Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
sedan és van rajta hátsó ablaktörlő? akkor azt bizony több darabbol rakták össze 😀A minőségibb, jobb felszereltségű autókon van hátul is ablaktörlő, a gagyikra olcsósítás miatt nem raknak.És?ez csak 4 ajtósnak tünik, de valójában 5 ajtós, ezért van rajta a hátsó ablaktörlőGáborÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
Sobri Jóska
Attól még nem csapott hátú.
Az ajtók száma tök irreleváns ezügyben.Sobri Jóska
Az én Suzuki Swiftemen van. 😉Atari
több mint 11 éve
egy 5 ajtós "csapottabb" hátú, mint egy 4 ajtósÉs?ez csak 4 ajtósnak tünik, de valójában 5 ajtós, ezért van rajta a hátsó ablaktörlőGáborÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
Sobri Jóska
nézz meg pl. egy Ford Mondeot amiből van mindkettő
több mint 11 éve
Mondjuk a Suzuki Swiftről kapásból nem a minőség jut először eszembe.... :pNewmanDehát van rajta hátul ablaktörlő!
több mint 11 éve
Mondjuk a Suzuki Swiftről kapásból nem a minőség jut először eszembe.... :p
több mint 11 éve
A minőségibb, jobb felszereltségű autókon van hátul is ablaktörlő, a gagyikra olcsósítás miatt nem raknak.És?ez csak 4 ajtósnak tünik, de valójában 5 ajtós, ezért van rajta a hátsó ablaktörlőGáborÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
Sobri Jóska
Az én Suzuki Swiftemen van. 😉
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
És?ez csak 4 ajtósnak tünik, de valójában 5 ajtós, ezért van rajta a hátsó ablaktörlőGáborÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
Sobri Jóska
Az ajtók száma tök irreleváns ezügyben.
több mint 11 éve
ez csak 4 ajtósnak tünik, de valójában 5 ajtós, ezért van rajta a hátsó ablaktörlőÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Tehát akkor nem kivitelezhető. Sajnos. Értem. Szomorú vagyok. 😕 Azért köszi a segítséget ...Komoly kérdésem lenne. Ez nem vicc, mégha viccesen is hangzik - akkor se ... 😀Ha számlaképes vagy, akkor természetesen.
Bécsbe utazom a kemény maggal. Lazulás, pihenés, sörözés, stb ...
A szituáció:
az utcán, belvárosban össze kell énekelnem egy kör itókat (sört,stb.) ... ! Fogadás, de ez mindegy is.
A kérdésem: én mint turista, magánszemély mindenféle engedély, bejelentés nélkül énekelhetek Bécs belvárosában, a nyílt utcán úgy, hogy közben magam elé teszek pl. egy kalapot és tarhálok ??? Ez lehetséges, jogilag tiszta? 😀
Remélem értitek a problémámat és tudtok rá válaszolni. 😊 Köszönöm!Zoli
Vagy ha megfelelő engedélyek birtokában adományt gyűjtesz, akkor nem kell számlát se adni.
Amúgy meg nagy muri lesz, imádják Bécsben a magyar koldusokat.Sobri Jóska
Nem koldulás lett volna... 😛 Adományozni adományoztam VOLNA, a kollegáknak - sört ! 😀 Persze enélkül is fogok - csak jó poén, szitu, fogadás lett volna (maradandó emlékecske) 😀 ...
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
Komoly kérdésem lenne. Ez nem vicc, mégha viccesen is hangzik - akkor se ... 😀Ha számlaképes vagy, akkor természetesen.
Bécsbe utazom a kemény maggal. Lazulás, pihenés, sörözés, stb ...
A szituáció:
az utcán, belvárosban össze kell énekelnem egy kör itókat (sört,stb.) ... ! Fogadás, de ez mindegy is.
A kérdésem: én mint turista, magánszemély mindenféle engedély, bejelentés nélkül énekelhetek Bécs belvárosában, a nyílt utcán úgy, hogy közben magam elé teszek pl. egy kalapot és tarhálok ??? Ez lehetséges, jogilag tiszta? 😀
Remélem értitek a problémámat és tudtok rá válaszolni. 😊 Köszönöm!Zoli
Vagy ha megfelelő engedélyek birtokában adományt gyűjtesz, akkor nem kell számlát se adni.
Amúgy meg nagy muri lesz, imádják Bécsben a magyar koldusokat.
több mint 11 éve
Komoly kérdésem lenne. Ez nem vicc, mégha viccesen is hangzik - akkor se ... 😀 Bécsbe utazom a kemény maggal. Lazulás, pihenés, sörözés, stb ...
A szituáció:
Remélem értitek a problémámat és tudtok rá válaszolni. 😊 Köszönöm!
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
... és szerinted van a két dolog között összefüggés?És azt már megfigyelted, hogy teljesen random módon egy csomó autó kék, egy másik csomó szürke, és van mindenféle színű egyaránt? Mindenféle logikát nélkülözve...Sobri JóskaÉs valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Akkor végképp nem értem....catattack
Sobri Jóska
Szerk.: Na csak találtam a neten magyarázatot.... az aerodinamika
A sedanok esetében a menetszél elfújja a vízcseppeket a hátsó szélvédőről, míg a csapottaknál a légörvény képes visszacsapni a vízcseppeket a szélvédőre.
több mint 11 éve
És azt már megfigyelted, hogy teljesen random módon egy csomó autó kék, egy másik csomó szürke, és van mindenféle színű egyaránt? Mindenféle logikát nélkülözve...És valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Akkor végképp nem értem....catattack
Sobri Jóska
több mint 11 éve
catattack
3 520
És valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Akkor végképp nem értem....
Sobri Jóska
több mint 11 éve
És valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
több mint 11 éve
Köszi, én nem tudom, hogy nem találtam meg a Pacers oldalán, pedig elsőként ott néztem szét. 😊NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Ez nem volt nehéz:
Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?Soldados
www.officialindianapacers.com/WOMENS-REGGIE-MILLER-JERSEY.html
No para, nem csak női van.Sobri Jóska

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
több mint 11 éve
Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.
több mint 11 éve
Fura. Flash újratelepítése, hangkártya driverének frissítése még szóba jöhet.Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristofPróbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕JoeyPorterAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristof
több mint 11 éve
catattack
3 520
Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/
több mint 11 éve
NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Ez nem volt nehéz:
Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?Soldados
www.officialindianapacers.com/WOMENS-REGGIE-MILLER-JERSEY.html
No para, nem csak női van.
több mint 11 éve
Oké!Amint felemelik a fizetésem 200k-ra,azzal fogom kezdeni.Bár vannak kétségeim,hogy maga a márka létezni fog -e még akkor!? 😊Akkor vegyél egy rendes apple gépet. 😉Sobri JóskaAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristofPróbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕JoeyPorterAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristof
több mint 11 éve
NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor vegyél egy rendes apple gépet. 😉Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
több mint 11 éve
Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
Próbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információt