Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? Köszönömdiverdoc
Ha máshogy akarod megközelíteni, akkor a Petőfi híd - Ferenc krt - Üllői út kombó is járható, de a felújítás zűrös részén már nagyjából túlvannak, a Népligetnél meg van parkolóház, az kb. szemben van a stadionnal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? Köszönöm

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..JoeyPorter
 www.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/sutianap
Kár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕JoeyPorter
Csak amcsi VPN címeket enged be a geo-stop, özèr köll venned ezt az izèt, ami àltal a Directv úgy làttya, hogy amcsi a VPN-ed, tecc èrteni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..JoeyPorter
 www.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/sutianap
Kár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Sziasztok!Egyik ismerősöm szeretné felvenni a magyar állampolgárságot.Tudnátok segíteni,hogy mik szükségesek hozzá illetve,hogy milyen hosszú procedúra ez kb?JoeyPorter
Ha az egyszerűsített honosítási eljárásról van szó, akkor kormányablaknál mindent elmondanak neki, segítenek kitölteni a kérelmet, és a ott rögtön be is adhatja. Egyébként bármely településen be lehet adni a kérelmet, ahol van anyakönyvvezető.
Optimális esetben (ha nem kell hiánypótlást beadni, hivatalok tartják a határidőket, stb...) kb 4 hónap alatt meglehet.

OFF: Szekszárdon elég rugalmas eljárásban lehetett megszerezni az állampolgárságot egy megfelelő összegért, de sajnos az ezt intéző kormánytisztviselő hölgyet a múlt héten letartóztatták.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
adott több különböző méretű kép. hogy tudok mindegyikből azonos méretűt csinálni (pl. 200 magas és 300 széles)? oké hogy ki kéne vágni, de akkor kéne egy fix méretű keret amit mindegyik képre tudok használni. ha egy képen a kereten kívülre esne valami, akkor nem lenne baj ha az nem lenne az új képen (a 200x300-ason) - úgy tájolnám a keretet hogy a kívánt részt benne legyen a 200x300-asban.
elég fos megfogalmazás, de most igy irtam körül. ha photoshoppot nem tudok használni, akkor lehetetlen ez a feladat?Ventura
Vágásnál pl a Picassa3 (ingyenes program) tud olyat, hogy beállított méretarányt tartson. Ha pl. oldalt húzod, akkor "teteje" is igazodik a "kerethez".
több mint 11 éve
Sziasztok!Egyik ismerősöm szeretné felvenni a magyar állampolgárságot.Tudnátok segíteni,hogy mik szükségesek hozzá illetve,hogy milyen hosszú procedúra ez kb?

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ha photoshoppot nem tudok használni, akkor lehetetlen ez a feladat?Ventura
a resize gondolom azért nem jó megoldás, mert akkor torzulna, ami nem ilyen arányú.
photoshop használatára nincs lehetőséged, vagy csak nem értesz hozzá? mert ehhez azért nem kell bonyolult műveletekre gondolni, csak új lap méreténél megadod a 200x300-at, aztán ctrl+c ctrl+v után úgy mozgatod a "kereten" belül, ahogy akarod, és elmented.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
adott több különböző méretű kép. hogy tudok mindegyikből azonos méretűt csinálni (pl. 200 magas és 300 széles)? oké hogy ki kéne vágni, de akkor kéne egy fix méretű keret amit mindegyik képre tudok használni. ha egy képen a kereten kívülre esne valami, akkor nem lenne baj ha az nem lenne az új képen (a 200x300-ason) - úgy tájolnám a keretet hogy a kívánt részt benne legyen a 200x300-asban.
elég fos megfogalmazás, de most igy irtam körül. ha photoshoppot nem tudok használni, akkor lehetetlen ez a feladat?Ventura
ilyen már szerintem a 4.30-as IrfanView is tud, Ctrl+R (resize), pedig az nem mai darab. ott csak az a lényeg, hogy a képarány ne változzon, különben vágni kell

persze az is kérdés, hogy nem értettem-e félre a kérdést...
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
elég fos megfogalmazás, de most igy irtam körül. ha photoshoppot nem tudok használni, akkor lehetetlen ez a feladat?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Ha a telefonnal felvett mp4emet megpróbálom lejátszani gépen (majd később szerkeszteném), media playerben és vegasban is kb 1,2szeresére gyorsul. Avi-vá történő konvertálás után már nem csak ezen programokban gyorsabb, hanem alapból a videó is 3:14 helyett 2:35 lesz. Mi lehet a megoldás?bálnalekvár
telóban mennyi az fps? első tippre a 25ből 29,97 lesz lejátszáskorJSanyo
a maximális 30, de ebben a témában nem vagyok otthon (ilyen problémám ugyanis még nem nagyon volt), szóval nem tudom számít-e, de ez a videó négyes skálán hármas képminőséggel készült.

