Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 10 éve
remek, remélem a para is elmúlt 😊 legközelebb majd dobj dm-et a dokinak vagy nekem az kicsit gyorsabb talán 😊jawohl, de úgy látom elkéstem 😊 bár én laborosként mindig azt mondom, hogy nem kell megijedni, csak vissza kell menni a beutaló orvoshoz konzultálni 😊JSanyoMa már az is megvolt. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a segítő szándékot is.Tony
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
jawohl, de úgy látom elkéstem 😊 bár én laborosként mindig azt mondom, hogy nem kell megijedni, csak vissza kell menni a beutaló orvoshoz konzultálni 😊JSanyoMa már az is megvolt. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a segítő szándékot is.
több mint 10 éve
Green screen vászonja (és állványa) van itt valakinek? Ha kölcsön is tudja adni, az lenne a legjobb 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony
885
Köszönöm szépen a segítséget!
885
több mint 10 éve
Sziasztok!Mi a kérdés?
Van olyan fórumtárs, aki ért a teljes vérkép laborleletekhez? Két érték magyarázata érdekelne.
Linkelt honlappal nem vagyok kisegítve, mert azon túl, hogy beparáztatott érdemben nem jutottam előrébb.Tony

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Tony
885
Köszönöm!
885
több mint 10 éve
Sziasztok!
Van olyan fórumtárs, aki ért a teljes vérkép laborleletekhez? Két érték magyarázata érdekelne.
Linkelt honlappal nem vagyok kisegítve, mert azon túl, hogy beparáztatott érdemben nem jutottam előrébb.Tony
diverdoc
több mint 10 éve
Tony
885
Sziasztok!
885
Linkelt honlappal nem vagyok kisegítve, mert azon túl, hogy beparáztatott érdemben nem jutottam előrébb.
több mint 10 éve
köszönöm

több mint 10 éve
Jó pdf olvasónak még a Kobo Aura-t és a Sony PRS-T3-at írják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor nem feltétlen ez az te ebook olvasód (amúgy akinek nem érzékeny a szeme, és nem akar nagyon tökölni a formátumokkal, inkább ajánlanék egy táblagépet - az ipad2-esemmel txt-től pdf-en át interaktív képregényekig bármit tudok olvasni). Tesóm is eléggé megszenvedett vele, bár úgy olvasom, mintha azóta dobtak ki már hozzá update-etSzerk.: ebben az útmutatóban azt írják, hogy semmi baja nincs már az egynek sem a pdf-ekkel
www.ebookolvaso.com/upload/kindle-paperwhite-utmutato.pdf
viszont itt a kontra: "During our review session, we were actually having having storage issues with a three larger PDF files and a number of sideloaded eBooks. The e-reader kept on running out of memory, which is problematic."
goodereader.com/blog/electronic-readers/review-of-the-amazon-kindle-paperwhite-2

---
több mint 10 éve
Köszönöm. Paperwhite II tűnik ezek alapján számomra a legjobbnak. A táblázat szerint kezeli a pdf-et, de a szöveges résznél, csak a kindle5-nél írja is az összefoglaló, hogy elboldogul vele "bár fapadosan". PWII használ esetleg vki? sok könyvet pdf-ben tudok egyszerűen letölteni, ezeket kezeli?Köszi

több mint 10 éve
Kindle-vel nem lehet mellényúlni

---
több mint 10 éve
Tudom, hogy volt mar itt szo a kulonbozo e-book olvasokrol. De nem talalom. Most vagyok ott, hogy vennek vmit. Osszefoglalna vki guru, hogy melyiket vegyem? Koszonom

több mint 10 éve
ha összeraktam 2010-es powerpointban egy ppt-t, amiben van minden animáció és video, akkor ezek változatlanul fognak funkcionálni a 2013-as verzióban is, vagy van rá esély, hogy szétveri a diát a verziókülönbség?Amadeus91Esély természetesen van rá, de hivatalosan működnie kell ugyanúgy mindennek.
több mint 10 éve
ha összeraktam 2010-es powerpointban egy ppt-t, amiben van minden animáció és video, akkor ezek változatlanul fognak funkcionálni a 2013-as verzióban is, vagy van rá esély, hogy szétveri a diát a verziókülönbség?
több mint 10 éve
Haverom is kiadó garzont keres a 11. kerület környékén vagy a 4-es metro vonalán számla nélkül, max. 50+rezsiért. Teljesen okés a srác, szobatiszta, stb. Ha tudtok valamit szóljatok 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten a nagyon külső kerületek kivételével van valakinek tudomása számlaképes kiadó garzonlakásról? 😊 Mindennel együtt kb 100-110 ezret tudnék ráfordítani, és december 31-ig venném ki. És ha ingyenesen tudnék parkolni a környéken, annak még jobban örülnék.A mindennel együtt 110 az kb 60-70 plusz rezsi.
Ingatlanirodák nagyrészét végigkérdeztem, sajnos nem tudnak segíteni, vagy aki tud, az bepróbálkozik azzal, hogy fizessek neki 8 ezret előre, és ad egy címlistát fél éve kiadott lakásokkal 😊 Még jó, hogy a bérlőtől főszabály szerint az ingatlanirodák egy fillért nem kellene, hogy kapjanak...
Előre is köszi a segítséget, jöhet PM is, és itt is válaszolhattok természetesen!Hungarian Bill
Ha számlával akarod, akkor nem találsz 60-70ért, hisz akkor alig marad a főbérlőnek.
De ha van valahol, akkor itt: www.alberlet.hu
több mint 10 éve
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten a nagyon külső kerületek kivételével van valakinek tudomása számlaképes kiadó garzonlakásról? 😊 Mindennel együtt kb 100-110 ezret tudnék ráfordítani, és december 31-ig venném ki. És ha ingyenesen tudnék parkolni a környéken, annak még jobban örülnék.Ingatlanirodák nagyrészét végigkérdeztem, sajnos nem tudnak segíteni, vagy aki tud, az bepróbálkozik azzal, hogy fizessek neki 8 ezret előre, és ad egy címlistát fél éve kiadott lakásokkal 😊 Még jó, hogy a bérlőtől főszabály szerint az ingatlanirodák egy fillért nem kellene, hogy kapjanak...
Előre is köszi a segítséget, jöhet PM is, és itt is válaszolhattok természetesen!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Köszi mindenkinek. Kapom a segítséget! 😕)
több mint 11 éve
Én pont a másik oldalon dolgozom, ezeket ellenőrzöm. 😀van itt valaki olyan, aki nagyon vágja a projektmenedzsmentet és a pénzügyeket? 12 oldalas esettanulmányt kell írnom, egy uniós projektről, és egy kicsit elakadtam 😀ghstzRCsak a projektmenedzsment része kell? Ilyen cégnél dolgozom, de inkább az előkészítési fázisban, talán a pályázati rendszerről tudnék segíteni, ha az jó neked. Az elszámolást talán egyszer csináltam............csi77
De hátha tudok valamit segíteni. 😀
több mint 11 éve
van itt valaki olyan, aki nagyon vágja a projektmenedzsmentet és a pénzügyeket? 12 oldalas esettanulmányt kell írnom, egy uniós projektről, és egy kicsit elakadtam 😀ghstzRCsak a projektmenedzsment része kell? Ilyen cégnél dolgozom, de inkább az előkészítési fázisban, talán a pályázati rendszerről tudnék segíteni, ha az jó neked. Az elszámolást talán egyszer csináltam............
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png