Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Megnézem köszi. (Y)Üdv. MINDENKI!Itt is jártál?
Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
Interneten már nagyjából túl vagyok.
Aki tud segíteni nagyon lekötelez.gaben
www.collectionscanada.gc.ca/genealogy/022-908.007-e.htmlGabesz92
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Üdv. MINDENKI!Itt is jártál?
Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
Aki tud segíteni nagyon lekötelez.gaben
www.collectionscanada.gc.ca/genealogy/022-908.007-e.html
több mint 11 éve
Üdv. MINDENKI!Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
Aki tud segíteni nagyon lekötelez.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
van egy július közepén elmúlt 1 éves(!) nokia lumia 620-am. telenorba vettem.hogy sikerült betörni?! Teljesen betört? A toknak a cseréje nem oldja meg?
most nem rég betört a bekapcsoló/feloldó gombja...
annyi szerencsém van, hogy az opercációs rendszernek van olyan funciója, ha kettőt kattintok a kijelzőre akkor is felébred, fel lehet oldani. a hátrány hogy vigyáznom kell le ne merüljön, mert beszopom.
gödöllőn vinném el mobilszervízbe. szopás hogy holnap vasárnap lesz...
mennyibe kerülne ennek megjavíttatása, mennyi ideig lehet tőllem távol a telefon? illetve legalább kapok cseretelefont?
hova érdemes vinni? telenorba vagy mobilszervízbe?Ventura
több mint 11 éve
van egy július közepén elmúlt 1 éves(!) nokia lumia 620-am. telenorba vettem.most nem rég betört a bekapcsoló/feloldó gombja...
annyi szerencsém van, hogy az opercációs rendszernek van olyan funciója, ha kettőt kattintok a kijelzőre akkor is felébred, fel lehet oldani. a hátrány hogy vigyáznom kell le ne merüljön, mert beszopom.
gödöllőn vinném el mobilszervízbe. szopás hogy holnap vasárnap lesz...
mennyibe kerülne ennek megjavíttatása, mennyi ideig lehet tőllem távol a telefon? illetve legalább kapok cseretelefont?
hova érdemes vinni? telenorba vagy mobilszervízbe?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
ez az elhíresült apollo hester-es interjú nem található valahol szöveges formában ( www.youtube.com/watch?v=X7ymriMhoj0 ).www.chicagotribune.com/sports/smackblog/chi-high-school-football-apollos-hester-amped-up-20140922-story.html
csak mert még nincs olyan szinten az angolom, hogy megértsem jól.Ventura
több mint 11 éve
ez az elhíresült apollo hester-es interjú nem található valahol szöveges formában ( www.youtube.com/watch?v=X7ymriMhoj0 ).csak mert még nincs olyan szinten az angolom, hogy megértsem jól.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
catattack
3 520
új kéne...Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattackvedd meg tőlem nexus 4-tAsbee
több mint 11 éve
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattackvedd meg tőlem nexus 4-t
több mint 11 éve
Lumia925
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
catattack
3 520
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.
több mint 11 éve
Lehet volt már kérdés, de valaki egy állandó sport 1/2 streamet tud linkelni?
több mint 11 éve
ahogy mondod. elsőre ránézésre nekem sem esett le a kémiában használt sztöchiometriai számítások miatt, ott sincs külön jele a szorzásnak, én meg abból vagyok inkább profibb 😊JSanyoPersze így már megvan. 😊 Nem használok én se külön jelet a szorzásra, most meg nem esett le anélkül mi akar lenni...
