Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Kontraszt arányt nézve még mindig sehol nincsenek a LED LCD-k a plazmához képest. Persze van akit ez annyira nem érdekel, de mivel bátyámnak Pana plazmája van, nekem meg Samu LCD-m így látom a különbséget és azt kell, hogy mondjam, hogy engem meg is győzött.Hiába van már az LCD-kben LED háttérvilágítás, ez csak annyiban segíti a kontrasztot, hogy nem állandó teljes megvilágítást kap hátulról, hanem ha sötétebb az adott terület akkor onnan nem kap fényt a panel. Ellenben a plazmákban külön-külön adják a színt a pixelek, így sokkal élethűbb a kontraszt, főleg ugye a fekete.
több mint 11 éve
Pana plazma tulajként írom:prohardver.hu/hir/panasonic_plazma_vege.html
Prohardveren olvass utána, de én nem vennék már plazma-t...😕
több mint 11 éve
Milyen tv-t érdemes mostanában venni ?nekem lg-m van, 32 iches, sztem eszméletlen szép képet produkál. 1 éve vettem 100ezerért és smart tv is van benne. tud mindent amit kell, én meg vagyok vele elégedve 😊
Ami a lényeg, hogy szép full HD-s képe legyen, viszonylag alacsony fogyasztással. Nem szükséges se a 3d, se a smart tv. USB jól jönne, de az ahogy nézem már alap. Körülbelül 4 méteres szobába, így szerintem elég a 80 cm-es is. Erre lenne max 100 ezer magyar forint a keret, de érdekelne a 80 ezer körüli kategóriákról is a vélemények, tapasztalatok.süti

több mint 11 éve
Milyen tv-t érdemes mostanában venni ?Szerintem azért jobban járnál egy 106ossal. Én most akarom lecserélni a 81est.
Ami a lényeg, hogy szép full HD-s képe legyen, viszonylag alacsony fogyasztással. Nem szükséges se a 3d, se a smart tv. USB jól jönne, de az ahogy nézem már alap. Körülbelül 4 méteres szobába, így szerintem elég a 80 cm-es is. Erre lenne max 100 ezer magyar forint a keret, de érdekelne a 80 ezer körüli kategóriákról is a vélemények, tapasztalatok.süti
Az pedig, hogy milyet veszel elég emberfüggő.
LED: Kis fogyasztás, alacsony kontraszt, konzolra ideális.
Plazma: Nagy kontraszt, magasabb fogyasztás, esetleges beégési veszély, filmre ideális. Meg 81est nem fogsz belőle találni.
Igazából ez olyan dolog, hogy ki mennyire kényes a témára. Ha a legfontosabb a méret és hogy keveset fogyasszon, a mély fekete színeket pedig nem igényled akkor LED.
Viszont akárki akármit mond, a plazmának még mindig sokkal szebb a képe mint bármelyik LCD-nek.
Ha véletlen a plazma mellett döntesz, akkor elsősorban Pana, közvetlen utána Samsung.
LED-nél Samsung elsősorban, de ott nagyobb a választék. Én viszont az LG-t nem ajánlom. Általában olcsóbb, de ez vissza is üt, főleg a kontrasztnál.
több mint 11 éve
Samsung vagy lg, a 3d meg király szvsz 😊Szerk.: Bátran nézegesd a 102 centiseket...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Milyen tv-t érdemes mostanában venni ?Ami a lényeg, hogy szép full HD-s képe legyen, viszonylag alacsony fogyasztással. Nem szükséges se a 3d, se a smart tv. USB jól jönne, de az ahogy nézem már alap. Körülbelül 4 méteres szobába, így szerintem elég a 80 cm-es is. Erre lenne max 100 ezer magyar forint a keret, de érdekelne a 80 ezer körüli kategóriákról is a vélemények, tapasztalatok.
több mint 11 éve
lelőtted a poént 😕 Az én nevem meg Mócsaba.fateromék zenélnek lagzikban egyébiránt. 2-4 fős formációkban tolja igénytől függően, itt nem akarok offolni de küldök videót privátban ha érdekel.eaglesmcnabbMilyen név alatt fut a zenekar? Mócsapat?empty taxi
egyébként Apám szabadúszó, azokkal (általában 2-3 banda) megy akik hívják (májustól szeptemberig mondjuk ha volt 3-4 szabad hétvégéje kb)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
fateromék zenélnek lagzikban egyébiránt. 2-4 fős formációkban tolja igénytől függően, itt nem akarok offolni de küldök videót privátban ha érdekel.eaglesmcnabbMilyen név alatt fut a zenekar? Mócsapat?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
fateromék zenélnek lagzikban egyébiránt. 2-4 fős formációkban tolja igénytől függően, itt nem akarok offolni de küldök videót privátban ha érdekel.eaglesmcnabbAz enyém is nyomja a szintit, csak előtte jól le kell itatni.
