Bowldog Hálaadást!

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindjárt jön az Arenberg és igazából elkezdődik az idei Paris-Roubaix! Kíváncsi leszek, így hogy nincs se Boonen, se Cancellara idén ki nyeri majd Észak poklát.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Kristoffnak nagyszerű tavasza van. Milano-San Remo után Flandriai kör győzelem. Le a kalappal Terpstra előtt is.iktriad
A következő norvég menő (Hushovd és Boasson-Hagen nyomdokain). Nagyon jó a srác idén, és még lesznek nagy győzelmei a 2015-ös évben.

Nem hiába a norvégok sokat ölnek már évek óta a kerékpár sportba (bár régebben inkább a cross, monti szakágak voltak a menők). Meg már 2 körversenyük is van, amit az ES is ad rendszeresen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Jó volt, bár jobban örültem volna ha kicsit többen vannak a végén. Így kb biztos volt Kristoffnak. De ügyesen elmenetek.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kristoffnak nagyszerű tavasza van. Milano-San Remo után Flandriai kör győzelem. Le a kalappal Terpstra előtt is.
több mint 9 éve
ja elég sok a bénázás...
több mint 9 éve
2. elütés a Flandirán, megint neutrálkocsitól. Ezt ma nagyon nem érzik a kocsivezetők. 😕
több mint 9 éve
Szegény Jesse Segentet elütötte a neutrálkocsi(!!!). Úgy tűnik kulcscsonttörés. 😕
több mint 9 éve
Flandriát nézi valaki?Lecsó
Jelen.
több mint 9 éve
Flandriát nézi valaki?
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mintha el sem fáradt volna, nagyon kemény! 😀

több mint 9 éve
Dennis nagyon Rohan. 😊

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lassan beindul megint az idény. Akinek van kedve, jöjjön bicikli fantasy-t játszani 😊

fantasy.road.cc/home

Van magyar "liga" is már

több mint 10 éve
Andy Schleck visszavonult.
Holnap lesz hivatalos.
Most egy darabig nem lesz kedvencem 😕eaglesmcnabb
nem meglepő, muszáj a Darts PL-re koncentrálniaDexxter Tailor
ne legyél amatőr... ő Fränk...eaglesmcnabb
😀

A hírt sajnálom. 😕

több mint 10 éve
Nagyot csalódnék benne. Ekkora visszaesést produkálni mint amit ő prezentált..... Biztos tiltólistára került valamelyik kedvenc "energiaitala" ezért produkált ilyen pocsék szezonokat mostanában.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Holnap lesz hivatalos.
nem meglepő, muszáj a Darts PL-re koncentrálniaDexxter Tailor
ne legyél amatőr... ő Fränk...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Holnap lesz hivatalos.
nem meglepő, muszáj a Darts PL-re koncentrálnia

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Holnap lesz hivatalos.
Most egy darabig nem lesz kedvencem 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Egész nap szépen tolták a lengyelek, jó volt a taktika. De persze ehhez a végére kellett egy erős ember, ami Kwiatkowski személyében megtaláltatott.
Én Gerrans-t tippeltem a VB előtt győztesnek. Ha nincs a végén ott a lengyel srác behúzza az ausztrál. De az auszik jó VB-t zártak. Tudatosan építkeznek már vagy 15-20 éve + mindig akad egy-egy tehetség. De ue. elmondható a lengyelkre is, de ők még az út elején járnak.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Király lehet mostanában lengyelnek lenni. 😊

több mint 10 éve
Ezeket nem én találtam ki hanem Wiggins nyilatkozta.
Az olimpia természetesen track-re vonatkozik (hogy ott az egyéni v. csapat üldözősben indul nem tudom; v. akár mindkettő).

Màr idén komolyan készült Észak Poklára Wiggo, és valljuk be nem sikerült olyan rosszul. Most nyugodtan készülhet ilyen típusú versenyekre, mert 3 hetes màr nem célkitűzés. Az utolsó 5 GT nem is indult.

Én nem vagyok odáig érte, de szurkolok neki.

több mint 10 éve
Igor!
Wiggins legutóbb 9. lett a Paris-Roubaixon, de csak egy bukás miatt szakadt le a közvetlen élmezőnytől, amit azért jobb koncentrációval azért lehet javítani.

