Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Sziasztok! Tud valaki Bp belvárosában (vagy valami bevásárló-központban esetleg) olyan helyet, ahol olcsó lézer pointert kapni? Elég ilyen kis kulcstartós is, nem fogom felrobbantani vele a Holdat, de még csak a szomszéd kerületbe sem célom átvillogni egy prezentációra, mindössze a macskámat akarom "boldogítani" azzal a kis piros fénnyel 😀 Szóval egy pár száz forintos kis valami is elég, nem kell profi szerkezet. Rendelőset találtam, de jobb lenne egy odamegyek-megveszem szertartás. Köszi! 😊

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 900
Sziasztok!

A/4-s ebook olvasót vennék ajándékba.

Szeretnék segítséget kérni, hogy milyet érdemes venni, ár/érték arányban melyik márkák, amelyekből megéri szemezgetni.

Esetleg ha valakinek van ilyenje, akkor leírhatná, hogy mik az előnyei-hátrányai és ajánlja e?

Köszi!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Olyan kérdésem lenne, hogy normális áron (10 000 körül) szeretnék jégkorit venni persze azért viszonylag normálisat. Nem vagyok benne otthon ezért kérném segítségeteket, hogy milyet hol?! 😊
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
meddig tart a Deák tér-Lehel tér közötti 3-mas metró felújítás?
pl. holnap még pótlóbuszok mennek, vagy lesz rendes menetrend?
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?sapka
tudtommal csak hétvégén csinálják azt a szakaszt, hétköznap már végig közlekedik a kukac.gamerkr
szuper, köszi!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?sapka
tudtommal csak hétvégén csinálják azt a szakaszt, hétköznap már végig közlekedik a kukac.

több mint 11 éve
--
érdemes a 2-esről a 3-as metró átszállni a Deákon, vagy vergődjek el a Lehel térig ahogy csak bírok, és onnan 3-assal észak felé?

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
...Akkor miért nem mondhatjuk fel, visszakapva a kauciót? ......JC6
Mert nem kapjátok vissza.
Ez az elmélet és a gyakorlat különbözőségének példája.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van ügyvéd ismerős, aki vállalná ingyen. Megéri?

Amúgy azt nem értem, hogy ha a ptk. 6:332. § [A bérbeadó szavatossága] 3. pontjában az van: (3) Ha a bérelt dolog lakás vagy emberi tartózkodás céljára szolgáló más helyiség, és az olyan állapotban van, hogy használata az egészséget veszélyezteti, a bérlő a szerződést felmondhatja akkor is, ha erről a tényről a szerződés megkötésekor vagy a dolog birtokbavételének időpontjában tudott vagy tudnia kellett. Erről a jogról a bérlő érvényesen nem mondhat le.

Akkor miért nem mondhatjuk fel, visszakapva a kauciót? Itt a penész, visszatér folyton, legegészségtelenebb egy kismamára...

szerk.: ha nincs meghatalmazás, hogy a tulaj nevében az ingatlanos eljárjon, akkor nekem nem kötelességem fizetni, csak ha van meghatalmazás, nem? A szerződésben az van, hogy a tulajdonosnak kell fizetnem, nem az ingatlanosnak.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Arról nem is beszélve, hogy mire jogi úton használható döntés születik, addigra rég letelik a hátralévő fél év (főleg, hogy nincs írásos szerződés a birtokban).
Ráadásul mivel nincs szerződés, így lövés sincs arról, hogy kinek a kötelessége lenne megjavíttatni a cirkót, lehet simán alá lett írva, hogy a bérlőnek.
A jogi út mindenképp idő és pénzigényes és könnyen meglehet a végén a bérbeadó számára születik kedvező döntés, ez esetben nem csak a kaució, de az ügyvédi költség is kidobott pénz.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Okoskodás utólag, de a papír örök a szó meg elveszik...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Nem tudom mennyi a kaució, de egy peres eljárás végig, az kb 300ezer az ügyvédnek.
Ultimate jótanács: papír legyen mindenről!

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Úgy látszik, mostanában sok segítségre van szükségem...

