Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
1 jobbszélsővel megyünk az olimpiára. Elek...24.hu/sport/2021/07/02/bevallalos-dontest-hozott-elek-gabor-az-olimpiai-kerethirdeteskor/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
The #ehfcl 2021/22 Group Phase will see the following teams competing! 🤩 Anyone else very excited? Drop your thoughts, predictions & support! 🔥#Showtimeforchampions pic.twitter.com/rd4PVnbJBT
— EHF Champions League (@ehfcl) July 2, 2021
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
The official groups of the #deloehfcl season 2021/22 👇 Which teams do you see ending in first spot? 💬#showtimeforchampions pic.twitter.com/I7cxwB5UtM
— EHF Champions League (@ehfcl) July 2, 2021
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mondjuk ehhez nem kellett volna Ilics sem...
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
Akkor a nemzetközi eredményesség feladva.
több mint 3 éve
szóval akkor a magyar fiatalok beépítése lesz cél a következő 3 évben Veszprémben. Nem ezzel kezdett Nagy Laci két éve? 😀
több mint 3 éve
Yeehaw!jobban örülnék ha kicsit tovább írt volna alá, de jah ez kurvajó hír
24.hu/sport/2021/06/11/kezilabda-szeged-juan-carlos-pastor/
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Yeehaw!24.hu/sport/2021/06/11/kezilabda-szeged-juan-carlos-pastor/
Madden hates me.
több mint 3 éve
Classy.telex.hu/sport/2021/06/10/szegedi-sportcsarnok-vendegszektor-marian-cozma
Madden hates me.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/06/07/telekom-veszprem-kezilabda-david-davis-menesztes-edzovaltas
Madden hates me.
több mint 3 éve
férfi kézi EB jegyekben gondolkodom ...most ha jól tudom a középszakaszra lehet bérleteket venni! családi jegy lenne ami elég húzós és azért van benne rizikó ..ha a 22esre gondolsz akkor azért a portugál-izland-holland trióból illene továbbmenni
a csoportunk nem tűnik bikának de persze sosem lehet tudni!
szerintetek bevállalható ? 😉
yooker
több mint 3 éve
férfi kézi EB jegyekben gondolkodom ...most ha jól tudom a középszakaszra lehet bérleteket venni! családi jegy lenne ami elég húzós és azért van benne rizikó ..a csoportunk nem tűnik bikának de persze sosem lehet tudni!
szerintetek bevállalható ? 😉
több mint 3 éve
fontos volt hogy Bánhidit meg tudjuk tartaniNa ez a Szeged mar valóban tetszetosebb így nekem....igazad vande tudnék szurkolni 2 kicsit " magyarosabb" csapatnak akár a final 4k helyettmit értesz magyarosabb csapat alatt?
yooker
Bánhidi-Rosta-Bodó-Mikler és jön Szita is
ők ugye alapembernek is számítanak a csapatban
a veszprémi keretben sajnos felesleges ilyeneket emlegetni mer a 4 sorban nem nagyon tud senki konstans pályán lenni
amúgy a magyar válogatottak mehetnének egy 3. csapatba és az sztem egész erős tudna lenni
Negritis
yooker
több mint 3 éve
Na ez a Szeged mar valóban tetszetosebb így nekem....igazad vande tudnék szurkolni 2 kicsit " magyarosabb" csapatnak akár a final 4k helyettmit értesz magyarosabb csapat alatt?
yooker
a veszprémi keretben sajnos felesleges ilyeneket emlegetni mer a 4 sorban nem nagyon tud senki konstans pályán lenni
amúgy a magyar válogatottak mehetnének egy 3. csapatba és az sztem egész erős tudna lenni
Negritis
több mint 3 éve
de tudnék szurkolni 2 kicsit " magyarosabb" csapatnak akár a final 4k helyettmit értesz magyarosabb csapat alatt?
yooker
több mint 3 éve
Akkor már inkább maradjon..utána egyszerűbb lesz ha megint besül a story...A Veszprémben kb. a teljes keret le van szerződtetve a jövő évre is (Tönnesen távozása az egyetlen hír pont Szegedre), komolyabb változást sztem max úgy érnek el ha kirúgják Davist.Veszprém idén betli, hatalmas gratula Szegedre! Egy ilyen év után hatalmas fegyvertény ez a bajnoki cím!sajnos csak ezt a meccset láttam de ez Brutál jó volt !és milyen hangulat...
NB2
te jó ég ! nagyon örülök félig Szegediként ! 😉
azért ez a Veszprém eléggé le van épülve szerintem egy komolyabb vérfrissítés/takarítás nagyon kéne hogy újból elit lehessen mert így kb a Pick szintje
valóban akik meg képtelenek szintet lépni nemzetközileg(ezt az évet nem számolva a gondok miatt persze)....
de tudnék szurkolni 2 kicsit " magyarosabb" csapatnak akár a final 4k helyett
yooker
empty taxi
több mint 3 éve
több mint 3 éve
A Veszprémben kb. a teljes keret le van szerződtetve a jövő évre is (Tönnesen távozása az egyetlen hír pont Szegedre), komolyabb változást sztem max úgy érnek el ha kirúgják Davist.Veszprém idén betli, hatalmas gratula Szegedre! Egy ilyen év után hatalmas fegyvertény ez a bajnoki cím!sajnos csak ezt a meccset láttam de ez Brutál jó volt !és milyen hangulat...
NB2
azért ez a Veszprém eléggé le van épülve szerintem egy komolyabb vérfrissítés/takarítás nagyon kéne hogy újból elit lehessen mert így kb a Pick szintje
valóban akik meg képtelenek szintet lépni nemzetközileg(ezt az évet nem számolva a gondok miatt persze)....
yooker
Madden hates me.
több mint 3 éve
Veszprém idén betli, hatalmas gratula Szegedre! Egy ilyen év után hatalmas fegyvertény ez a bajnoki cím!sajnos csak ezt a meccset láttam de ez Brutál jó volt !és milyen hangulat...
NB2
több mint 3 éve
Veszprém idén betli, hatalmas gratula Szegedre! Egy ilyen év után hatalmas fegyvertény ez a bajnoki cím!
több mint 3 éve
Jó van győrikék két szék közt a pad alá... se bajnokság se BL elōbbinek örülök 😛
több mint 3 éve
Görbe remélem szarul alszik, mert így elkúrni!Ez a Győr azért idén hozta a lúzerséget májusban. Toronymagas esélyesként betli a bajnokságban, betli itt.
több mint 3 éve
Görbicz hetes, meg a Minko ziccer. Kétszer megvolt...majdnem...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
nőkkel együtt dolgozni a sportban felér egy öngyilkossággal
több mint 3 éve
Oftedal kút... plusz a kapus teljesítmény.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!