Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
A feladatkezelőben van egy ilyen lehetőség, hogy összes folyamat mutatása (vagy hasonló). Azt nyisd meg. De ha ott sincs olyan, ami nagy százalékban enné a procit, akkor jó eséllyel valami vírusról van szó. Dobj fel egy vírusirtót és futtasd le. Ha van már fent, akkor pedig próbálj ki egy másikat.Ki vannak kapcsolva az automatikus frissítésekJoeyPorterMiért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...JoeyPorterPróbáld meg, milyen, ha kikapcsolod a windows frissítések keresését.Atari
több mint 11 éve
Ki vannak kapcsolva az automatikus frissítésekMiért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...JoeyPorterPróbáld meg, milyen, ha kikapcsolod a windows frissítések keresését.Atari
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Elsőre számomra is ez jött le, de gondoltam megkérdem, mert ezektől kitelik, hogy 53 féle igazolást kérjenek, hogy valóban nincs bevétel. Köszi a választ.Aki otthon van ebben a reklámadós hülyeségben, az meg tudná mondani, hogyha én egy szabadtéri főzőversenyen sátordekorációnak felhasználok olyan képeket, amin egy kézműves terméket előállító vállalkozás neve van, akkor azért elkezdik vegzálni a céget vagy ilyesmit lehet "büntetlenül"?Ha nincs bevételed, akkor annak sehány százalékát nem tudod sehova se befizetni.
Nekem bevételem ezért nem lesz (tehát nem fizetnek nekem a felületért), ők az eseményen nem árulnak, árbevételük direkte ebből nem lesz.Tony
Így lehet a legrövidebben összefoglalni. 😊Sobri Jóska
több mint 11 éve
Aki otthon van ebben a reklámadós hülyeségben, az meg tudná mondani, hogyha én egy szabadtéri főzőversenyen sátordekorációnak felhasználok olyan képeket, amin egy kézműves terméket előállító vállalkozás neve van, akkor azért elkezdik vegzálni a céget vagy ilyesmit lehet "büntetlenül"?Ha nincs bevételed, akkor annak sehány százalékát nem tudod sehova se befizetni.
Nekem bevételem ezért nem lesz (tehát nem fizetnek nekem a felületért), ők az eseményen nem árulnak, árbevételük direkte ebből nem lesz.Tony
Így lehet a legrövidebben összefoglalni. 😊
több mint 11 éve
ma 3szor is volt bejövő hívásom rejtett számról. általában nem szoktam ezeket felvenni, de ma megtettem mert vártam egy hívást. mind a háromszor amint felvettem egyből lerakták a túl végen ( vagy nem is volt ott senki :-/ ) és csak a szokásos a vonal foglalt hangot hallottam. hallott vki vmit, hogy mostanában történt e mással is ilyesmi? vmi "hacker" b*szakodásra gondolok v hasonló, de bevallom kissé zavar a dolog...peachindex.hu/tech/2014/08/12/a_magyar_titkosszolgalatnak_nem_sikerult_a_kemprogram_telepitese/
több mint 11 éve
ma 3szor is volt bejövő hívásom rejtett számról. általában nem szoktam ezeket felvenni, de ma megtettem mert vártam egy hívást. mind a háromszor amint felvettem egyből lerakták a túl végen ( vagy nem is volt ott senki :-/ ) és csak a szokásos a vonal foglalt hangot hallottam. hallott vki vmit, hogy mostanában történt e mással is ilyesmi? vmi "hacker" b*szakodásra gondolok v hasonló, de bevallom kissé zavar a dolog...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tony
885
Aki otthon van ebben a reklámadós hülyeségben, az meg tudná mondani, hogyha én egy szabadtéri főzőversenyen sátordekorációnak felhasználok olyan képeket, amin egy kézműves terméket előállító vállalkozás neve van, akkor azért elkezdik vegzálni a céget vagy ilyesmit lehet "büntetlenül"?