Danyly: Cancellara ha igazán arra készülne odaverhetné Wigginst 1 órás időfutamon, amikor igazán csúcsformában volt akkor percekkel verte a mezőnyt. Lásd pl. Bodrogi ezüstjénél...
Az a baj hogy sokak szemében Cancellara még mindig TT menő, holott már vagy 3 éve inkább a macskaköveken erős mintsem tt-n, viszont ott vitathatatlanul a legjobb.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Hát, generációváltás volt, nem tudom Boonen/Cancellara nyer-e még.. talán egy még bennük van, de már nem fiatalok. De itt vannak az új nevek, akiket mondtál, vagy pl. Sagan és Vanmarcke is - ezért nem hiszem hogy Wiggo 35 évesen hirtelen nyerne egyet..

Aztán persze, a TDF-re se fogadtak volna sokan 6-8 éve...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Itt nem az számít hogy valaki sprinter vagy hegyimanő...hanem, hogy pavéé/cobbler-menő-e. Wiggins jelenleg szerintem nem az..
Nem véletlen hogy a kilenc alkalomból Boonen/Cancellara nyert 7-szer.. és Summeren/O'Grady sem rossz macskakövön és mindketten nagy küzdők.

Wiggo tavaly kilencedik lett.. de ennél azért az én szememben több kell. Jóval többen vannak a jelenlegi pelotonban, akiknek a technikája/ereje + a tapasztalata nagyobb ezen a téren... ezért én tisztelettel ugyan, de maradnék szkeptikus.

www.theroar.com.au/2014/04/19/why-wiggins-will-be-foiled-by-cobblestones/
 crankpunk.com/2013/12/30/can-wiggins-win-paris-roubaix/Igor
Ebben igazad van.
Arra alapoztam amit mondtam, hogy a hagyományosan jó "Roubaixták" közül Ballan, Flecha sincs már, és Boonen is keresgéli még magát.

(Azért egy Wiggins, Kristoff, Van Avermaet, Štybar, Lars Boom, Spartacus és talán Boonen között igen jó verseny lehet majd, úgyhogy rosszul semmiképpen sem járhatunk)

Nem tudom ti hogy látjátok, de az idei forma alapján szerintem Kristoff-ban jövőre benne lehet egy olyan év mint amilyet Gilbert produkált 2011-ben

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Itt nem az számít hogy valaki sprinter vagy hegyimanó...hanem, hogy pavéé/cobbler-menő-e. Wiggins jelenleg szerintem nem az..
Nem véletlen hogy a kilenc alkalomból Boonen/Cancellara nyert 7-szer.. és Summeren/O'Grady sem rossz macskakövön és mindketten nagy küzdők.

Wiggo tavaly kilencedik lett.. de ennél azért az én szememben több kell. Jóval többen vannak a jelenlegi pelotonban, akiknek a technikája/ereje + a tapasztalata nagyobb ezen a téren... ezért én tisztelettel ugyan, de maradnék szkeptikus.

www.theroar.com.au/2014/04/19/why-wiggins-will-be-foiled-by-cobblestones/
 crankpunk.com/2013/12/30/can-wiggins-win-paris-roubaix/

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Paris-Roubaix-t, Wiggo? Come on...
Persze olyan célokat kell kitűzni, amit nem könnyű elérni.. de azért.

Az olimpiai cím meg pláne mindig lutri...Igor
Paris-Roubaix győztesei az utóbbi pár évből:

2005: Belgium Tom Boonen
2006: Svájc Fabian Cancellara
2007: Ausztrália Stuart O’Grady
2008: Belgium Tom Boonen
2009: Belgium Tom Boonen
2010: Svájc Fabian Cancellara
2011: Belgium Johan van Summeren
2012: Belgium Tom Boonen
2013: Svájc Fabian Cancellara

Szerintem azért elég vegyes a paletta: Boonen sprinter, Spartacus időfutam, van Summeren átlagos, O’Grady pedig road captain típusú versenyző. Nyílván nem véletlen hogy még nem volt brit győztese a versenynek, és Wiggins azért inkább a sterilebb körélmények között lubickol, de szimplán erőben a várható riválisoknál azért jóval erősebb, mintsem, hogy teljes lutri legyen a győzelme