Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?
r.baggio
dark art
legjobbak

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sziasztok!

Gyermek belgyógyászt keresek Pécs-Kaposvár-Zalaegerszeg környéke lenne ideàlis. De minden jöhet.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
r.baggio
Ha nem gáz, hogy utazni kell egy kicsit (Eger mellett dolgozik):  www.instagram.com/stevenwoodford.tattooart/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 477
r.baggio
Anno egy helyen edzettem vele, a magyar allam fenyestekintetuinek is dolgozott, esetleg nezd meg.  www.facebook.com/akasha.art

https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yR/r/hexDR1NOpRC.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
r.baggio
 www.facebook.com/bogyi.ttt
nemtom most milyen, régen több ismerősöm dolgoztatott vele
mióta szétmentek haverral nem tudok róla sokatr

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
r.baggio
Száraz Endre Grabo (fb-on így találod) ha épp itthon van. Nála elég sok ismerősöm csináltatott.

www.youtube.com/watch?v=8na2jMeU6d8
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 002 — WHO DAT!!!!
r.baggio
Nekem több ismerősöm is újbudán az Everest Tatto nál csináltatták, Móricz Zsigmond körtéren vannak. Bár nekem nincs tetoválásom, de így külső szemmel fasza lett.

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 210
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)
nagylaza, főpohárnok
Gyulán: Géza konyhája, Várkonyi, Corner,
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)
nagylaza, főpohárnok
Gyula: Sörpince,Géza Konyhája,Várkonyi
Csaba: Kisvendéglő a Hargitához,Nádor,Bonita,Munkácsy
JoeyPorter
csatlakozom, gyulán a géza konyhája fasza

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
nagylaza, főpohárnok
Gyula: Sörpince,Géza Konyhája,Várkonyi
Csaba: Kisvendéglő a Hargitához,Nádor,Bonita,Munkácsy

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Ahol voltam és rendben volt:
Gyula: Family Kisvendéglő
Békéscsaba: Király Vendéglő

Madden hates me.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
nagylaza, főpohárnok
Én ha ismeretlen helyen járok és a kajáldákat akarom felmérni, a google mapsen böngészek. Rákeresek az étteremek fül alatt és 4,5-es értékelés felett válogatok köztük (mondjuk min.10 értékelés azért legyen, de ha már több százan értékelték az a legjobb). Szűrök és beleolvasok: legújabb, legrosszabb ,stb. és ha még mindíg érdekel, akkor képeket nézek kajákról, étlapról és magáról a helyről...
Eddig nagyon bevált kül- és belföldön egyaránt és én magam is szoktam értékelni szállást, kajáldát.
nagir
Sejtheted, hogy én is szoktam nézelődni a neten, mielőtt nyaralni megyek valahova.😊
nagylaza, főpohárnok
komló étterem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Én ha ismeretlen helyen járok és a kajáldákat akarom felmérni, a google mapsen böngészek. Rákeresek az étteremek fül alatt és 4,5-es értékelés felett válogatok köztük (mondjuk min.10 értékelés azért legyen, de ha már több százan értékelték az a legjobb). Szűrök és beleolvasok: legújabb, legrosszabb ,stb. és ha még mindíg érdekel, akkor képeket nézek kajákról, étlapról és magáról a helyről...
Eddig nagyon bevált kül- és belföldön egyaránt és én magam is szoktam értékelni szállást, kajáldát.
nagir
Sejtheted, hogy én is szoktam nézelődni a neten, mielőtt nyaralni megyek valahova.😊
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
nagylaza, főpohárnok
Veszely csárda. Életem egyik legmeghatározóbb gasztronómiai élménye
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
nagylaza, főpohárnok
Gyulán Géza konyhája a szökőkutak környékén, a strandon kihagyhatatlan a Kira. A cigány káposztájuk isteni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Üdv.
Finowfurt június végi amerikai autós találkozóra megy valaki?
www.racesixtyone.de

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 403
Yettel otthon net+tv szolgáltatásról van valakinek tapasztalata?
kittli
kesoi valasz.
elvileg 2-3 honapig ingyenes es ha nem tetszik lemondod minden extra dij nelkul
YoungZeeZee
Az extra díj nélkül azért nem teljesen igaz, 20+10 ezer a lemondás. De persze ez nem kötbér. 😊
Ettől függetlenül megrendeltem mert az eddigi szolgáltató (direct one) balf... volt, Voda + T itt a falu végén nem játszik, maradt yettel.
Eddig jónak tűnik.
kittli
nem erdeklodtem utana, mert nekem csak ajanlottak h lemondhatom ingyen stb innen maradt meg...de mivel az utcaban mienk az utolso kabeles tkom igy nem valtok 😀
korolottunk mindenki znet meg hasonlo.. 😀
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
kittli
kesoi valasz.
YoungZeeZee
Az extra díj nélkül azért nem teljesen igaz, 20+10 ezer a lemondás. De persze ez nem kötbér. 😊
Ettől függetlenül megrendeltem mert az eddigi szolgáltató (direct one) balf... volt, Voda + T itt a falu végén nem játszik, maradt yettel.
Eddig jónak tűnik.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 403
kittli
kesoi valasz.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
A híres lengyel-belorusz dialógus jut eszembe:
Good morning my neighbours!
Fuck you!
Yes,yes fuck you!
Willie Parker
Nekem mondjuk ez az Amerikába jöttemben van meg, amikor első reggel Akeem herceg kinyitja az ablakot, szippant egy mélyet a levegőből, és kiordít:
-Jó reggelt mindenkinek!
-Kapd be, Te seggfej!
-Igen, Te is kapd be!
slowmotion
Igen az az eredeti, majd a katonákkal lett egy mém belőle.
több mint 2 éve
2. Ha úgy alakul, hogy egy kisebb lavór (nem túl hideg, nem túl meleg) vízzel nyakon öntöm a baromarcút az emeletről, akkor jogsértést követek el?
nagylaza, főpohárnok
Nem te voltál.
Valószínűleg a motorhang okozta interferrencia hatására zúdult le az ereszcsatornában lévő pangóvíz.
Szerintem.
Nálam volt, hogy tojásokkal történt ugyanez. Fura, de igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
A víz olcsóbb...🙂
nagylaza, főpohárnok
A vizelet még olcsóbb 😛

Madden hates me.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
+1 a xiaomi mi stick mellé és van belőle már 4k-s is
NB2
Xiaomi TV stick lett 12k- ért, megy rajta minden is (Disney, HBO, Netflix, TVGO is Odin böngészővel) HDMICEC-cel a tv saját távjával irányítok mindent, elég neki a tv usb-je tápnak, szóval örömbódottá' , köszönöm a tippeket.