Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
Igen.Annak tunik/az is.Vashiany is okozhatja.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Koszonom a valaszodat es ha tobbirk "beesnek" akkor elore is koszonom nekik is.
Ketsegbe esve nem vagyok.Bevallom zavarbaejto az a fajta daralas amit itt vegeznek..x ido alatt mondj el mindent.A masik fele viszont nem kell imadkozni h ha vmi vizsgalat kene.MRI stb..

1honapja szedem a kisebbet a sajatot a magyart lehet emiatt nem tunt el a tunet:
Seta vagy nagyobb lepcsozes eseten egy-egy nagyobb szivdobbanasom van neha nyugalmi allapotban is.illetve voltak/vannak szedules erzet nyugtalansag.
Na the life of Zoli,MPZoliMP
Ez inkább tűnik szívritmusbéli zavarnak, mint vashiánynak....
De én nem vagyok orvos, se hasonló.

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
Koszonom a valaszodat es ha tobbirk "beesnek" akkor elore is koszonom nekik is.
Ketsegbe esve nem vagyok.Bevallom zavarbaejto az a fajta daralas amit itt vegeznek..x ido alatt mondj el mindent.A masik fele viszont nem kell imadkozni h ha vmi vizsgalat kene.MRI stb..

1honapja szedem a kisebbet a sajatot a magyart lehet emiatt nem tunt el a tunet:
Seta vagy nagyobb lepcsozes eseten egy-egy nagyobb szivdobbanasom van neha nyugalmi allapotban is.illetve voltak/vannak szedules erzet nyugtalansag.
Na the life of Zoli,MP
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
csak egy kerdes vas bevitellel kapcsolatban.tudom senki sem tavgyogyito...
A lenyeg h 3havi vaskurara fogtak.A beres vitalt szedem ami pont a napi adagot tartalmazza.A leirasban az vsn h boven jo ha vashiany van.(14mg)
Az orvosom aki britt ferrous sulphate 325mgtablettat irt fel.A leiras alapjan boven tullepi a napi ajanlott bevitelt.
Olvasataim szerint a tulzott vasbevitel ugen komoly problemakat okoz.
Kicsit ossze vagyok zavarodva.Kedden megyek vissza orvoshoz mivel a tunetek enyhultek de nem multak el.
vkinek tapasztalata ilyen teren?ZoliMP
- ha ekkora dózist kaptál, akkor valszeg durván vashiányos lehetsz (legalábbis soknak hat az a 325, de legfeljebb majd diverdoc és/vagy sütianap megszakért), de az adagot később szinte tuti csökkenti majd a doki, ahogy javulnak a laboreredményeid.
- a kúra csak egyik fele a bevitel, másik fele a felszívódás, beszéljétek meg miket érdemes enned, hogy ne menjen kárba, ezt kedden majd lehet érdemes lenne átvenni, ha még nem volt róla szó.
- kérdés, hogy mióta szeded a gyógyszert és mik a tüneteid? a vörösvérsejtek termelésének beindulásához kell egy kis idő, sajna nem megy egyik napról a másikra, arról nem is beszélve, hogy az életidejük átlagosan 120 nap, így bizony várnod kell egy jó ideig, mire stramm kis sejtekből fog állni a véred nagy része.
- egyébként meg nyugalom, a vashiány egyáltalán nem vészes, könnyen kezelhető. Ha jönne valami mellékhatás, akkor egy gyors konzultáció a dokival, meg egy kontroll, és megbeszélitek hogyan tovább.

