Kerékpár

24 feliratkozó

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 642 — Kinek mit intézett a kormánya

Komoly starthely az Itzulia ITT-nek

Poloska vagyok.
2 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 979 — je suis poloska
van der poel ellőtte a puskaport a sok fölös támadással, van aert ma mindent jól csinált, sajna csak ennyi van benne.

eaglesmcnabb
+ a taknyolás meg amikor az első indulásnál cigit tarhált hátul és 300 méter mínuszból rántotta fel magát. ezekért volt szignifikánsan kevesebb esélye mvdpnek, mert ő nem a végén akarta leverni head to head pogit az utolsó 200 méteren, hanem vezetett neki meg támadott is. aztán arról lehetett tudni, hogy ilyen versenyzéssel ezen a pályán tadejt kb esélytelen megverni még neki is
fake.id
Én nem is értem őket egyébként, csak úgy van esély elverni ha egy métert nem mész neki, úgy se sok, mégis rendre beszaladnak. Merckx, Cancellara, meg Sagan ellen nagyon nem ilyen mentalitással versenyeztek a klasszikusokon. 😀

A másik dolog meg, hogy azért is remco és van aert a személyes kedvencem, mert ők ketten azok (meg talán ganna), akik ha hátul össze kell állni az üldözésre, akkor nem alibizik el a dolgot. Van aert ma is kurvasokat vállalt, vdp meg kb semmit. (Mondjuk nála az is benne volt hogy hirtelen jött a kalapácsos és teljesen elfogyott, de akkor is jellemző rá...)
eaglesmcnabb
azért más nem ment neki egy métert sem kb, 3x-os flandria nyertesként meg nyilván nem fog becsicskulni senki, mvdp meg főleg nem, akitől ez totál karakteridegen lennie. asgreen ellen is emiatt az "agyatlanság" miatt vesztette el anno ezt a versenyt, mert sprintben nyilván leverte volna, ha előtte nem ropogtatja el az összes gyufáját. itt nem is ment jó versenyt összességében nézve, a végén már sztem a túlélésért ment kb. viszont wva ma nagyon szép meglepetés volt, solertől kölcsönkérhette a vitaminjait az alapján, ahogy versenyzett xd
remcoban az enyhén röhejes, hogy akkor is másoknak integet meg magyaráz, amikor azoknak semmi érdeke nincs menni neki. 2 éve voltán rogliccsal játszotta ezt, tavaly meg a tdf murvás szakaszon vggvel 🤣
fake.id
Beforgott Pedersen is, akkor is mikor hárman voltak elől, amit egyáltalán nem értettem, ha nem szakad le róla akkor valszeg nyert ügye van, ha meg beáll vezetni akkor nagyobb esély van hogy leszakad róla a felfelében. De mivel Pogacarral ha egy elmenésben vagy, nagyon ritkán nem ér be egy elmenés, kb. statisztikailag kimutathatatlan amikor nem, tényleg nem értem hogy mi a fasz értelme van 1 métert is vezetni. (Nyilván ha túl nagy az ego akkor megeshet, csak az meg nem profi hozzáállás)
MvdP meg nyilván nem csicskult be, de azért vehetne leckét Boonentől, hogy kell spórolva versenyezni. Neki azért a hosszabb versenyeken szokott ebből baja lenni, az egy órás CX, monti versenyeken nőtt fel, sokszor fogy ki a tank a verseny végére. Pedersen VB-je jó példa rá. Meg hát azért teljesen más az ő versenye is, ha ott van Pogacar is a mezőnyben. San Remon okosabb volt sokkal, pedig ott is a határán volt a poggion.

Remconak meg az említett szakaszon az egoja nagyobb volt mint az esze, és "tökösséget" várt akkor is amikor full faszság lett volna menni. Ez nála valóban benne van (szerencsére egyre kevesebbszer), de legalább nem lógja el a melót sohasem.

Nálam mentalitásban messze carapaz a legalja, aki kb. az életben nem ment még egy métert sem mikor kiscsoportban kellett mennie valakivel/valakikkel. Tavaly is a Touron, mikor lenyilatkozta hogy milyen jól üldözték remcoval vingegaardékat, azt az a közös üldözés annyi volt, hogy beállt remco kereke mögé. 😀 Mondjuk szó se róla eredményes így, már becsusszant neki egy olimpia is ezzel a taktikával.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 642 — Kinek mit intézett a kormánya
A csajoknál Lotte Kopecky nyert szintén szivárvány színű trikóban

Poloska vagyok.
2 napja
fake.id 507 — kalapszarjogokért központ
van der poel ellőtte a puskaport a sok fölös támadással, van aert ma mindent jól csinált, sajna csak ennyi van benne.

eaglesmcnabb
+ a taknyolás meg amikor az első indulásnál cigit tarhált hátul és 300 méter mínuszból rántotta fel magát. ezekért volt szignifikánsan kevesebb esélye mvdpnek, mert ő nem a végén akarta leverni head to head pogit az utolsó 200 méteren, hanem vezetett neki meg támadott is. aztán arról lehetett tudni, hogy ilyen versenyzéssel ezen a pályán tadejt kb esélytelen megverni még neki is
fake.id
Én nem is értem őket egyébként, csak úgy van esély elverni ha egy métert nem mész neki, úgy se sok, mégis rendre beszaladnak. Merckx, Cancellara, meg Sagan ellen nagyon nem ilyen mentalitással versenyeztek a klasszikusokon. 😀

A másik dolog meg, hogy azért is remco és van aert a személyes kedvencem, mert ők ketten azok (meg talán ganna), akik ha hátul össze kell állni az üldözésre, akkor nem alibizik el a dolgot. Van aert ma is kurvasokat vállalt, vdp meg kb semmit. (Mondjuk nála az is benne volt hogy hirtelen jött a kalapácsos és teljesen elfogyott, de akkor is jellemző rá...)
eaglesmcnabb
azért más nem ment neki egy métert sem kb, 3x-os flandria nyertesként meg nyilván nem fog becsicskulni senki, mvdp meg főleg nem, akitől ez totál karakteridegen lennie. asgreen ellen is emiatt az "agyatlanság" miatt vesztette el anno ezt a versenyt, mert sprintben nyilván leverte volna, ha előtte nem ropogtatja el az összes gyufáját. itt nem is ment jó versenyt összességében nézve, a végén már sztem a túlélésért ment kb. viszont wva ma nagyon szép meglepetés volt, solertől kölcsönkérhette a vitaminjait az alapján, ahogy versenyzett xd
remcoban az enyhén röhejes, hogy akkor is másoknak integet meg magyaráz, amikor azoknak semmi érdeke nincs menni neki. 2 éve voltán rogliccsal játszotta ezt, tavaly meg a tdf murvás szakaszon vggvel 🤣

Szerkesztette: fake.id
2 napja
Minek megy Pogi a flandriara kérdésre megtalálta mindenki a választ?

Köszi a streamet fake
Toca
rvvt már nyert 2 éve és ezen is toronymagas esélyes volt. a roubaixre nem látom most sem értelmét elmenni 66 kilósan izomjanizni 75-80 kilós arcok közé a legsérülésveszélyesebb versenyre. megnéztem direkt, az elmúlt 30 évben háromszor nyert 69-70 kilós versenyző roubaix-t, az egyik gilbert volt 19ben, a másik kettő van petegem és knaven 2001ben és 2003ban. nem pogacart vagy a képességeit becsülöm le, hanem azt állítom, hogy ilyen body compositionnel, ami neki most van, ennek semmi értelme a vállalt kockázat mellett.
2 napja

Köszi a streamet fake
Toca
Flandria eddig sem volt kérdés, Roubaix jövő héten a talány.

Poloska vagyok.
2 napja
Toca Minnesota Vikings 19 784 — Vikings fan

Köszi a streamet fake
2 napja

eaglesmcnabb
fake.id

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 napja

eaglesmcnabb
2 napja

Szembeszélben síkon 1a4 elleni szituban is növeli az előnyét, wow
zacknorb
mint a lombardián, a hegy utáni síkon rávert 1 percet evenepoelra a síkon 10 km alatt 😀

2 napja
Szembeszélben síkon 1a4 elleni szituban is növeli az előnyét, wow

Poloska vagyok.
2 napja
NB2 New England Patriots 25 848 — nabege2@yahoo.com
Tadej nem ember 😊
2 napja
Nincs valakinek streamje veletlenul?
Toca
tiz cycling.tv keress rá googlen
2 napja
Toca Minnesota Vikings 19 784 — Vikings fan
Nincs valakinek streamje veletlenul?
2 napja
szerk.: mondjuk ahhoz nem kéne megrogyni a Koppenbergen 😀
eaglesmcnabb
Hát igen.
De Mads elég erős, pedig nincs is rongy idő. Á, ő is kapott már elég sokat.
zacknorb
Mákjuk hogy több koppenberg nem lesz, kwaremont meg inkább hosszú, ott jobban néztek ki, paterberg meg nem elég hosszú.
Síkon mondjuk nem lőném el az energiámat, de ők jobban tudják.

