Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 8 éve
Hatvanas tempónál letört a kormánya, feltörölte az aszfaltot😮😮😮
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Erről már volt szó néhány héttel ezelőtt, hogy Nibali mennyire alulértékelt. Persze lehet mondani, hogy Fro és Conti kiesett azon a bizonyos Touron, de ott élete formájában volt, másrészt már javában túl voltak hegyi szakaszokon és Contit biztosan tartotta maga mögött, plusz a több mint 2 perc fórja így is úgy is meg lett volna, ha van Fro akkor is, mert a macskakövsen olyat ment Westrával Fuglsanggal, hogy az valami elképesztő. Onnan pedig már nehéz lett volna megverni.Egyébként a csúcson lévő Nibali kit győzött le valaha, aki számított?Sok függ az útvonaltól. Szerintem 1-2 hónap múlva okosabbak leszünk.Egy csúcson lévő Nibali simán legyőzte volna a hegyekben Dumot, vagy frissen akár Froome-ot a Vueltán. Ő már nem fog háromhetest nyerni, talán-talán még a mostani Girón lehet esélye - ha nem megy Froome.
Nibalinál én még nem látom az öregedést. Fél évvel idősebb mint Froome. Ami viszont igaz, h 35 felett kutya nehéz GT-t nyerni. Nem is tudom Hornert leszamítva ki volt az utolsó, akinek ez összejött. Froomeban szerintem van még 2 nagyon kemény év, de akár is lehet. Szerintem, ha még ki is kapna a TDF-on, de előtte behúzza a Girot, akkor is marad még esélye '19-'20-ra az ötödikért. Persze a 2020-as évre nehéz prognosztizálni, rengeteg tehetség berobbanhat még addig. Én egyedül akkor nem szórakoznék a Giroval, ha zsinórban lenne esély az 5-re, amire ugye nincs, max ha jövőre és utána is nyerne. Kár, h nem a jövő évi Giro lesz a 100., mert az úgy ilyen előzmények után no brainer lett volna neki.
dawyd728
Soldados
Jughead
Meg azért 4 GT-győzelmet és 10 dobogót nehéz lenne úgy beállítani, mintha nem valami nagy kerekes lenne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jó névsor.twitter.com/TeamSky/status/907907700557799426
több mint 8 éve
Egyébként a csúcson lévő Nibali kit győzött le valaha, aki számított?Sok függ az útvonaltól. Szerintem 1-2 hónap múlva okosabbak leszünk.Egy csúcson lévő Nibali simán legyőzte volna a hegyekben Dumot, vagy frissen akár Froome-ot a Vueltán. Ő már nem fog háromhetest nyerni, talán-talán még a mostani Girón lehet esélye - ha nem megy Froome.
Nibalinál én még nem látom az öregedést. Fél évvel idősebb mint Froome. Ami viszont igaz, h 35 felett kutya nehéz GT-t nyerni. Nem is tudom Hornert leszamítva ki volt az utolsó, akinek ez összejött. Froomeban szerintem van még 2 nagyon kemény év, de akár is lehet. Szerintem, ha még ki is kapna a TDF-on, de előtte behúzza a Girot, akkor is marad még esélye '19-'20-ra az ötödikért. Persze a 2020-as évre nehéz prognosztizálni, rengeteg tehetség berobbanhat még addig. Én egyedül akkor nem szórakoznék a Giroval, ha zsinórban lenne esély az 5-re, amire ugye nincs, max ha jövőre és utána is nyerne. Kár, h nem a jövő évi Giro lesz a 100., mert az úgy ilyen előzmények után no brainer lett volna neki.
dawyd728
Soldados
több mint 8 éve
Sok függ az útvonaltól. Szerintem 1-2 hónap múlva okosabbak leszünk.Egy csúcson lévő Nibali simán legyőzte volna a hegyekben Dumot, vagy frissen akár Froome-ot a Vueltán. Ő már nem fog háromhetest nyerni, talán-talán még a mostani Girón lehet esélye - ha nem megy Froome.