Adott egy kis albérlet, 1 évre alá van írva a szerződés, a bérlő nem, csak a bérbeadó mondhatja fel a szerződést, kaució természetesen elveszik. 6 hónapja lakott, kiderült jön a baba.
Megjelent a lakás több pontján a penész és ma elromlott a cirkó.
Kismama állapotát veszélyezteti ez az állapot. Hoznánk magunk helyett mást, 6 hónapra, tulaj nem megy bele. Orosz, kint él. Van ingatlankezelő csaj, szerintünk az kamuzik valamit, a lényeg: nem mehetünk.

PTK. kimondja a bérlő szavatossága alatt, hogy a amennyiben az egészséget valami veszélyezteti, akkor a bérlő felmondhatja a szerződést...

Egyenlőre ott tartunk, hogy meghatalmazásra várunk a tulajtól, ki járhat el a nevében (pénzt beszedni), illetve aláírt, eredeti szerződést, mert nem kaptunk. Addig nem is fizetünk.
Ez mondjuk az én hibám, gyorsan kellett nyáron lakás, nem figyeltem ezekre, meg arra, mit írok alá. Jó hely, jó ár.. my fault.

Vigyük a tévét, vesszen a kaució? Valakinek ötlet?JC6
Grat a babàhó! Dinnye 😉 keress jogàszt, de az nem szedi vissza a pènzed. Penèszre szalicilel megyünk, szavo ijesmi szalicilszesz, kitartàs.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik, mostanában sok segítségre van szükségem...

Adott egy kis albérlet, 1 évre alá van írva a szerződés, a bérlő nem, csak a bérbeadó mondhatja fel a szerződést, kaució természetesen elveszik. 6 hónapja lakott, kiderült jön a baba.
Megjelent a lakás több pontján a penész és ma elromlott a cirkó.
Kismama állapotát veszélyezteti ez az állapot. Hoznánk magunk helyett mást, 6 hónapra, tulaj nem megy bele. Orosz, kint él. Van ingatlankezelő csaj, szerintünk az kamuzik valamit, a lényeg: nem mehetünk.

PTK. kimondja a bérlő szavatossága alatt, hogy a amennyiben az egészséget valami veszélyezteti, akkor a bérlő felmondhatja a szerződést...

Egyenlőre ott tartunk, hogy meghatalmazásra várunk a tulajtól, ki járhat el a nevében (pénzt beszedni), illetve aláírt, eredeti szerződést, mert nem kaptunk. Addig nem is fizetünk.
Ez mondjuk az én hibám, gyorsan kellett nyáron lakás, nem figyeltem ezekre, meg arra, mit írok alá. Jó hely, jó ár.. my fault.

Vigyük a tévét, vesszen a kaució? Valakinek ötlet?
több mint 11 éve
Dezito88 Dallas Cowboys 20
Sziasztok,nem tudom nézitek-e a TrashTalk-ot,de Sanyi és Márk meccse után amikor nyilatkoztak,a háttérben melyik stadion volt?Mert én olyan NFL stadiont még nem láttam.
több mint 11 éve
mindenképp paperwhite

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
nagy kérdés:

Kindle 6 vagy Paperwhite ? vagyis világítós vagy nem világítós ? faternak akarnám karácsonyra, én inkább a természetes felé hajlanék, mint ami fényt ad. ne roncsolja a szemét. vélemények ?gabtsi
Én is tervezek egyet magamnak így karácsonyra, és én mindenképp világítósat vennék. Ha csak nappal olvas, nem kötelező a fénynek mennie, inkább úgy kel felfogni mint egy extra funkciót, ha esetleg este is használná. Az ilyen kategóriás készülékeknél úgyis kikapcsolható és szabályozható is a fényerősség, szóval szerintem az a nyerő. Ha pedig nem akarja este használni, vagy van olvasólámpa, akkor simán jobb az olcsóbb kivitel.Hanni
Ha nem kapcsolja ki, akkor sem árt semmivel sem többet a szemnek a világítós kijelző. Sőt.
Nem mai cikk, de érdemes elolvasni:  bits.blogs.nytimes.com/2010/02/12/do-e-readers-cause-eye-strain/?_r=0

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
nagy kérdés:

Kindle 6 vagy Paperwhite ? vagyis világítós vagy nem világítós ? faternak akarnám karácsonyra, én inkább a természetes felé hajlanék, mint ami fényt ad. ne roncsolja a szemét. vélemények ?gabtsi
Én is tervezek egyet magamnak így karácsonyra, és én mindenképp világítósat vennék. Ha csak nappal olvas, nem kötelező a fénynek mennie, inkább úgy kel felfogni mint egy extra funkciót, ha esetleg este is használná. Az ilyen kategóriás készülékeknél úgyis kikapcsolható és szabályozható is a fényerősség, szóval szerintem az a nyerő. Ha pedig nem akarja este használni, vagy van olvasólámpa, akkor simán jobb az olcsóbb kivitel.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagy kérdés:

Kindle 6 vagy Paperwhite ? vagyis világítós vagy nem világítós ? faternak akarnám karácsonyra, én inkább a természetes felé hajlanék, mint ami fényt ad. ne roncsolja a szemét. vélemények ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Hy all, megint.
Tudtok valahol pesten ingyenes fogászatot, ahová nem kell pesti lakcím?
Thx előreJC6
A Szentkirályi utcában van egy ügyelet, az én úgy tom ingyé van pesti cím nélkül is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Hol szoktátok szidni mint a mocskot a sport tv-s kommentálásokat, mert mennék oda észt osztani.... 😀😀peach
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL csevegő - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Sziasztok! Mi a véleményetek, érdemes levetetni az őssejtet születéskor? Tegyük fel, hogy nem pénzkérdés (bár kellene máshova, de kispóroljuk). Én híve volnék, az asszony nem és ahogy utána olvasgatok, egyre inkább én is a nem felé hajlok. Szerintetek?Szokol
valószínűleg egy a nagyon sokhoz az esélye annak, hogy valaha is szükség lehet rá. amíg a gyereknek nincs baja, addig pénzkidobás, utána viszont kiváló befektetés.

érdemes megnézni, hogy kivel és hol vetetnéd le, mert nincsen minden cég körül rendben minden. egyébként meg nincs jó válasz.slowmotion
Huszon èvig tàroljàk csak, tehàt mikor eljönne az ideje addigra hasznavehetetlen lesz, hacsak valami rettenet be nem csapódik. Mi úgy döntöttünk nem őssejtezünk, egymàsutàn hàromszorse, pedik direkt vonalunk volt. Úgy làtom leginkàbb csak gyermekkori leukèmia a terület, ahol alkalmazható ès nincs testvèr ugye. Ennek fènyèben...sutianap
mi se vetettük le, pedig olyan szép szórólapot kaptunk...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Sziasztok! Mi a véleményetek, érdemes levetetni az őssejtet születéskor? Tegyük fel, hogy nem pénzkérdés (bár kellene máshova, de kispóroljuk). Én híve volnék, az asszony nem és ahogy utána olvasgatok, egyre inkább én is a nem felé hajlok. Szerintetek?Szokol
valószínűleg egy a nagyon sokhoz az esélye annak, hogy valaha is szükség lehet rá. amíg a gyereknek nincs baja, addig pénzkidobás, utána viszont kiváló befektetés.

érdemes megnézni, hogy kivel és hol vetetnéd le, mert nincsen minden cég körül rendben minden. egyébként meg nincs jó válasz.slowmotion
Huszon èvig tàroljàk csak, tehàt mikor eljönne az ideje addigra hasznavehetetlen lesz, hacsak valami rettenet be nem csapódik. Mi úgy döntöttünk nem őssejtezünk, egymàsutàn hàromszorse, pedik direkt vonalunk volt. Úgy làtom leginkàbb csak gyermekkori leukèmia a terület, ahol alkalmazható ès nincs testvèr ugye. Ennek fènyèben...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

érdemes megnézni, hogy kivel és hol vetetnéd le, mert nincsen minden cég körül rendben minden. egyébként meg nincs jó válasz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hy all, megint.
Tudtok valahol pesten ingyenes fogászatot, ahová nem kell pesti lakcím?
Thx előre
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Hol szoktátok szidni mint a mocskot a sport tv-s kommentálásokat, mert mennék oda észt osztani.... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...