Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
középen cupic azt csinál amit akarbombac meg kasparek eléggé mínuszos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
bánhidi-t nem tudom meddig tudjuk jegelni
több mint 3 éve
handballexpert.com/egy-el-nem-keszult-interju-margojara/?fbclid=IwAR3ZxVhdmhFe5aGj2v6mWCDiuMk2Z2H6cQA3XOiM6l3b0zJ1YPUQPou9UmQ
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
nem volt könnyű meccsés a teljesítményt nézve a vasárnapi szkopje elleni gyilkos lesz
több mint 3 éve
ennek megint mi értelme?www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-bl-minden-csapat-tovabbjut-a-csoportkorbol-2809659
mind1, az ehf meg ihf is kabaré
több mint 3 éve
24.hu/sport/2021/02/08/crina-pintea-gyori-eto-visszateres/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
magyar-franciakasparek akkora luk amivel nem tudunk mit kezdeni sajnos
dejavu 😀
Bombac jó lenne ha nem hagyná ki a ziccereket
Negritis
több mint 3 éve
magyar-franciadejavu 😀
Bombac jó lenne ha nem hagyná ki a ziccereket
több mint 3 éve
attól hogy van történelme még ocsmány hányadék leszNekem tetszik. Ízlések és pofonok ugyebár.
Negritis
több mint 3 éve
attól hogy van történelme még ocsmány hányadék lesz
több mint 3 éve
Igen, a Miami mez az eleg sok múlttal jelentkezik. Illetve hoz magával egy pici Miamit.De ez klasszik retró miamii diszkófeeling a Miami Vice színeivel. Jelent valamit, utal valamire, feelinget hordoz. Szerintem ez egy jó és hangulatos mez.A Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.olyan mint a heat city meze?
Kampman
nem nézem a meccset
Negritis
Sobri Jóska
Viszont ez a Barca - PSG duorol nem mondható el.
több mint 3 éve
Mondjuk én azon sem csodálkozom h ez kiverte Kampmannél a biztosítékot:Madden hates me.
több mint 3 éve
A Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.PSG 4th kit says hello
Kampman
több mint 3 éve
De ez klasszik retró miamii diszkófeeling a Miami Vice színeivel. Jelent valamit, utal valamire, feelinget hordoz. Szerintem ez egy jó és hangulatos mez.A Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.olyan mint a heat city meze?
Kampman
nem nézem a meccset
Negritis
több mint 3 éve
akor tuti nem kapcsolok odaigen, csak függőlegesen váltakoznak a színekA Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.olyan mint a heat city meze?
Kampman
nem nézem a meccset
Negritis
Kampman
okádék
több mint 3 éve
Kampman
28 326
igen, csak függőlegesen váltakoznak a színekA Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.olyan mint a heat city meze?
Kampman
nem nézem a meccset
Negritis
több mint 3 éve
A Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.olyan mint a heat city meze?
Kampman
nem nézem a meccset
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A Barcától ez a rózsaszín-világoskék felszerelés az egyik legízléstelenebb dolog, amit bármilyen sportban bármilyen csapattól valaha láttam.
több mint 3 éve
Meg a hokiban is folyamatosan bővítik az a csoportot emlékeim szerint...Ideje lenne a ‘labdasportokban’ mindenhol a 2-3 csoportos VB-ket bevezetni, mint a hokiban, mert így évről - évre érdektelenebbé fognak válni ezek az események. Aki jó és feljövőben van az úgyis feljut majd, ha ott a helye.kevesebb meccs + kevesebb ország (kevesebb néző) = kevesebb tv-s bevétel
Szerintem ez a jövő.
ozibozi
Negritis
több mint 3 éve
Ideje lenne a ‘labdasportokban’ mindenhol a 2-3 csoportos VB-ket bevezetni, mint a hokiban, mert így évről - évre érdektelenebbé fognak válni ezek az események. Aki jó és feljövőben van az úgyis feljut majd, ha ott a helye.kevesebb meccs + kevesebb ország (kevesebb néző) = kevesebb tv-s bevétel
Szerintem ez a jövő.
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
Ideje lenne a ‘labdasportokban’ mindenhol a 2-3 csoportos VB-ket bevezetni, mint a hokiban, mert így évről - évre érdektelenebbé fognak válni ezek az események. Aki jó és feljövőben van az úgyis feljut majd, ha ott a helye.Szerintem ez a jövő.
több mint 3 éve
Bakker.... Ahhoz képest, hogy majdnem kiestek 😕 nagyon nem szeretem a dánokat....azért még mindig mérgelődök ezen a lebonyolítási rendszeren, hogy ez a két csapat lényegében besétálhatott az elődöntőbe (jó a dánok nem sétáltak, mert próbáltak a saját lábukban is elesni).
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Bakker.... Ahhoz képest, hogy majdnem kiestek 😕 nagyon nem szeretem a dánokat....www.youtube.com/watch?v=sDOQ5bYZWos&ab_channel=MeztelenDiplomat%C3%A1k
dande
Madden hates me.