Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)
és a nőknek kell pszichológus mi?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 604 — Bla, bla, bla
Lassan elkezdhetnénk kézilabdázni.
warr_b
Szemmel láthatóan feladták! Érted, az első félidő felénél...😭

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lassan elkezdhetnénk kézilabdázni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 206 — The Mathematician
Sz@rházi izlandiak jobban szurkolnak a portugaloknak, mint saját csapatuknak
Stoki
miért szarháziak? vagy akkor mi is azok vagyunk mikor így szurkolunk?
Negritis, a vajda
Te láttál már így magyar szurkolot más csapatnak szurkolni? Mert akkor nem egy meccseket nézünk
Stoki
mármint hogyan másnak szurkolni?
és igen rendszeresen mikor azon múlik a középdöntős szereplésünk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
Negritis, a vajda
Te láttál már így magyar szurkolot más csapatnak szurkolni? Mert akkor nem egy meccseket nézünk
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Ezt s védési %-ot nem lehet tartani

több mint 3 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 414
Szita miért akar lőni a 7.ugyanolyan szitunál? 8.-at grátiszba beengedi a kapus?

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
Szita jó formában van

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 206 — The Mathematician
Stoki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 992 — Kinek mit intézett a kormánya
😀😀😀 Sipos

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)
sipos továbbra sem lett okos

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jó kezdés, első perc piros...

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job

Tony Adams
azon a Vardar meccsen múlt bmi is?
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?
csebi
Valakinek biztos (gondolom nem kevés): tipszmiksz 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 623 — Lucas Scott

Tony Adams
azon a Vardar meccsen múlt bmi is?
ha jól nézem a másik érintett meccsen meg a veszprémnek kedveztek ugye, mert ez automatikus hetes?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 992 — Kinek mit intézett a kormánya
Hála a jó égnek a délelőtti ismétlést is megnyertük

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ha Brazíliát meg zöld fokot verjük akkor a 8 meg kell h legyen ugye?
csebi
Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
Nomac
Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnál
csebi
Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.
Nomac
Még megverhetik Izlandot 😄

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
csebi
Ahhoz a Portugálokat kell megverni, mert a C-D csoportból csak kettő jut tovább. De még akkor sem biztos, mert ha Izland nyer a Svédek ellen, és mi kikapunk akkor 8 pontos lesz mindhárom csapat.
Nomac
Ez mi alapján van h a C-d csoport csak krt továbbjutó? Én harmat látok minden csoportnál
csebi
Most van 8 darab 4-es csoport, amiből 3 jut tovább (ez már megtörtént a Korea vereségével). Ebből lesz 4 darab 6-os csoport, amiből az első két helyezett jut tovább a legjobb 8-ba.
több mint 3 éve
csebi
Nomac
csebi
Így van. Utána lesz négy darab hatos csoport, ahonnan az első kettők jutnak tovább a negyeddöntőkbe.

több mint 3 éve
csebi
Nomac

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
csebi

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 556 — nabege2@yahoo.com
És gec pont a mai meccset nem láttam.
Mind1, holnap 10kor ismétlik
zacknorb
mediaklikk-en már az öfo fent, van szerintem hamarosan az egész meccs is

egyébként megint a fiúk játszottak egy epikus meccset
NB2
fent is van:
 mediaklikk.hu/video/ferfi-kezilabda-vilagbajnoksag-izland-magyarorszag-csoportkor-merkozes/
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
Micsoda szerencse, hogy én is elmentem kaját csinálni félidőben, nem hittem, hogy meg tudjuk ismételni az EBs fordítást