Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Szevasztok,

Kérdés:

Telefonvásárlás előtt állok.
HTC One (nem az M8) illetve Iphone 4S.

Vélemény? Melyik legyen?JC6
Iphone , ha egyszer megveszed sose akarsz mást 😊
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Szevasztok,

Kérdés:

Vélemény? Melyik legyen?JC6
HTC. Nekem most van a második, One S van most. Hibátlan. Sima One-ba bele fogsz szeretni, és nem tudsz kiszeretni belőle.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok,

Kérdés:

Vélemény? Melyik legyen?
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
kezdetnek még a doulingo jó lesz, bár komolyabb nyelvtani részt attól se nagyon várj 😊 cserébe a mobilos app nagyon jó, bárhol-bármikor le tudsz nyomni egy nyelvleckét

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Azt viszont vedd figyelembe, hogy csak sorozatok nézésével nem fogsz tudni megtanulni angolul. Még talán egy olyan sorozattal sem, amit kívülről tudsz magyarul. Vitathatatlan előny, hogy szóban könnyebben megérted majd, ha sok sorozatot nézel, de a nyelvtant nem fogod tudni elsajátítani. Illetve zenék szöveggel való hallgatásával még több ragadhat rád, mint sorozatokból. Vagy youtube-on találhatsz feliratos tutorial videókat is. Ja és egy Monty Python vagy Blacadder sem árt majd, a sok amerikai szlengelés után.

Nem tudom most, hogy állsz az angollal, én youtube-ról tanultam a legtöbbet illetve alap kifejezések elsajátításával:  ielanguages.com/languages.html. Szabadidőmben meg zenéket szedtem le. Az, hogy oroszul néztem a kacsameséket, én nem tanultam belőle semmit, bár kétségtelenül felejthetetlen élmény. A magyar szöveg + felirat hatásosabb az elején.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Angol tanulás filmekkel/sorozatokkal: tippek, tanácsok, saját tapasztalatok?Ventura
Én nagyon a pártján állok, szerintem nagyon jó módszer, személy szerint sokat köszönhetek ennek. Szókincs fejlesztésében, szófordulatok tanulásában segít, de főleg a hallott szöveg értésében.
Látom, hogy sorozatokkal kezdtél, szerintem jó döntés én maradnék is azoknál, filmeket nem néznék tömegével csak e célból. Egyrészt pár rész után megszokod a szereplők beszédét, és a sorozat nyelvezetét, másrészt nem annyira tömény, mint egy film.
A szótárazást, jegyzetelést hagynám, de legalábbis drasztikusan csökkenteném, szerintem hatékonyabb, ha gondolkodunk rajta és kontextusból fejtjük meg (de persze te érzed, hogy mi a kényelmes, és hogy jobb). A nagy része megfejthető a másik pedig mondjuk szóviccek, vagy szleng. Ha ragaszkodsz a jegyzeteléshez, akkor én a rész végén angol feliratfájlból írnám ki a szavakat.
Ha napi szinten foglalkozol a nyelvvel, akkor angol hang+angol felirat az alap, aztán kellő magabiztossággal felirat is elhagyható.

Egyetlen hátrányként annyit tapasztaltam, hogy az iskolában/nyelvvizsgán megkövetelt british english majdhogynem idegenül hangzott a sok amerikai sorozat után,de túl lehet rajta lépni 😊

Hajrá, majd írd meg a tapasztalatokat!Vito
végül is csak 4 hónappal később kezdtem el. természetesen angol felírattal (+ angol hang. ez nem kérdés). először a két pasi meg egy kicsit (20 perc) lestem, de túl gyorsan pereg a beszéd, hogy megértsem amit olvastam (nem még ha olyan van benne amihez fordítót kell használni), ezért néhány rész után elkezdtem nézni a lassabb folyású odaátot (40 perces). ezt már élvezem. sőt olyannyira, hogy volt olyan nap, hogy 3-4 részt is megnéztem. pihentetőnek azért beraktam 1-1 rész két pasi meg egy kicsit.
fejlődés még nem sok hisz vagy 5 napja kezdtem az egészet. pár kifejezéssel, szóval többet tudok. ha végzek vele (most lesz tán a 10. évad, évadonként 40 perc kb). azután valami jó krimit vagy bünügyit lesnék. annak idején szerettem a colombot, meg a san fracisco utcáint.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
én annak idején mindig lefuttattam a Run alatt a dxdiag-ot, az elég sok mindent kiírt
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Na végül egyik haverom újratelepítette az egész gépet 😊 A kérdésem az lenne,hogy milyen programokat kell feltennem az alap használathoz(youtube,media player stb) A direct x meg a flash player meg van.Viszont a vlc-n ha videót akarok nézni hullámzik a kép meg be van lassulva,a media player meg el sem indítja a videókat :/JoeyPorter
Telepítsd fel a hivatalos videokártya drivert. Az szerintem megoldja.dugo1993
Azt hol tudom megnézni,hogy milyen a videokártya?JoeyPorter
rendszer

több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Na végül egyik haverom újratelepítette az egész gépet 😊 A kérdésem az lenne,hogy milyen programokat kell feltennem az alap használathoz(youtube,media player stb) A direct x meg a flash player meg van.Viszont a vlc-n ha videót akarok nézni hullámzik a kép meg be van lassulva,a media player meg el sem indítja a videókat :/JoeyPorter
Telepítsd fel a hivatalos videokártya drivert. Az szerintem megoldja.dugo1993
Azt hol tudom megnézni,hogy milyen a videokártya?