2 napja
eaglesmcnabb
Hát igen.
De Mads elég erős, pedig nincs is rongy idő. Á, ő is kapott már elég sokat.

Poloska vagyok.
2 napja
2 emberrel a Lidl-Trek, és van a szökésben is 1. Csakhát számomra erősen kérdéses, elég lesz-e a Pogi-MVDP UFOtandem ellen.
Visma ugyanez. Mondjuk ők előző Paterbergen nem tűntek valami erősnek, bár elv brutal KOM-ot toltak ott.

zacknorb
Ha van egy kis eszük egy métert nem mennek a 2 ufónak. Úgy maradhatna még valamennyi esélyük, ha kapnának max 20 mp-t a kwaremontonton, maradna esélyük behozni a síkon összedolgozva.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

2 napja
2 emberrel a Lidl-Trek, és van a szökésben is 1. Csakhát számomra erősen kérdéses, elég lesz-e a Pogi-MVDP UFOtandem ellen.
Visma ugyanez. Mondjuk ők előző Paterbergen nem tűntek valami erősnek, bár elv brutal KOM-ot toltak ott.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
2 napja
Aztageci, megy MVDP is

Poloska vagyok.
2 napja
visma el is kúrja hátul, mi a tosznak mennek?
Nem mintha elég lenne 1 perc 2 kwaremontra meg paterbergre.

2 napja
annak ellenére, hogy másfél kimagasló esélyes van ezen a flandersen, érdemes lesz nézni már az első kwaremonttól. addig is kíváncsi leszek mennyire fütyül majd az oldalszél, de az első és a második kwaremont között a bármiféle eséllyel rendelkező csapatoknak muszáj lesz robbantani és pogi meg mvdp elé dobni embereket (lidl-trek, visma, ineos, ef rátok nézek elsősorban), mert ha a 2. kwaremontra egyszerre érkeznek meg, akkor már beszopták. wva sem fogja tudni tartani a kereket, se stuyven, se pedersen, a többiről nem is beszélve. közben van eetvelt máris elzanyált, vastaps xd
fake.id
Ganna, Küng, Benoot olvasta amit írtál, csak még egy kis időbe telt amíg berakták a google fordítóba.
eaglesmcnabb
küng/madouas is esélyes volt ilyenre, az ineos meg már az elején elkezdte a huligánkodást swifttel az eredeti szökésben. amúgy nem saját kútfőből ment, benji&patrick ezt pedzegették és nem tudtam velük nem egyet érteni
2 napja
annak ellenére, hogy másfél kimagasló esélyes van ezen a flandersen, érdemes lesz nézni már az első kwaremonttól. addig is kíváncsi leszek mennyire fütyül majd az oldalszél, de az első és a második kwaremont között a bármiféle eséllyel rendelkező csapatoknak muszáj lesz robbantani és pogi meg mvdp elé dobni embereket (lidl-trek, visma, ineos, ef rátok nézek elsősorban), mert ha a 2. kwaremontra egyszerre érkeznek meg, akkor már beszopták. wva sem fogja tudni tartani a kereket, se stuyven, se pedersen, a többiről nem is beszélve. közben van eetvelt máris elzanyált, vastaps xd
fake.id
Ganna, Küng, Benoot olvasta amit írtál, csak még egy kis időbe telt amíg berakták a google fordítóba.

2 napja
Valahogy érzem pedersent hogy kiadja ma neki (+ nyilván szorítok van aertnek hogy legyen extra napja)

| aztán sima pogi, van der poel 1-2 lesz többiek meg fasorban sem |

ui.: kurvaszép ez a CUBE az idei wantys festéssel

2 napja

Szerkesztette: fake.id
4 napja
Mikey Cincinnati Bengals 19 652
Nekem még mindig szokatlan, hogy ennyi energiát fektet egy kerékpárcsapat a promócióba.
Szép mez btw, mehetnének a Tour de France-on is ebben.