885
Nekem bevételem ezért nem lesz (tehát nem fizetnek nekem a felületért), ők az eseményen nem árulnak, árbevételük direkte ebből nem lesz.
több mint 11 éve
Miért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...JoeyPorterPróbáld meg, milyen, ha kikapcsolod a windows frissítések keresését.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
ja... én kilencedikben tudok. ott a Csiga teljesen korrekt, gyors is, csak hát ugye a gyakorlati óráknál lehet torlódás.Hat igazandibol belvaros, Zuglo, Kobanya kornyeke is jo lenne kb.zavi27Szeretnek jogsit szerezni, Budapesten melyik sulit tudjatok javasolni szemelyes tapasztalatok alapjan?zavi27az attól függ, hányadik kerületet preferálodslowmotion
több mint 11 éve
Hat igazandibol belvaros, Zuglo, Kobanya kornyeke is jo lenne kb.Szeretnek jogsit szerezni, Budapesten melyik sulit tudjatok javasolni szemelyes tapasztalatok alapjan?zavi27az attól függ, hányadik kerületet preferálodslowmotion
több mint 11 éve
ccleaner mögmongya mi futkorászMiért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...JoeyPorterHa valaki meg tudja mondani, azt én is megköszönném😊
Fele memóriazabálással, mondjuk 2GB RAM-ból eszik 300MB-ot a firefox, a 2.8-as proci mégis agyhalotti állapotokat mutat, aztán jó, aztán nem, stb...kishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Miért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...JoeyPorterHa valaki meg tudja mondani, azt én is megköszönném😊
Fele memóriazabálással, mondjuk 2GB RAM-ból eszik 300MB-ot a firefox, a 2.8-as proci mégis agyhalotti állapotokat mutat, aztán jó, aztán nem, stb...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Szeretnek jogsit szerezni, Budapesten melyik sulit tudjatok javasolni szemelyes tapasztalatok alapjan?zavi27az attól függ, hányadik kerületet preferálod
több mint 11 éve
Szeretnek jogsit szerezni, Budapesten melyik sulit tudjatok javasolni szemelyes tapasztalatok alapjan?
több mint 11 éve
Miért van,hogy maxon pörög a CPU teljesítmény folyamatosan,holott nem is fut semmilyen program?Nézem a folyamatok közt,nem mutat semmit ami így enné a memóriát,hogy be legyen lassulva egy sima böngészőtől is...
több mint 11 éve
Mi az istent töltöttél te le? Mindig csak .torrent kiterjesztésű fájlt hagyjál letölteni, a többi mind vírus.SchleckJah ok megvan 😀
több mint 11 éve
Mi az istent töltöttél te le? Mindig csak .torrent kiterjesztésű fájlt hagyjál letölteni, a többi mind vírus.piratebaybaggiokiírja, hogy telepítsem a vls playert, de már fent van.
Amit meg felajánl, hogy töltsem le, ott avast bejelez.Bébé
több mint 11 éve
piratebaybaggiokiírja, hogy telepítsem a vls playert, de már fent van.
Amit meg felajánl, hogy töltsem le, ott avast bejelez.
több mint 11 éve
Vírusmentes angol, ingyenes torrentoldalt keresek. Mint például régen volt az isohunt.piratebay
Valaki tud segíteni?Bébé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vírusmentes angol, ingyenes torrentoldalt keresek. Mint például régen volt az isohunt. Valaki tud segíteni?
több mint 11 éve
továbbra is rendületlenül; Nokia (tudom, megvette a Microsoft). Elpusztíthatatlan.Szevasztok,Iphone , ha egyszer megveszed sose akarsz mást 😊Toca
Kérdés:
Telefonvásárlás előtt állok.
HTC One (nem az M8) illetve Iphone 4S.
Vélemény? Melyik legyen?JC6
több mint 11 éve
Photoshop beállításokat cakk-pakk (nem csak a workspace-t) áttudom importálni ?Csak, hogy még mókásabb legyen 6-ról 5.1-re ?
Ha visszaállítom a gyári beállításokat, törli a patterneket, brushokat és egyebeket is ?
több mint 11 éve
Passz, tőle kell megkérdezni. Először azt hiszem nem tetszett neki itunes.öcsém megszabadult 4-től és pár hete 5S-től is...Asbeemi miatt?kaszo
több mint 11 éve
öcsém megszabadult 4-től és pár hete 5S-től is...Asbeemi miatt?
több mint 11 éve
öcsém megszabadult 4-től és pár hete 5S-től is...