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
csak egy kerdes vas bevitellel kapcsolatban.tudom senki sem tavgyogyito...
A lenyeg h 3havi vaskurara fogtak.A beres vitalt szedem ami pont a napi adagot tartalmazza.A leirasban az vsn h boven jo ha vashiany van.(14mg)
Az orvosom aki britt ferrous sulphate 325mgtablettat irt fel.A leiras alapjan boven tullepi a napi ajanlott bevitelt.
Olvasataim szerint a tulzott vasbevitel ugen komoly problemakat okoz.
Kicsit ossze vagyok zavarodva.Kedden megyek vissza orvoshoz mivel a tunetek enyhultek de nem multak el.
vkinek tapasztalata ilyen teren?
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Van valaki, akinek van Spotify adatforgalmi T-s előfizetéshez? Hogyan összehozni az appal, hogy premium legyek? Most tudtam meg, hogy ilyenem is van....Amadeus91
Megoldódott, tárgytalan.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
sürgős!
Színonimákról valaki valami angol cikket ami rendesen összegyűjti a fajtáit, jellegzetességeit stb (wikipedia megvolt, de az elég vékony)Drip
nevermind
összehoztam

több mint 10 éve
Van valaki, akinek van Spotify adatforgalmi T-s előfizetéshez? Hogyan összehozni az appal, hogy premium legyek? Most tudtam meg, hogy ilyenem is van....
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Valakinek tapasztalat beko hűtőkről?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
sürgős!
Színonimákról valaki valami angol cikket ami rendesen összegyűjti a fajtáit, jellegzetességeit stb (wikipedia megvolt, de az elég vékony)

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Panini Bl 2014/2015 focis kártyát gyűjt/cserél valaki?
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha valaki valami csoda folytán ismeri a Plant Simulation gyártósori szimulációs programot és nagyon otthon benne vagy van valamilyen ismerőse az írjon PM-et pls. Egyetemi leadandóval lenne kapcsolatban. Előre is köszi.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Azthiszem kivitelezhető! 😊 Több mint 10 éve minden meccsükönbalazs799
azért mondtam
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valaki tud segíteni, hogy most jelenleg csak Pest belterületéről lehet ingyenesen megközelíteni a repteret kocsival? Az M0-ás és a 4-es út felől díjköteles?balazs799
igen

vagy lehet esetleg Vecsés felől is? Az Üllőt és Vecsést érintő 400-as útról rá lehet kanyarodni valahogy a reptéri útra?balazs799
rá. van egy lámpás kereszteződés, ahol kis ívben jobbra lámpa nélkül ki tudsz kanyarodni a reptér felé.
mondjuk, ittslowmotion
nagyon szépen köszönöm a segítséget!balazs799
szívesen.
viszont cserébe holnap a Liverpoolnak kell szurkolnod. ha nem, akkor örök harag.slowmotion
Azthiszem kivitelezhető! 😊 Több mint 10 éve minden meccsükön

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Valaki tud segíteni, hogy most jelenleg csak Pest belterületéről lehet ingyenesen megközelíteni a repteret kocsival? Az M0-ás és a 4-es út felől díjköteles?balazs799
igen

vagy lehet esetleg Vecsés felől is? Az Üllőt és Vecsést érintő 400-as útról rá lehet kanyarodni valahogy a reptéri útra?balazs799
rá. van egy lámpás kereszteződés, ahol kis ívben jobbra lámpa nélkül ki tudsz kanyarodni a reptér felé.
mondjuk, ittslowmotion
nagyon szépen köszönöm a segítséget!balazs799
szívesen.
viszont cserébe holnap a Liverpoolnak kell szurkolnod. ha nem, akkor örök harag.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
igen

mondjuk, ittslowmotion
nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
használ valaki iPadet billentyűzettel? Illetve azt kérdezném még, hogy iPaden a word az a PC-s verzióhoz hasonlít (ergo lehet mindent szerkeszteni stb..), vagy inkább arra, ami iPhone-on fut?

KösziAmadeus91
iPaden word? 😊
Persze rátöltheted, de ha van pages, ki az aki wordöt használ egy apple terméken? És ugyan miért?
Én használtam billentyűzetet, de nem jött be, túl kicsinek találtam.Sobri Jóska
És a pages mennyire teljes értékű a már fentebb említett formázás szempontjából rajta? Dolgoznék rajta, azért kérdem.Amadeus91
Teljes.Sobri Jóska
és melyiket használod? Air vagy Mini?Amadeus91
iPad mini-m van.
De nem nagyon használom rajta, mivel a telón is meg a laptopon is van pages, és nekem a tablet az már nem igazán melóra van.