több mint 11 éve
fateromék zenélnek lagzikban egyébiránt. 2-4 fős formációkban tolja igénytől függően, itt nem akarok offolni de küldök videót privátban ha érdekel.eaglesmcnabbPersze érdekelne, ha tudnál küldeni, megköszönném!
több mint 11 éve
fateromék zenélnek lagzikban egyébiránt. 2-4 fős formációkban tolja igénytől függően, itt nem akarok offolni de küldök videót privátban ha érdekel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Akkor megse keresem ot😊
több mint 11 éve
Keresztény zenekarral.Sobri JóskaAKA Fásy-mulató.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Keresztény zenekarral.És neki puccos esküvője volt 😀Matthew99Keresd JC6ot.HanniŐ eltűnt vagy megint bannolták 😀😀peach
több mint 11 éve
És neki puccos esküvője volt 😀Keresd JC6ot.HanniŐ eltűnt vagy megint bannolták 😀😀peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Keresd JC6ot.HanniŐ eltűnt vagy megint bannolták 😀😀
több mint 11 éve
Keresd JC6ot.
több mint 11 éve
Jovore eskuvore keszulok, akinek mostanaban volt, tudnatok valami jo fotost, zenekart ajanlani, akik jol dolgoznak, es viszonylag olcson, megbizhatoan?
több mint 11 éve
a hétvégén 4,5 kiló marhalábszárból pörgettem pörköltöt a céges 'kiránduláson'... kollégák azt sem tudták hova legyenek tőle 😊
több mint 11 éve
De ha boss akarsz lenni, akkor elmész a mekibe hozol 2 szendvicset és megemlíted, hogy a meccs után meg lesz sex 😀NB2Te mész le a mekibe?Papucs!😀😀
több mint 11 éve
De ha boss akarsz lenni, akkor elmész a mekibe hozol 2 szendvicset és megemlíted, hogy a meccs után meg lesz sex 😀NB2Na igen, úrnak születni kell.
több mint 11 éve
Most hétvégére egy fél malacot kívánok megsütni, az se olyan vészes.... 😀peachPálinkával, jó társasággal sohase 😊
Apósommal úgy egy hónapja voltunk az únyi kocsmában valami családi napon, volt ott birka meg kecskepörköltfőzés. Szeretem az ilyeneket, mert nem elég, hogy űberjó a kaja, de mire bárkit is meghívhattam volna, már az ötödik sört fizette nekem három különböző ember és úgy tele lettem étellel-itallal, hogy indultunk is haza 😀
Apósom vállalta a sofőr szerepét, így én maximálisan jól érezhettem magamat 😊 Áldassék a neve 😊
több mint 11 éve
De ha boss akarsz lenni, akkor elmész a mekibe hozol 2 szendvicset és megemlíted, hogy a meccs után meg lesz sex 😀
több mint 11 éve
hehe, a továbbfelhasználás 😊Konyhában tapasztalt férfitársak! Vagy hölgyek 😊 Ötletek kénének mit főzzek asszonyzatnak 😀 vagy a héten vagy a jövőhéten tervezek neki ilyen meglepi vacsorát. Nem vagyok egy nagy konyha tündér szal valami viszonylag egyszerű de azért a rántottánál komolyabb flamó kéne 😊 Én akármikor benne lennék egy sült csülök steak krumpli puha kenyér trióban,sőt csajom is,ezzel együtt az este további részében nem a büfögés meg a horkolós alvás lesz a program,szóval valami "könnyebb" kéne 😊Bolognai spagetti!
Bármilyen segítséget szívesen fogadok 😊Amare
Nagyon egyszerű, könnyű és gyorsan elkészíthető kaja!
A maradék szósz meg melegszendvicsnek is nagyon pálya!Hege
több mint 11 éve
Most hétvégére egy fél malacot kívánok megsütni, az se olyan vészes.... 😀