Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem lesz egyszerű a Győrnek...
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-nezok-nelkul-rendezik-a-kolni-negyes-dontot-2827739most meg nincsenek nézők, én ezen már nem tudok eligazodni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Emlékszem mikor idejött Palmarsson, hogy örültem... aztán azt a projektet is sikerült elkúrni.Az mondjuk sztem pont nem a Veszprém hibája volt, egyszerűen asszonypajtásnak nem jött be Magyarország.
NB2
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Vki meg tudja magyarázni h Mahét minek hoztak ide? Van két világklasszis irányító akkor minek egy harmadik?lékai túl sérülékeny sajnos, de akkor meg őt miért nem engedik el nah azt nemtom
csebi
több mint 3 éve
Vki meg tudja magyarázni h Mahét minek hoztak ide? Van két világklasszis irányító akkor minek egy harmadik?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Emlékszem mikor idejött Palmarsson, hogy örültem... aztán azt a projektet is sikerült elkúrni.-7 az első meccsen, majd megmentik -4-re, szarul kezdenek -2, majd megfordítják +4, megint elkúrják -2, majd 2x támadnak a +4-ért, de elszúrják...ez mindig elhangzik, de valljuk be lúzerek
szerintem most idén hiányzott egy sztár, aki átlendíti a Veszprémet a holtponton
NB2
nem mintha a pick jobb lenne, de oda tényleg tehetség is kellene még
Negritis
több mint 3 éve
-7 az első meccsen, majd megmentik -4-re, szarul kezdenek -2, majd megfordítják +4, megint elkúrják -2, majd 2x támadnak a +4-ért, de elszúrják...ez mindig elhangzik, de valljuk be lúzerek
szerintem most idén hiányzott egy sztár, aki átlendíti a Veszprémet a holtponton
NB2
nem mintha a pick jobb lenne, de oda tényleg tehetség is kellene még
több mint 3 éve
-7 az első meccsen, majd megmentik -4-re, szarul kezdenek -2, majd megfordítják +4, megint elkúrják -2, majd 2x támadnak a +4-ért, de elszúrják...szerintem most idén hiányzott egy sztár, aki átlendíti a Veszprémet a holtponton
több mint 3 éve
Mindig idehozzuk az éppen aktuálisan király edzőt aki aztán persze itt besül...Komolyan még Sabatét hogy szidtuk aztán vele jutottunk legtovább... Akkor kellett volna megnyerni...Nem nyer a Veszprém soha BLt lehet itt akárki az edző.... mindig lesz vki ellenfél ha más nem önmaguk..... 😕Pont igy gondolom en is.
dande
Minden posztra van 2 vagy 3 kivalo jatekos. Hiaba nyomnak belejuk meg tobb penzt, mar nincs kit venni.
Fotex vpt jo volt nezni, a mostaniaknak mar nem konnyu szurkolni.
beltazor
több mint 3 éve
Nem nyer a Veszprém soha BLt lehet itt akárki az edző.... mindig lesz vki ellenfél ha más nem önmaguk..... 😕Pont igy gondolom en is.
dande
Minden posztra van 2 vagy 3 kivalo jatekos. Hiaba nyomnak belejuk meg tobb penzt, mar nincs kit venni.
Fotex vpt jo volt nezni, a mostaniaknak mar nem konnyu szurkolni.
több mint 3 éve
Veszprémnek volt 15 jó perce és kész???Kézilabdában mindig lehet szidni a bírókat de itt vhogy folyamatosan a Nantes részére jöttök a kedvező ítéletek. Mind ezek mellett ebből a pénzből ez vicc.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem nyer a Veszprém soha BLt lehet itt akárki az edző.... mindig lesz vki ellenfél ha más nem önmaguk..... 😕
több mint 3 éve
Veszprémnek volt 15 jó perce és kész???
több mint 3 éve
Feljutottak a Vasas lányok, lesz kinek drukkolni 😉Na ezek a győri jányok vagy tésztát ettek a bajnoki előtt, vagy simán elengedték a bajnoki címet az edzőbuktatásért...Győrieknek van némi rálátása a berekekbe. Közvetlen Kollégám B közép tag, a Nagybátyámnak meg konkrétan a szomszédja évek óta Duda... Egyszóval igen, edzőbuktatás volt!
gyurczi
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na ezek a győri jányok vagy tésztát ettek a bajnoki előtt, vagy simán elengedték a bajnoki címet az edzőbuktatásért...Győrieknek van némi rálátása a berekekbe. Közvetlen Kollégám B közép tag, a Nagybátyámnak meg konkrétan a szomszédja évek óta Duda... Egyszóval igen, edzőbuktatás volt!
gyurczi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Amit nem értek, miért nem lehetett irányított sorsolás? Fantasztikus lesz ez a holnap 2 előre lefutott meccsel.
több mint 3 éve
Na ezek a győri jányok vagy tésztát ettek a bajnoki előtt, vagy simán elengedték a bajnoki címet az edzőbuktatásért...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
láttam 2 hete, hogy a Nantes ütötte a PSG-t, de azért ezt a szerencsétlenkedést amit a Veszprém leművelt...Ez a -4 parádé, ha azt nézzük hogy 18 percig, tehát a meccs 30%-nak az idejében nem dobtak akciógólt.
még örülhetnek a -4-nek
NB2
10-7-es vezetésből hoztak egy 12-19-et ( két büntetőből )…
több mint 3 éve
láttam 2 hete, hogy a Nantes ütötte a PSG-t, de azért ezt a szerencsétlenkedést amit a Veszprém leművelt...még örülhetnek a -4-nek
több mint 3 éve
We are not done yet 👉 Zoltan Szita, left back of the Hungarian national team will be joining the #kékek next summer! 🤩
— MOL-PICK SZEGED Handball (@pickhandball) May 13, 2021
Photo credit: Kovács Anikó/MKSZ pic.twitter.com/akzHHApROr
több mint 3 éve
Mondjuk a Fradi legutóbb tényleg úgy elverte őket, mint szódás a lovát, szal ürügy volt.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Állítólag Ambros Martin a városban van már 2-3 napja...De FF előtt, miközben azért évközben tényleg nem volt rossz a csapat...
több mint 3 éve
Antonius
1 701
Danyi Gábort tényleg kirúgták Győrből. A Final Four előtt. Jó lenne egyszer megtudni, mi a fene zajlott a háttérben itt ebben a szezonban.Ezek után, bármilyen könnyűnek is tűnik a Final 4 idén, meglepődnék, ha a Győr megvédeni a címét...
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Not great, not terrible.telex.hu/sport/2021/05/06/2022-ferfi-kezilabda-eb-sorsolas-b-csoport-magyar-valogatott-portugalia-izland-hollandia
Madden hates me.
több mint 3 éve
Ilyen nincs ez biztos valami bunda lehet 😛. De azért nem bánom ha így lesz 😊 Bár Elek nem a kedvencem.