több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Autoba szeretnenk GPS-t venni, milyet erdemes? Nezegettem sok oldalt, olyan 15-25 ezerert mar lehet eleg jokat kapni. Vagy erdemesebb ilyen tabletszerut venni egyebb csomo funkcioval (wifi, zenehallgatas, filmnezes) valamennyivel dragabbert mar ami GPS is egyben, vagy ezek feleslegesek ha csak egy ujabb, modern, jo GPS-t akarunk az autoba?zavi27
Ár/érték arányban nagyon jó termék a Wayteq x980bt. Arra érdemes mindegyiknél figyelni hogy 8 GB legyen benne, és akkor bármelyik navigációs szoftver elmegy rajta.BigBaltazar
koszi!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
A kindle pw2 -ről írnék...csak most tudtam a géphez ülni.

Ajánlani tudom csak. Több, mint 1 éve használom.
A pdf-fel is elboldogul.
Egy online konvertálót használok. 1 percalatt átrakja kindle formátumba.
Igaz a tördelése nem 100%. Néhol a szavak elválasztó jelekkel jelennek meg sor közben.
több mint 10 éve
használ valaki iPadet billentyűzettel? Illetve azt kérdezném még, hogy iPaden a word az a PC-s verzióhoz hasonlít (ergo lehet mindent szerkeszteni stb..), vagy inkább arra, ami iPhone-on fut?

KösziAmadeus91
iPaden word? 😊
Persze rátöltheted, de ha van pages, ki az aki wordöt használ egy apple terméken? És ugyan miért?
És a pages mennyire teljes értékű a már fentebb említett formázás szempontjából rajta? Dolgoznék rajta, azért kérdem.Amadeus91
Teljes.Sobri Jóska
és melyiket használod? Air vagy Mini?
több mint 10 éve
igen

mondjuk, itt
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Autoba szeretnenk GPS-t venni, milyet erdemes? Nezegettem sok oldalt, olyan 15-25 ezerert mar lehet eleg jokat kapni. Vagy erdemesebb ilyen tabletszerut venni egyebb csomo funkcioval (wifi, zenehallgatas, filmnezes) valamennyivel dragabbert mar ami GPS is egyben, vagy ezek feleslegesek ha csak egy ujabb, modern, jo GPS-t akarunk az autoba?zavi27
Ár/érték arányban nagyon jó termék a Wayteq x980bt. Arra érdemes mindegyiknél figyelni hogy 8 GB legyen benne, és akkor bármelyik navigációs szoftver elmegy rajta.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve

KösziAmadeus91
iPaden word? 😊
Teljes.

több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Valaki tud segíteni, hogy most jelenleg csak Pest belterületéről lehet ingyenesen megközelíteni a repteret kocsival? Az M0-ás és a 4-es út felől díjköteles?
A konkrét kérdés tehát, hogy vidékről mennék, és szeretném tudni az az egyetlen egy módja annak, hogy elmenjek a reptérre, hogy bemegyek a városba és rámegyek a gyorsforgalmira (asszem az ingyenes), és a végén pedig ott a reptér, vagy lehet esetleg Vecsés felől is? Az Üllőt és Vecsést érintő 400-as útról rá lehet kanyarodni valahogy a reptéri útra?

Köszönöm előre is a segítséget aki jobban tájékozott a témában.balazs799
 www.nemzetiutdij.hu/Halozat/pest_megye_A2.jpg?20150129

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Valaki tud segíteni, hogy most jelenleg csak Pest belterületéről lehet ingyenesen megközelíteni a repteret kocsival? Az M0-ás és a 4-es út felől díjköteles?
A konkrét kérdés tehát, hogy vidékről mennék, és szeretném tudni az az egyetlen egy módja annak, hogy elmenjek a reptérre, hogy bemegyek a városba és rámegyek a gyorsforgalmira (asszem az ingyenes), és a végén pedig ott a reptér, vagy lehet esetleg Vecsés felől is? Az Üllőt és Vecsést érintő 400-as útról rá lehet kanyarodni valahogy a reptéri útra?

Köszönöm előre is a segítséget aki jobban tájékozott a témában.

Liverpool Fc