akkorisredskins
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ha a telefonnal felvett mp4emet megpróbálom lejátszani gépen (majd később szerkeszteném), media playerben és vegasban is kb 1,2szeresére gyorsul. Avi-vá történő konvertálás után már nem csak ezen programokban gyorsabb, hanem alapból a videó is 3:14 helyett 2:35 lesz. Mi lehet a megoldás?bálnalekvár
telóban mennyi az fps? első tippre a 25ből 29,97 lesz lejátszáskor

több mint 11 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Ha a telefonnal felvett mp4emet megpróbálom lejátszani gépen (majd később szerkeszteném), media playerben és vegasban is kb 1,2szeresére gyorsul. Avi-vá történő konvertálás után már nem csak ezen programokban gyorsabb, hanem alapból a videó is 3:14 helyett 2:35 lesz. Mi lehet a megoldás?

akkorisredskins
több mint 11 éve
Facebookos kérdésem lenne... 😀
Kb. 1,5 éve nem változtattam meg a profilképemet, most felraktam egyet, viszont maga a kép egy balatoni tájkép, rajta meg én középen (8 mp-es)
Így viszont még megnyitás előtt az idővonalon a kis négyzetben alig látszódok. Régebben emlékszek, hogy volt olyan opcíó, amivel a megnyitás előtti képet lehetett változtatni (ergo kiválasztani egy részletet a képről, amit a "kis négyzetbe" lehetett rakni...így normális látszódhattam+a teljes képet is lehetett látni megnyitáskor), csak most nem találom.
Valaki megtudná mondani, hogy ezt miképp oldjam meg? 😀Newman
saját lapodra mész, rámutatsz a profilképre, "Profilkép megváltoztatása" -> "Előnézet szerkesztése" 😊kaszo
OMG, nem vettém észre a kis ceruzát jobb oldalt, a változtatás után. (a régebbi rendszer felhasználóbarátabb volt 😀 )
Köszi a segítséget! 😊Newman
nincs mit 😊 de akkor nekem is valami más van amúgy, mert nekem egy viszonylag jól látszódó fényképezőkép a szerkesztés ikonja, és ha rámutatok, a kép felét kitakarja a felugró szöveg 😀
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kb. 1,5 éve nem változtattam meg a profilképemet, most felraktam egyet, viszont maga a kép egy balatoni tájkép, rajta meg én középen (8 mp-es)
Így viszont még megnyitás előtt az idővonalon a kis négyzetben alig látszódok. Régebben emlékszek, hogy volt olyan opcíó, amivel a megnyitás előtti képet lehetett változtatni (ergo kiválasztani egy részletet a képről, amit a "kis négyzetbe" lehetett rakni...így normális látszódhattam+a teljes képet is lehetett látni megnyitáskor), csak most nem találom.
saját lapodra mész, rámutatsz a profilképre, "Profilkép megváltoztatása" -> "Előnézet szerkesztése" 😊kaszo
OMG, nem vettém észre a kis ceruzát jobb oldalt, a változtatás után. (a régebbi rendszer felhasználóbarátabb volt 😀 )
Köszi a segítséget! 😊

több mint 11 éve
saját lapodra mész, rámutatsz a profilképre, "Profilkép megváltoztatása" -> "Előnézet szerkesztése" 😊
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Azt passzolom, hogy profilképnél lehet-e így szerkeszteni. Borítóképnél tudom, hogy lehet. Viszont, ha feltöltés előtt vágsz le a képből, akkor biztosan nagyobban fogsz látszódni.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Valaki megtudná mondani, hogy ezt miképp oldjam meg? 😀

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Úgy döntöttem végre nekivágok egy második nyelv (német) elsajátításához. Van valakinek valamilyen tapasztalata budapesti nyelviskolákkal kapcsolatban? Egy B2 szintig jó lenne elmászni de nem kergetek hiú ábrándokat, tudom hogy az nagyon sok idő. Bármiylen tanács vagy tapasztalat érdekel!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Keresek egy előadót és egy számot.
A klippben gyerekek játszanak rendőröset majd hirtelen felnőttek lesznek és úgy folytatódik... Az egyik zsaru feka.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Részletesen:
 www.napi.hu/ado/matol_el_az_uj_ado_akar_on_is_celkeresztben_lehet.585224.htmlSobri Jóska
Köszönöm szépen!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Aki otthon van ebben a reklámadós hülyeségben, az meg tudná mondani, hogyha én egy szabadtéri főzőversenyen sátordekorációnak felhasználok olyan képeket, amin egy kézműves terméket előállító vállalkozás neve van, akkor azért elkezdik vegzálni a céget vagy ilyesmit lehet "büntetlenül"?
Nekem bevételem ezért nem lesz (tehát nem fizetnek nekem a felületért), ők az eseményen nem árulnak, árbevételük direkte ebből nem lesz.Tony
Ha nincs bevételed, akkor annak sehány százalékát nem tudod sehova se befizetni.
Így lehet a legrövidebben összefoglalni. 😊Sobri Jóska
Elsőre számomra is ez jött le, de gondoltam megkérdem, mert ezektől kitelik, hogy 53 féle igazolást kérjenek, hogy valóban nincs bevétel. Köszi a választ.Tony
Részletesen:
 www.napi.hu/ado/matol_el_az_uj_ado_akar_on_is_celkeresztben_lehet.585224.html