Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Urak, valaki tud ajánlani valamilyen pasztát vagy hasonló dolgot, amivel egy gyönyörű karcolást el tudok tüntetni a telefonom kijelzőjéről?(üveg) Nagyszerű érzés hogy kb 2 nap és itt a fólia rá, ez meg tegnap történt. Ja és az oltások elkerülése végett, zsebben volt és nem volt mellette semmi.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Neten szeretnék online tévézni. Valakinek van használható forrása?
Igazából csak TV2, RTL kellene...catattack
 mindigtv.hu/applikaciok

több mint 10 éve
catattack 3 520
Neten szeretnék online tévézni. Valakinek van használható forrása?
Igazából csak TV2, RTL kellene...
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Java...
Régebbi verzióval meg lehetne oldani, de akkor meg más oldalakon kavar be.Szokol
Sajnos más megoldás nincs. (Amíg újra nem buherálják a szerver oldali progit, kevesebb lyukat tartalmazó verzióval, nem lejárt tanúsítvánnyal.)

(Régit felrakod, aztán a (Vezérlőpult/) Java Control Panel / Java fül / View / User fül-ön kiveszed a pipát a frissebb verzió(k) sorából. Esetleg visszaállított dátummal lehet még játszani.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Java...

Sok oldalon nem működik. Korábban úgy oldottam meg a problémát, hogy a security szintet mediumra állítottam, most viszont csak high és very high lehetőség van. jojatek.hu oldalon szeretnék kártyázni, de nem sikerül futtatni az oldalt. Beraktam a kivételekbe, de így se használja. Régebbi verzióval meg lehetne oldani, de akkor meg más oldalakon kavar be. Ja igen, windows 7, mozilla firefox és 8.31 java.

Ami még fura, hogy a bővítményeknél a "java development toolkit" esetében kiírja, hogy sebezhető és nem engedi kiválasztani sem a "rákérdezés az aktiválásra", sem a "mindig aktiválja" lehetőségeket.

Tud valaki segíteni?
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Költözéshez: adatbázis szerint se UPC-s, se Digis netet nem tudok rendelni, ahova költözöm...

Milyen szolgáltatót válasszak akkor, ahol "nem húznak le", és korrekt a net minősége is?

Nagyon kösz előre is!Vrijbloed
Válaszd a T-t.
Két okból:
1, semmi gond nincs vele, az 50MB-s elméleti net a gyakorlatban is annyi nálam.
2, Ha se Digi, se UPC, akkor csak a T marad. 😊

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Költözéshez: adatbázis szerint se UPC-s, se Digis netet nem tudok rendelni, ahova költözöm...

Milyen szolgáltatót válasszak akkor, ahol "nem húznak le", és korrekt a net minősége is?

Nagyon kösz előre is!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Valaki tud mondani egy jó háziorvost a 6. kerületben?

Asbee
Ott hagytad a hűség városát?Amadeus91
minden jel arra mutatAsbee
Bele is betegedtél.Sobri Jóska
Diagnózis: honvágy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve

Asbee
minden jel arra mutatAsbee
Bele is betegedtél.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Asbee
minden jel arra mutat

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221

Asbee
Ott hagytad a hűség városát?
több mint 10 éve
Kinyomtatni egy képet, beüvegezni, majd jöhet a következő. Ezzel kapcsolatos a kérdés, hogy hol érdemes ilyet csináltatni. Felhelyezést megoldom én😀

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Más: szeretnék netről lementett képekből posztert csinálni és azt beüvegeztetni majd kitenni szobám falára. Hol érdemes ilyet csináltatni? Előre is köszi!Asbee
És most a poszterkészítésre, az üvegezésre vagy a szobád falára kihelyezésre kérdezel rá? 😕)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Más: szeretnék netről lementett képekből posztert csinálni és azt beüvegeztetni majd kitenni szobám falára. Hol érdemes ilyet csináltatni? Előre is köszi!Asbee
Mármint sok képet egy poszterre, vagy a sok képet sok poszterre? 😀
több mint 10 éve

Más: szeretnék netről lementett képekből posztert csinálni és azt beüvegeztetni majd kitenni szobám falára. Hol érdemes ilyet csináltatni? Előre is köszi!

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
aham, köszi!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ennek mi a mögöttes tartalma?
"A hívott szám adminisztratív okok miatt nem kapcsolható"
Hívtak egy számról, nem vettem fel 😊, visszahívnám, de X-edik nekifutásra is ezt dobja ki a géphang, nem is tárcsázsapka
Valamint pl. egy callcenternek kiírja a központi számát, de hívás fogadására alkalmatlan.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Hívtak egy számról, nem vettem fel 😊, visszahívnám, de X-edik nekifutásra is ezt dobja ki a géphang, nem is tárcsázsapka
valamilyen mellékről hívtak, ami csak átkapcsolás után lenne elérhető

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Hívtak egy számról, nem vettem fel 😊, visszahívnám, de X-edik nekifutásra is ezt dobja ki a géphang, nem is tárcsáz

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A holnapi estémet Pécsen, a Nemzeti Színházban és közelében töltöm. A környéken hol tudnám hagyni a kocsimat az éjszakára? Nem nagyon vagyok jártas a pécsi parkolásban...Habi
Minden belvárosi szállás tol max 10 perc gyalog a szinhaz. Du Perczel, Munkácsy utca környéken tudod hagyni , viszont este mar necces

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Szombat 13.00-tól egészen hétfő reggel 8-ig ingyenes a parkolás a belváros nagy részében is. Viszont vannak olyan helyek ahova csak behajtási engedéllyel mehetsz.
 www.biokom.hu/images/parkolas/parkolasterkep140701hr.jpg Itt nézd meg, a zöld a behajtásos. Mint mindenhol Mo-n, a belvárosban nehezebben találsz parkolóhelyet, bár azért hétvégén mivel nem dolgoznak az emberek és nincs semmi hivatal nyitva szerintem nem olyan vészes. Főleg ha úgy akarsz jönni, hogy előtte elfoglalod a szállást, akkor délután tényleg nagy esélyed van parkolóra. Igazándiból tudni kéne, hogy melyik utcában lesz a szállás és hogy a színházba gyalog v. autóval akarsz menni. Mert este viszont már elképzelhető, hogy aki megy a színházba v. szórakozni "megszállja" a környező utcákat és van 1-2 megállni tilos tábla, oda nem lenne szerencsés beleszaladni😊
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Csak az előadás idejére akarod?NB2
egész éjszakára, mert ott a közelben foglaltam szállást. Gyakorlatilag úgy délután 3-tól reggel 10-ig

JT Daniels fan
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Csak az előadás idejére akarod?
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A holnapi estémet Pécsen, a Nemzeti Színházban és közelében töltöm. A környéken hol tudnám hagyni a kocsimat az éjszakára? Nem nagyon vagyok jártas a pécsi parkolásban...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
köszi fiúk, akkor azt gondolom, hogy kihívok egy villanyos szakit.

a gyűlölködés topikban találkozunk 😊

ami nem hajlik, az törik!