mint 2 éve
Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 565
Rafi.ingyenes a szamla bizonyos osszegu javairas utan.fiokolas szemelyesen kicsit lassu minden szinten.Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
vpi
több mint 2 éve
Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Köszönöm!
több mint 2 éve
Nincsenek nagy igényeink. Belvárosban legyen, és ne legyen túl drága. Ha nem is lakosztály, de kényelmes (franciaágyas) szoba, ami nem tűzfalra vagy gyárudvarra néz. Nagyjából ennyi. Kocsink nincs, a parkolás nem szempont. Ha azt mondod, hogy a Palatinus nem csak a honlapon, hanem a valóságban is jó, akkor oké.😊Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
NB2
több mint 2 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
több mint 2 éve
tényleg, a Rák.Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
somoskovig
több mint 2 éve
Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
több mint 2 éve
Joe's, Zöld Takony (már mindegyik megszűnt)Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
több mint 2 éve
Egyetemista, nem turista 😊 De néha matek előadás helyett felmentünk Tettyere 😊Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄
zemanla
több mint 2 éve
Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
több mint 2 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!valszeg 😀
nagir
Tollas pincészetet javaslom, egyetemről haveréké
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?A pécsiek viszonylag ritkán szállnak meg ott..😄
nagylaza
Mi a Centrum apartmanban "szoktunk" foglalni.
Igaz, az nem szálloda, de eddig még voltunk elégedve.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!