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Telepítsd fel a hivatalos videokártya drivert. Az szerintem megoldja.

több mint 11 éve
Na végül egyik haverom újratelepítette az egész gépet 😊 A kérdésem az lenne,hogy milyen programokat kell feltennem az alap használathoz(youtube,media player stb) A direct x meg a flash player meg van.Viszont a vlc-n ha videót akarok nézni hullámzik a kép meg be van lassulva,a media player meg el sem indítja a videókat :/

több mint 11 éve
Találtam egy Sony PC Companion nevű programot,de az meg nem ismeri fel 😕

több mint 11 éve
Sony androidos telefonról hogy tudok a pc-re feltenni képeket,videókat?Csatlakoztattam usb-n keresztül,meg mindent bekapcsoltam de nem ismeri fel a gép 😕 Wondershare nem működik,valamiért behalt és újratelepítéssel sem megyJoeyPorter
Nem tudom milyen androidod van, de nálam nexus 4-nél a következő: beállítások -> tárhely -> fenn jobb felső sarokban három függőleges pöttyre rátapizol és ott lejön a számítógépes usb kapcsolatAsbee
Nem működik sajna,nekem nem ad ki semmilyen pöttyöt,csak sd kártya leválasztás van meg kiürítés 😕

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sony androidos telefonról hogy tudok a pc-re feltenni képeket,videókat?Csatlakoztattam usb-n keresztül,meg mindent bekapcsoltam de nem ismeri fel a gép 😕 Wondershare nem működik,valamiért behalt és újratelepítéssel sem megyJoeyPorter
Nem tudom milyen androidod van, de nálam nexus 4-nél a következő: beállítások -> tárhely -> fenn jobb felső sarokban három függőleges pöttyre rátapizol és ott lejön a számítógépes usb kapcsolat

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Sony androidos telefonról hogy tudok a pc-re feltenni képeket,videókat?Csatlakoztattam usb-n keresztül,meg mindent bekapcsoltam de nem ismeri fel a gép 😕 Wondershare nem működik,valamiért behalt és újratelepítéssel sem megy

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
köszönöm mindenkinek, netről megrendelve a készülék.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
100 cm-es min. 100 Hz-es, fullHD tv-t venne a család. Samsung UE40F6100AWXXH-t néztem ki 119000-ért. aki ért hozzá megoszthatná véleményét. Ennél többet nem fogok költeni rá. Ebben az árban van jobb esetleg?diverdoc
Én másfél éve vettem tévét és akkor eléggé körbejártam a témát. Ha rám hallgatsz, két gyártóban gondolkozol: LG és Samsung. Mindkettő kiváló, apró eltérések vannak. Mi végül az LG mellett döntöttünk, de olyan apróságok miatt, mint passzív 3D technológia (azóta se néztünk 3D-s filmet..) vagy éppen a több szín miatt (szerintem szabad szemmel nem érzékelhető, csak belemagyarázom). Ezzel szemben a Samsungnak jobb a távirányítója és valamivel olcsóbb.

Mindkettő kiváló választás. Nézd meg őket egy multinál, majd 10-20 000 forinttal olcsóbban rendelt meg bárhonnan a netről. Sokat tudsz vele spórolni.
több mint 11 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
100 cm-es min. 100 Hz-es, fullHD tv-t venne a család. Samsung UE40F6100AWXXH-t néztem ki 119000-ért. aki ért hozzá megoszthatná véleményét. Ennél többet nem fogok költeni rá. Ebben az árban van jobb esetleg?diverdoc
én nem rég vettem pont ilyet anyumnak, teljesen jó, én is egy 6os sorozatút használok 3 éve és hibátlan, ár/értékben szerintem a legjobb a 6os sorozat, főleg így kifutó modellként

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Én prohardver.hu-n olvastam még utána fórumokban illetve kérdeztem embereket. (nagytudású emberek vannak ott). Aztán meglestem MM-ben a tv-t, kipróbáltam, majd megrendeltem máshonnan olcsóbban netről😊
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Köszönöm uraim

több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nekem UE40D5003akármi van, lassan 3 éves, kiválóan műxik

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
csak annyit tudok hozzátenni, hogy nekem is Samsung tv-m és monitorom van, és maximálisan meg vagyok elégedve, utóbbit ráadásul lassan egy évtizede nyüstölöm, és semmi baja, szerintem megbízhatóbb márka nem nagyon van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
100 cm-es min. 100 Hz-es, fullHD tv-t venne a család. Samsung UE40F6100AWXXH-t néztem ki 119000-ért. aki ért hozzá megoszthatná véleményét. Ennél többet nem fogok költeni rá. Ebben az árban van jobb esetleg?

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
háááát igen ... csak paráznék tőle, hogy elbaszom vagy valami 😀Drip
Akkor menj be szolgáltatóhoz, 1-2 ezer Ft-ért kapsz microsimet😊Asbee
Ingyen.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
háááát igen ... csak paráznék tőle, hogy elbaszom vagy valami 😀Drip
Akkor menj be szolgáltatóhoz, 1-2 ezer Ft-ért kapsz microsimet😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER