Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 10 éve
lesz közös Super Bowl nézés?
több mint 10 éve
na ezt akartam elkerülni, de akkor újratervezek 😊köszi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
ja én azt hittem arra gondolsz, hogy padlófűtést csináljunk a vízteres kandallóból hozott vízzel.gabtsidon't, radiator

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ja én azt hittem arra gondolsz, hogy padlófűtést csináljunk a vízteres kandallóból hozott vízzel.
több mint 10 éve
Minden relatív, elvinni a vizet nem nagy cucc, ha megfelel falon kívül lent a padozatnál kultúráltan felbilincsezgetve, kb 250 ft/m az 5 rétegű fehér cső ára, hozzá 500-1000 ftig vannak a kulcsos idomok amivel te magad is megtudod csinálni. Amúgy radiátor ígyis-úgyis kellene hozzá, szóval azt nem számoltam bele. Mellesleg ezeknél invertereseknél van olyan ami simán megy 3-4 beltéri egységgel, bár elég kicsi a fűtendő felület, nemtudom van e ilyen kis teljesítményű is piacon, után kell nézni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
nem olyan nagy. igazából kb 30-35 négyzetméterről beszélünk szintenként. a klíma nem lenne rosz, csak három külön helység kerül kialakításra az emeleten amit fűteni kellene, és ha egy befúvó pont van, akkor csak nyitott ajtókon juthat el a meleg a szobákba nem (teszem azt ha a fenti társalgóba tenném)több szálat indítottam, többen mondják már ezt a vízteres kandallót, csak gondolom akkor szét kellene csövezni a házat, hogy a melegvizet felvigyem az emeletre, az meg lehet nem éri meg azért az évi pár napért.
több mint 10 éve
Inverteres klíma amit keresel, télen fűt, nyáron hűt, alig eszik és kíváló hatásfokkal dolgozik még -15ben is. Kérdés mekkora a ház ahova kell, mert tudtommal csak nagyobb teljesítményben gyártják, de még akkor is megéri. Igaz valszeg drágább megoldás, de sztem jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú fűtés ( és hűtés! ) jelenleg. A másik kettőből max a falfűtést javaslom, annak "csak" az a baja, hogy eszik rendesen...Szerk. Ha nem ragaszkodsz a villanyhoz, akkor sztem is avízteres kandalló jó megoldás...
több mint 10 éve
akkor vegyél egy vízteres kandallót, vagy ha ennyire szórványos és alul úgyis fűtesz szerezz be olajradiátort

több mint 10 éve
nyaralóépítés lesz, vagyis bővítés. és bekerül egy fűtési rendszer is, szóval nem a primér lokációra kell, ahol éjjel nappal menne, csak ha párszor kimennénk télen, akkor legyen vmi megoldás.alsó szinten kandalló lesz, a felső szintre keresek vmi egyszerű és alacsony kiépítési költségű megoldást, és ez a fűtőkábel/fűtőszőnyeg szimpatikusnak tűnt. gázcsonk van az utcában, de én utálom a gázt, szóval ha egy mód van rá nem hoznám be, és feleslegesnek is tartanám a beruházást, hogy télen 3x-4x beröffentsük. illetve tervezek napkollektorokat pár éven belül, és akkor az le is tudhatná ezt a fajta költséget. csak érdekelne mások tapasztalata, hogy jó szigetelés mellett mit tud ez a fajta fűtés.
több mint 10 éve
nem esett vki túl egy építésen/felújításon/ fűtéskorszerűsítésen az utóbbi időben ?az infra sokat zabál, ha igazán akarod használni, ha nem, akkor meg nem ér sömmitse, - padlófűtés, falfűtés - attól függ mennyire akarod szétberhelni a lakást
elektormos fűtéssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, infrafűtés, fűtőszőnyeg, fűtőkábel stb.gabtsi

több mint 10 éve
nem esett vki túl egy építésen/felújításon/ fűtéskorszerűsítésen az utóbbi időben ?elektormos fűtéssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, infrafűtés, fűtőszőnyeg, fűtőkábel stb.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kösz.......
több mint 10 éve
Az állat. 😀 😀Viszonylag olcsóbb bababoltot tud valaki Pesten?ingatlan.com/ii-ker/elado+uzlethelyiseg/uzlethelyiseg-uzlethazban/budapest+2+kerulet+szilagyi+erzsebet+fasor/21010686?sid=0
Köszi előre.JC6
Szerintem le lehet alkudni 8.5-re. Az már viszonylag olcsóbb.Sobri Jóska
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Viszonylag olcsóbb bababoltot tud valaki Pesten?ingatlan.com/ii-ker/elado+uzlethelyiseg/uzlethelyiseg-uzlethazban/budapest+2+kerulet+szilagyi+erzsebet+fasor/21010686?sid=0
Köszi előre.JC6
Szerintem le lehet alkudni 8.5-re. Az már viszonylag olcsóbb.
több mint 10 éve
Nem olvastam után, de kiváncsi vagyok, akkor most már elbírom e hagyni az országot szerbia felé röszkénél megye matrica nélkül.... 😀peachAmúgy nem... 😀😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Viszonylag olcsóbb bababoltot tud valaki Pesten?Köszi előre.
több mint 10 éve
Nem olvastam után, de kiváncsi vagyok, akkor most már elbírom e hagyni az országot szerbia felé röszkénél megye matrica nélkül.... 😀
több mint 10 éve
azt hiszem ebben a topikban volt téma:Tehát az M7 veszprém megyei szakasza használható Somogy megyei matricával szerencsére.
Ez változik február 1-től
Fónagy János, a Fejlesztési Minisztérium államtitkára a következő átalakításokat jelentette be:
A megyematricák a szomszéd megye első csomópontjáig érvényesek.
NB2
több mint 10 éve
azt hiszem ebben a topikban volt téma:Ez változik február 1-től
Fónagy János, a Fejlesztési Minisztérium államtitkára a következő átalakításokat jelentette be:
A megyematricák a szomszéd megye első csomópontjáig érvényesek.
A ferihegyi reptérre vezető út ingyenes.
A kaposvári elkerülő ingyenes.
A szombathelyi elkerülő ingyenes.
A Pentele (dunaújvárosi) és a Szent László (szekszárdi), vagyis a déli Duna-hidak ingyenesek.
Mentesülnek a pótdíj alól azok, akik januárban jogosulatlanul használtak díjköteles szakaszt.
A feleslegesen megvett matricákat vissza lehet váltani.
Kompenzálják a nagycsaládosokat.
több mint 10 éve
Múlt héten hozott a futár egy a blekkfrájdéj alkalmából megrendelt csomagot az egyik munkatársamnak.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Emagról kb mennyi idő alatt ér ide a motyó?peachNekem eddig minden rendelésem 3 nap alatt megjött. Ilyen téren gyorsak.
több mint 10 éve
Köszi
több mint 10 éve
Emagról kb mennyi idő alatt ér ide a motyó?peachNekem Black fridaykor vasárnap már megjött. Ha van raktáron szerintem 2 nap alatt simán megjöhet.
(bár prohardveren iszonyatosan leszólták az emagot, hogy mekkora tróger cég, főleg a garanciájuk miatt)
több mint 10 éve
Emagról kb mennyi idő alatt ér ide a motyó?
több mint 10 éve
Nagy nehezen sikerült. De azért köszi.Valaki egyszerűen és érthetően el tudná magyarázni hogyan lehet iTunes programmal zenét feltenni iPod-ra?Nekem ilyen régi ipodom van (meg korai generációs, valamikor tan 2003 környékéről. Eleg nehez). Nalam neha okoz problémát hogy nem ismeri fel mikor csatlakoztatom a géphez. Ha hazaérek es nem felejtem megmutatom.Ventura
Már megőrülök, hogy nem sikerül. Sosem csináltam és sosem használtam "i" dolgokat.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.