Így most már végre nyugodtan aludhatok... 😀
Köszi a segítséget. 😊
több mint 11 éve
ahogy mondod. elsőre ránézésre nekem sem esett le a kémiában használt sztöchiometriai számítások miatt, ott sincs külön jele a szorzásnak, én meg abból vagyok inkább profibb 😊egyszerűbb úgy számolni, ha elveszed előle az egészeket, 6+4=10.Tehát akkor 6 1/2 az nem egyenlő a 6 * 1/2 = 3-mal ? Csak szimplán 6,5-nek kell értelmezni ?süti
marad a 1/2 és a 4/5, az ő legkisebb közös nevezőjük a tized. 1/2 ötszörösére bővítve 5/10, a 4/5 pedig duplájára bővítve 8/10 lesz, összeadva 13/10, azaz 1 3/10. hozzácsapod az egészeket, és ott is van a 11 3/10
de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊JSanyo
több mint 11 éve
egyszerűbb úgy számolni, ha elveszed előle az egészeket, 6+4=10.Tehát akkor 6 1/2 az nem egyenlő a 6 * 1/2 = 3-mal ? Csak szimplán 6,5-nek kell értelmezni ?
marad a 1/2 és a 4/5, az ő legkisebb közös nevezőjük a tized. 1/2 ötszörösére bővítve 5/10, a 4/5 pedig duplájára bővítve 8/10 lesz, összeadva 13/10, azaz 1 3/10. hozzácsapod az egészeket, és ott is van a 11 3/10
de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊JSanyo
Jah, hát mondjuk igen... 😀
több mint 11 éve
egyszerűbb úgy számolni, ha elveszed előle az egészeket, 6+4=10.1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóközJSanyoBazdmeg... Akkor arra mondja h egyszerűsítve egy (egész) 1/30...
És a következő miért 11 3/10 ? Értem én, hogy szépen levezeti, de akkor az =33/10 nem ? Az meg szerintem kevés.
Pedig "csak" 6 éve érettségiztem, de most rendesen felbasz. 😀süti
de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊
több mint 11 éve
1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóközJSanyoBazdmeg... Akkor arra mondja h egyszerűsítve egy (egész) 1/30...
És a következő miért 11 3/10 ? Értem én, hogy szépen levezeti, de akkor az =33/10 nem ? Az meg szerintem kevés.
Pedig "csak" 6 éve érettségiztem, de most rendesen felbasz. 😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=HzeTPM3yEbI1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóköz
1/3 + 7/10 az, hogy a picsába 11/30 ?süti
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Keson valaszolok , de azert leirom h 9honapja hasznalom es elegedett vagyok vele.
több mint 11 éve
Lehet nálam azért maszatolódott már mert a tulaj rendszeresen használta előtte is aztán kitudja. Tudtommal a memóriája is elegendő több ezer könyvhöz szóval hajrá 😊ma megvettem,érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?sapkaBár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.Drip
nekem nem lett maszatos a képernyője (eddig), és a lényeg az volt, hogy zavarja-e a szememet vagy nem, de eddig nem
szóval eddig ok 😀, kicsit fakónak találom a menüje színeit, majd belehúzok az olvasásba aztán kiderül
...sapka
több mint 11 éve
ma megvettem,érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?sapkaBár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.Drip
nekem nem lett maszatos a képernyője (eddig), és a lényeg az volt, hogy zavarja-e a szememet vagy nem, de eddig nem
szóval eddig ok 😀, kicsit fakónak találom a menüje színeit, majd belehúzok az olvasásba aztán kiderül
...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
áhááá.Mert valamit állítgattam ott múltkor és bejött egy chatablak egy ügynökkel.Neki is mondtam,hogy mi a szitu,meg hogy from Hungary,azt mondta: no problem.Mondom akkor biztos én vagyok a hülye...Csak amcsi VPN címeket enged be a geo-stop, özèr köll venned ezt az izèt, ami àltal a Directv úgy làttya, hogy amcsi a VPN-ed, tecc èrteni?sutianapKár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕JoeyPorterDirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..JoeyPorterwww.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/sutianap
több mint 11 éve
érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?sapkaBár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.
több mint 11 éve
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? KöszönömdiverdocPont vasárnap adják át azt a szakaszt, szóval elméletileg nem lehet ott már nagyobb gond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal