NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Green Bay Packers - Atlanta Falcons
1
1
2:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Amazonról szeretnék rendelni. Egy használt könyvet néztem ki. Ez elvileg 10 dollár + alatta ír 4 dollár szállítást. Ez vonatkozik MO-ra ? Jönne-e erre még valami vám vagy egyéb valami ? Miért van az, hogy 10 dollártól egészen 130 dollárig árulják ugyanazt a könyvet ?sütiMert vannak jobb és rosszabb állapotúak, vannak gyűjtőii kiadványok, vannak kapzsi könyvkereskedők 😊 használt könyvet még nem rendeltem, de elméletileg ennyi a szállítási költség minden más nélkül, viszont betársulnék egy könyv erejéig, ha nem gond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
FB-n szeretném megnézni egy ismerősöm képeit, de ha rákattintok a fényképekre, akkor ezt írja ki:ha letiltott volna akkor egyáltalán nem látnád magát az embert facen. Se a profilt, se a hozzászólásait. Mintha fenn sem lenne.
Sajnáljuk, nincs elérhető tartalom.
Ez miért lehet? Letiltott?catattack
több mint 14 éve
Amazonról szeretnék rendelni. Egy használt könyvet néztem ki. Ez elvileg 10 dollár + alatta ír 4 dollár szállítást. Ez vonatkozik MO-ra ? Jönne-e erre még valami vám vagy egyéb valami ? Miért van az, hogy 10 dollártól egészen 130 dollárig árulják ugyanazt a könyvet ?
több mint 14 éve
budapesten melyik a legolcsóbb taxi?JociCity taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
budapesten melyik a legolcsóbb taxi?
több mint 14 éve
A SportTV NFL-es intró alatt milyen zene szól? Esetleg vhonnan le lehetne szedni?(én még nem láttam szal nemtom h miről van szó csak face-en vettem észre egy ilyen segélyhívást 😀 )
több mint 14 éve
szerintem nincs olyan, amikor egy 2.0 jobb (persze a kínai piacos 2.1 vs logitech 2.0nál de). szvsz jó az, ha kijön a asszus még akkor is, ha zenét nem hallgatsz rajtaSzobi22Köszi.
több mint 14 éve
Mikor éri meg nekem előnyben részesíteni a 2.1-es hangfalt a 2.0-sal szemben ?szerintem nincs olyan, amikor egy 2.0 jobb (persze a kínai piacos 2.1 vs logitech 2.0nál de). szvsz jó az, ha kijön a asszus még akkor is, ha zenét nem hallgatsz rajta
Csak film nézéshez és játékhoz lenne használva. Ott hasznos lenne a mélynyomó vagy egy jobb 2.0-ás szebb hangzást eredményezne ?süti
több mint 14 éve
Mikor éri meg nekem előnyben részesíteni a 2.1-es hangfalt a 2.0-sal szemben ?Csak film nézéshez és játékhoz lenne használva. Ott hasznos lenne a mélynyomó vagy egy jobb 2.0-ás szebb hangzást eredményezne ?
több mint 14 éve
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzR2009-es a cikk szal nem a legfrissebb:
http://yeskneecan.com/2009/06/16/recent-famous-athletes-w-torn-acls/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
őőő igen, én csak bradyről találtam ilyet.. 😕az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzRKinek nem volt? 😊
ACL-ként kerestél rá?catattack

több mint 14 éve
catattack
3 520
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzRKinek nem volt? 😊
ACL-ként kerestél rá?
több mint 14 éve
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊

több mint 14 éve
catattack
3 520
FB-n szeretném megnézni egy ismerősöm képeit, de ha rákattintok a fényképekre, akkor ezt írja ki: Sajnáljuk, nincs elérhető tartalom.
Ez miért lehet? Letiltott?
több mint 14 éve
több mint 14 éve
😂
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
tudom, hogy súlyos, de hogy készül a Makaróni (lukas) tészta?! Az a része érdekel, hogy hogy kerül bele a luk. 😀
több mint 14 éve
Persze a palánkról is van szó, ezt mondta valaki2 is.Meg is van említve valami ehhez hasonló.BMGÉn is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.valaki2Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.szaba
több mint 14 éve
Meg is van említve valami ehhez hasonló.Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.valaki2Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.szaba
több mint 14 éve
Jewman biztos az általan javasolt GM game lebonyolítási mód miatt kezd el gyúrni.Na majd a Szigeten 😀
több mint 14 éve
A legdurvább fekvő amikor kéz és láb nélkül csinálod úgy, hogy közben Chuck Norris nyom lefele.
több mint 14 éve
Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.valaki2Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.
több mint 14 éve
Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.

több mint 14 éve
Szerintetek, melyik a komolyabb mutatvány: a láb nélküli(planche) fekvőtámasz vagy az egykezes fekvőtámasz?valaki2Egyértelműen az első, sokkal több izmot használ akkor az ember, mint egy mezei egykezesnél, ami persze szintén nem kis teljesítmény.