dawyd728

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
dawyd728
4 131
Ja és csapatban előzött a Sky. Amit a Vuelta előtt még csak-csak, de alatt egyáltalán nem gondoltam volna. Viviani két egynapos győzelme sokat dobott rajtuk, meg Froome zöld trikója, plusz majd 20 nap pirosban... A Quick-Step jelenleg majd 400 ponttal van lemaradva, ami a 12000-es pontszám magasságban szinte semmi. Simán benne van, h visszaelőznek.A harmadik helyen a BMC majd 2000 pont hátrányban. Az egyéniben van Avermaet(3582) még mindig vezet, ugyan Froome(3452) kB a sarkára lépett, de nem hiszem idén ő még versenyezni fog. A harmadik helyen egyelőre Dumoulin több mint 1000 pont lemaradásban (itt látszik jól a belga és a kenyai milyen szezont produkált), de Sagan csak 1 pont hátrányban van tőle, ami viszonylag gyorsan el fog tűnni.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
4 131
Sok függ az útvonaltól. Szerintem 1-2 hónap múlva okosabbak leszünk.Valamiért az volt bennem, h a hetvenes évek és a nyolcvanas elején még kéthetes volt a Vuelta. Ettől függetlenül lehet nem egyedülálló tett lenne az övé, de sokkal elitebb körbe tartozna, mint egy újabb TDF sikerrel. Mindenesetre remélem a Giro lesz jövőre a fő célja. Ha hideg olasz körön is nyerni tudna, akkor kalap le előtte.Érdekes döntés lesz a részéről. Azért az 5. TdF sztem legalább olyan értékes lenne, mivel az rekordbeállítás lenne. Én inkább idén mentem volna rá a Giróra, egyrészt centenáriumi, másrészt a 3. vagy 4. TdF között nincs akkora különbség, mint a 4. és 5. között.
dawyd728
Azt is látni kell, hogy az ajtó lassan azért csukódik. 32 éves, ez az a kor, amikor 1-2 éven belül megérkezik az öregedés, ahogy Continál és Nibalinál megérkezett. Egyik pillanatról a másikra. Szóval sztem a Giróra, vagy még inkább a Giro-Tour duplára egy esélye van: jövőre. Az a kérdés, hogy mi ér neki többet, a biztosabbnak tűnő 5. Tour, vagy a tripla, amivel azért nagyban kockáztatja a rekordot jelentő 5. Tourt.
Azt se feledjük el, hogy bizony a többiek választását nagyban befolyásolni fogja a döntése. Például Aru és Nibali helyében én most rámennék a Giróra, de ha Fro is megy, akkor viszont kihagynám és megint a Tourra készülnék fel, mert jelentősen nőne a nyerési esély. Quintana jövőre tuti a Tourra készül. Érdekes lesz.
Hozzáteszem, bármelyiket is éri el, hatalmas tett lesz, de még hatalmasabb lenne, ha valaki jól megcsapkodná a Zoncolanon. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Valamiért az volt bennem, h a hetvenes évek és a nyolcvanas elején még kéthetes volt a Vuelta. Ettől függetlenül lehet nem egyedülálló tett lenne az övé, de sokkal elitebb körbe tartozna, mint egy újabb TDF sikerrel. Mindenesetre remélem a Giro lesz jövőre a fő célja. Ha hideg olasz körön is nyerni tudna, akkor kalap le előtte.Érdekes döntés lesz a részéről. Azért az 5. TdF sztem legalább olyan értékes lenne, mivel az rekordbeállítás lenne. Én inkább idén mentem volna rá a Giróra, egyrészt centenáriumi, másrészt a 3. vagy 4. TdF között nincs akkora különbség, mint a 4. és 5. között.
dawyd728
Azt is látni kell, hogy az ajtó lassan azért csukódik. 32 éves, ez az a kor, amikor 1-2 éven belül megérkezik az öregedés, ahogy Continál és Nibalinál megérkezett. Egyik pillanatról a másikra. Szóval sztem a Giróra, vagy még inkább a Giro-Tour duplára egy esélye van: jövőre. Az a kérdés, hogy mi ér neki többet, a biztosabbnak tűnő 5. Tour, vagy a tripla, amivel azért nagyban kockáztatja a rekordot jelentő 5. Tourt.
Azt se feledjük el, hogy bizony a többiek választását nagyban befolyásolni fogja a döntése. Például Aru és Nibali helyében én most rámennék a Giróra, de ha Fro is megy, akkor viszont kihagynám és megint a Tourra készülnék fel, mert jelentősen nőne a nyerési esély. Quintana jövőre tuti a Tourra készül. Érdekes lesz.
Hozzáteszem, bármelyiket is éri el, hatalmas tett lesz, de még hatalmasabb lenne, ha valaki jól megcsapkodná a Zoncolanon. 😊

több mint 8 éve
dawyd728
4 131
Valamiért az volt bennem, h a hetvenes évek és a nyolcvanas elején még kéthetes volt a Vuelta. Ettől függetlenül lehet nem egyedülálló tett lenne az övé, de sokkal elitebb körbe tartozna, mint egy újabb TDF sikerrel. Mindenesetre remélem a Giro lesz jövőre a fő célja. Ha hideg olasz körön is nyerni tudna, akkor kalap le előtte.
több mint 8 éve
En a 2 hetes miatt irtam, hogy az a Anq-nel volt ( a vuelta kozvetitesenel mondtak allandoan ).ok en elkeveredtem es a magamet rendbe rakom. A tdf-vuelta duplazasnal Anq eseteben 2 hetes volt a Vuelta.Most már fogalmam sincs miről beszélsz. 😊 Onnan indult a téma, hogy ha Fro nyerne a Girón, az egyedülálló lenne. De nem.
Fro-t meg az egy evben valo triplazas biztos izgatna, de egy jovo evi Giro-ert nem adja oda a Tdf-t. Azt el tudom kepzelni, hogy a Giro-n is elindul a Tdf-re keszulve es hatha jol alakul.
no
Nem értem, mi köze ehhez Anqeutilnek, a 60-as évek Vueltájának, meg annak időpontjának. Semmi. Hatalmas tett lenne, de nem egyedülálló, megtette ezt Hinault, a Kannibál pedig 4-et nyert zsinórban. Pont. 😉
Soldados
Es ott keveredtem el hogy a Giro-t Hinault nyilatkozta hogy egy evben kepes mindharomra Fro. Erre irtam hogy soha nem fogja a Giro-ert feladni a Tdf-et ( remelem megprobalja az egy evben 3-at ha ugy erzik, mert megneznem ). Pont.
több mint 8 éve
ok en elkeveredtem es a magamet rendbe rakom. A tdf-vuelta duplazasnal Anq eseteben 2 hetes volt a Vuelta.Most már fogalmam sincs miről beszélsz. 😊 Onnan indult a téma, hogy ha Fro nyerne a Girón, az egyedülálló lenne. De nem.
Fro-t meg az egy evben valo triplazas biztos izgatna, de egy jovo evi Giro-ert nem adja oda a Tdf-t. Azt el tudom kepzelni, hogy a Giro-n is elindul a Tdf-re keszulve es hatha jol alakul.
no
Nem értem, mi köze ehhez Anqeutilnek, a 60-as évek Vueltájának, meg annak időpontjának. Semmi. Hatalmas tett lenne, de nem egyedülálló, megtette ezt Hinault, a Kannibál pedig 4-et nyert zsinórban. Pont. 😉

több mint 8 éve
ok en elkeveredtem es a magamet rendbe rakom. A tdf-vuelta duplazasnal Anq eseteben 2 hetes volt a Vuelta.De nem Anquetil csinált triplát, hanem Hinault és a Kannibál...1963 majus 1-majus 15. Nalam ez 2 het. Es 2442 km. Errol beszeltek a kozvetitesben Anquetil eseteben.A Kannibál megcsinálta előbb a Giro-Tour duplát, majd köv. évben a Vuelta-Giro duplát, azaz sorozatban 4-et nyert. Ezen nem változtat, hogy melyik verseny mikor van.Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.A mai kiiras szerint mindegy lenne. De a Giro-Vuelta tavasszal volt es kesobb lett a tdf utan. Hinault kettore keszult, ami akkor is nagy dolog volt. Pont o nyilatkozta, hogy Fro kepes lenne mindharmat egyszerre, ami nekik nem is adatott meg, de a 2 kozott tobb idejuk volt.
Ettől függetlenül hatalmas dolog lenne. De megnyugodtam, hogy nem az én ismereteim hiányosak. 😊
Soldados
Ha valaki a legerosebb mint Hinault volt, akkor elony hogy kb uazt a tavot 2 het alatt tolod le es nem 3.
no
Továbbá még egyszer mondom, a Vuelta nem kéthetes volt, hanem 17 plusz prológ és több szakasz a és b részre bontva. A 70-es években is háromhetesként tartották számon.
Az meg hogy Hinault miket hord össze, nem érdekel. A hármat nem lehet megcsinálni. Ha Fro tökös megpróbálja most a Giro-Tour duplát és ha összejön neki, akkor utoléri minden idők legnagyobb bringását, a Kannibált a sorozatban aratott győzelmekben. Ennyi, ez óriási lenne.
Soldados
Ez nem tokosseg, hanem hideg szamitas. Ha ugy gondoljak, hogy nem kockaztatja vele a Tdf-t akkor ok. Tobbet er neki az 5x Tdf cim, 4 egyhuzamban mint a " grand slam ".
no
Soldados
több mint 8 éve
Meg lehet csinálni az egy évben hármat.Pont amikor valaki annyira kimagaslik, mint jelenleg Froome, és annyira brutális csapatban van, mint jelenleg a Sky.
Csak kurva kockázatos.
Ezt nem válllalja be egy csapat sem, ami logikus, de sajnálatos.
több mint 8 éve
De nem Anquetil csinált triplát, hanem Hinault és a Kannibál...1963 majus 1-majus 15. Nalam ez 2 het. Es 2442 km. Errol beszeltek a kozvetitesben Anquetil eseteben.A Kannibál megcsinálta előbb a Giro-Tour duplát, majd köv. évben a Vuelta-Giro duplát, azaz sorozatban 4-et nyert. Ezen nem változtat, hogy melyik verseny mikor van.Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.A mai kiiras szerint mindegy lenne. De a Giro-Vuelta tavasszal volt es kesobb lett a tdf utan. Hinault kettore keszult, ami akkor is nagy dolog volt. Pont o nyilatkozta, hogy Fro kepes lenne mindharmat egyszerre, ami nekik nem is adatott meg, de a 2 kozott tobb idejuk volt.
Ettől függetlenül hatalmas dolog lenne. De megnyugodtam, hogy nem az én ismereteim hiányosak. 😊
Soldados
Ha valaki a legerosebb mint Hinault volt, akkor elony hogy kb uazt a tavot 2 het alatt tolod le es nem 3.
no
Továbbá még egyszer mondom, a Vuelta nem kéthetes volt, hanem 17 plusz prológ és több szakasz a és b részre bontva. A 70-es években is háromhetesként tartották számon.
Az meg hogy Hinault miket hord össze, nem érdekel. A hármat nem lehet megcsinálni. Ha Fro tökös megpróbálja most a Giro-Tour duplát és ha összejön neki, akkor utoléri minden idők legnagyobb bringását, a Kannibált a sorozatban aratott győzelmekben. Ennyi, ez óriási lenne.
Soldados
Ez nem tokosseg, hanem hideg szamitas. Ha ugy gondoljak, hogy nem kockaztatja vele a Tdf-t akkor ok. Tobbet er neki az 5x Tdf cim, 4 egyhuzamban mint a " grand slam ".
no

több mint 8 éve
1963 majus 1-majus 15. Nalam ez 2 het. Es 2442 km. Errol beszeltek a kozvetitesben Anquetil eseteben.A Kannibál megcsinálta előbb a Giro-Tour duplát, majd köv. évben a Vuelta-Giro duplát, azaz sorozatban 4-et nyert. Ezen nem változtat, hogy melyik verseny mikor van.Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.A mai kiiras szerint mindegy lenne. De a Giro-Vuelta tavasszal volt es kesobb lett a tdf utan. Hinault kettore keszult, ami akkor is nagy dolog volt. Pont o nyilatkozta, hogy Fro kepes lenne mindharmat egyszerre, ami nekik nem is adatott meg, de a 2 kozott tobb idejuk volt.
Soldados
no
Soldados
több mint 8 éve
Nibali az utolsó két szakaszt törött bordával teljesítette. Az úgy rendben van.Pffff. Hihetetlen ő is mekkora küzdő.
Mikey

több mint 8 éve
Nibali az utolsó két szakaszt törött bordával teljesítette. Az úgy rendben van.
több mint 8 éve
A Kannibál megcsinálta előbb a Giro-Tour duplát, majd köv. évben a Vuelta-Giro duplát, azaz sorozatban 4-et nyert. Ezen nem változtat, hogy melyik verseny mikor van.Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.A mai kiiras szerint mindegy lenne. De a Giro-Vuelta tavasszal volt es kesobb lett a tdf utan. Hinault kettore keszult, ami akkor is nagy dolog volt. Pont o nyilatkozta, hogy Fro kepes lenne mindharmat egyszerre, ami nekik nem is adatott meg, de a 2 kozott tobb idejuk volt.
Soldados
no

több mint 8 éve
Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.A mai kiiras szerint mindegy lenne. De a Giro-Vuelta tavasszal volt es kesobb lett a tdf utan. Hinault kettore keszult, ami akkor is nagy dolog volt. Pont o nyilatkozta, hogy Fro kepes lenne mindharmat egyszerre, ami nekik nem is adatott meg, de a 2 kozott tobb idejuk volt.
Soldados
több mint 8 éve
Az, hogy mikor van egy éven belül a verseny, tök mindegy. Két ember is már birtokolta egyszerre mindhárom címet. Hogy akkoriban V-G-T volt a versenyek sorrendje, most meg G-T-V, az ezen nem változtat. Meg azért nem kéthetes volt a Vuelta a hetvenes években sem, hanem mondjuk 17 szakasz plusz prológ, ráadásul akkoriban több szakasz a és b részre volt osztva, azaz volt egy kis "levezető" időfutam.Ettől függetlenül hatalmas dolog lenne. De megnyugodtam, hogy nem az én ismereteim hiányosak. 😊

több mint 8 éve
Ez igaz ebbol a szempontbol, es en siman tamogatnam. De csak atalakulna a verseny, a legerosebbek megtalalnak a gyozelemhez az utat. A latvany-kontrollaltsag tekinteteben lehet meg kevesbbe lenne verseny mert mindenki osszedolgozna a szokni probalo ellen. Ha az Angliru-i sszakaszt nezzuk, akkor a sky-nak WK segiteni kuldte a Sunweb-et, azutan Nibaliek tekertek elol a sky-al. Mindenki vedte a sajat erdeket-poziciojat, mint a sky aki nevetve vegignezte es koszonte. Ma mindenki tudja es elvarja, hogy a GC1 csapata a tamadasok leheto legtobbjet vegyek fel.6 fős erős csapat sem tudja annyira kontrollálni háromhetest, ahogy a 9 fős erős csapat teszi.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Egy erős csapat akkor is összevásárolna mindenkit, max behúznák párhuzamosan a kisebb köröket is.
Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol.Akár. Én mondjuk jobban örülnék 6-7 fős csapatoknak. Sokkal kevésbé koncentrálódhatna ilyen mennyiségű kiváló tehetség egy csapatban, mint a Sky esetében. Azt rossz volt nézni, mikor 7-8-al a vége előtt 12 fős volt a piros trikós csoportja, és benne 5 Sky-os..
Danny
dawyd728
Egy kimagasló 6 fős csapat is behúzhatja a kapitánynak a TDF-t tutira.
Vagy összedolgoznának egy sprintercsapattal.
Rengeteg opció lehet, amíg egyáltalán vannak csapatok.
Sobri Jóska
dawyd728
Remelem elmegy a Giro-ra es triplazni fog egy evben, de a tdf sokkal ertekesebb.
több mint 8 éve
es aprilisban.Vuelta kéthhetes volt akkoriban.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
4 131
6 fős erős csapat sem tudja annyira kontrollálni háromhetest, ahogy a 9 fős erős csapat teszi.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Egy erős csapat akkor is összevásárolna mindenkit, max behúznák párhuzamosan a kisebb köröket is.
Valaki korabban irta a wattmero hasznalatanak betiltasat. Hat ezerszer jobb otlet, mont volt anno a csapatradios probalkozas. En ezt nagyon tamogatnam, legalabb teszt jelleggel, hatha pozitiv hatasa lenne a nezok szempontjabol.Akár. Én mondjuk jobban örülnék 6-7 fős csapatoknak. Sokkal kevésbé koncentrálódhatna ilyen mennyiségű kiváló tehetség egy csapatban, mint a Sky esetében. Azt rossz volt nézni, mikor 7-8-al a vége előtt 12 fős volt a piros trikós csoportja, és benne 5 Sky-os..
Danny
dawyd728
Egy kimagasló 6 fős csapat is behúzhatja a kapitánynak a TDF-t tutira.
Vagy összedolgoznának egy sprintercsapattal.
Rengeteg opció lehet, amíg egyáltalán vannak csapatok.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
dawyd728
4 131
Vuelta kéthhetes volt akkoriban.Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados
több mint 8 éve
Az első brit lehetne akinek sikerül. 😉Csak most jutottam el odáig, h megnézzem a szombatit. A szakaszból kicsit elvett az eső és a brutal utolsó 50km. Összességében örültem Contador sikerének. Sajna a dobogó nem jött össze, de stílszerűen fejezte be. 😊 Froome szerintem megnyerte volna, ha számított volna neki. 1 gyengébb napon kívül megint zsebre tett mindenkit. Abszolút nem sajnálom tőle. Remélem a Girot jövőre bepróbálja. Nem tudom lesz-e valaha ekkora esélye olyanra, amivel egyedülálló lehetne. Remélem a Sky TDF fóbiáját leszarja és mindent feltesz a Girora. Ha pedig megvan, 0 teherrel mehetne neki a francia körnek.Miben lenne egyedülálló, ha nyerne a Girón? Eddy Merckx sorozatban 4 Grand Tourt nyert meg 72-73-ban, de Hinault-nak is megvolt, hogy egyszerre mindhárom bajnoka volt (82-83).
dawyd728
Soldados