Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
asszem a Fradi lecsúszik itthon a 2. helyről
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A szegedi világválogatott szép fordítást mutatott be a meccs végére elfogyó párizsi világválogatott ellen. 😊
peterk2005
a mai kézilabdában ezt kiemelni olyan felesleges már mint Bánhidinak a vakációja előtt kalóriatáblát adni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A szegedi világválogatott szép fordítást mutatott be a meccs végére elfogyó párizsi világválogatott ellen. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Huh, komoly volt 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szép volt Szeged!!!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
idén Aalborg meccset még nem láttam, de fullba tolják az 7-6 támadást
és eddig kifizetődik
ahogy pár éve még senki nem hozta le emberhátrányban a kapust és ma már mindenki
sztem nem kell sok hogy a top csapatok is kapus nélkül támadjanak
Negritis
Nem hiszem, hogy teljes meccsen általános lesz a 7-6, én nem látok benne annyi pluszt, mint hátrányban. A Szeged nagyot kínlódott, elég formán kívül játszott. Egy jó csapat, jó kontra játékkal simán megdob 3-4 üres kapus / "ajándék" gólt 60 perc alatt, annál meg nem jelent többet a 6 ember helyett 7 emberrel való támadás. A Szeged is megdobott volna ennyit, ha hozzák amit tudnak. Szerintem.

Ettől még jó ez a 7-6, de szerintem inkább az lehet a jövője, hogy azok a csapatok, akiknek valami hiányzik (nem elég erős a beálló játék, hiányzik balkezes átlövő, stb.), esetleg a matchup nem jó (nem fekszik az ellenfél stílusa), azok egy taktikai variációs lehetőségként ráállhatnak 7-6-ra 1-1 meccsre, ezzel maszkolva a problémát.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
ezt az X-et megköszönhetjük

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
idén Aalborg meccset még nem láttam, de fullba tolják az 7-6 támadást
és eddig kifizetődik
ahogy pár éve még senki nem hozta le emberhátrányban a kapust és ma már mindenki
sztem nem kell sok hogy a top csapatok is kapus nélkül támadjanak

több mint 4 éve
dawyd728 3 851
Maqueda -> Bakony
több mint 4 éve
dawyd728 3 851
 eurosport.hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/banhidi-bence-nem-a-mentalis-faradtsag-hanem-a-mentalitas-okozta-a-vesztunket-az-eb-n
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre mondhatjuk, hogy no comment..... 😕

index.hu/sport/kezilabda/2020/01/27/ferfi_selejtezo_olimpiai_torna_kezilabda/
több mint 4 éve
Érezhető volt, hogy elfáradtak a játékosok az utolsó két meccsre. Kilenc meccs két naponként sok. Nekünk a 7 is sok volt.

Ha a cél a legeleje, a végső győzelem, az valóban nagy ugrás nekünk. A dán, norvég francia és spanyol játékosállomány a világ előtt van, oda nehéz lesz odaérni, mert olyan nem nagyon lesz, hogy mindegyik formán kívül van. Az meg irreális, hogy ezek közül egy versenyen egyszerre többet is verni tudjunk, úgy, hogy közben még a mögöttük levő közvetlen második vonal ellen se adjunk le meccseket.

De a rendszeres középdöntőzés, versenyképesség és alkalmankénti éremesély azért nincs - nem lenne - olyan messze. A férfiaknál most éppen igen, de a nőknél bőven van mire építkezni már 1-2 éven belül is.

Inkább az a bosszantó, hogy az ember nem tud nem szkeptikus lenni, nehéz bízni a dolgokban. (Legalábbis az utánpótlás frontont, mert a klubcsapatok legalább profin vannak menedzselve, a focival ellentétben.) Pedig annyi pénznek amennyit mi a kézibe tolunk, jóval többre is elégnek kellene lennie. A németeken és franciákon kívül szerintem nincs még egy ország amelyik annyit költene kézire, mint mi. Ehhez képes csalódás a helyzet, mert amúgy a vizilabda mellett szinte a kézi az egyetlen sport, amit még így is megéri nézni. De nem vagyunk hatékonyak, elfolyik a pénz, az biztos. 😕

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 191
és ettől a "színvonaltalan" szinttől is elérhetetlen távolságban vagyunk sajna...😕
több mint 4 éve
Ez a bronz meccs és az EB döntő piszok színvonaltalan volt😕
Ha a spanyol edző a megfelelő kapussal kezd és hagyja fent Aginagalde-t az elsőben, szerintem ez a meccs a 2. félidő 10. percére eldől. Ahelyett gyakorlatilag totál véletlenül nyert az egyik csapat.
De sajnos nekem ez az utolsó 2 meccs nagyon nem tetszett😕
több mint 4 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Na, a spanyolok megnyerték az Eb-t.
több mint 4 éve
 twitter.com/EHFEURO/status/1221388350784987136
maki és bence

több mint 4 éve
ennek az eb bronz meccsnek így szombaton kb semmi értelme
és a szlovének kilógtak, mi is kilógtunk volna...
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Nagyot megy a Fradi
Atik15
Rászámolásnál viccesebbet rég láttam mostanában 😀

több mint 4 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Nagyot megy a Fradi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ezt nem láttam jönni, amit a Fradi játszott most az 1. félidőben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a meccs már a 15. percben eldőlt. A spanyolok egy picit bohóckodtak -igaz majdnem megszívták- de félgőzzel nyertek. Nagyon pihentek lesznek a horvátokhoz képest, igaz kész nyugdíjas találkozó lesz az a meccs, tele mindkét csapat rutinrókákkal😊
Amúgy szerintem is Szlovénia kilóg ebből a négyesből, de amit Zümi is mondott, hogy milyen durván jól tolják csapatsportokban az totál wtf. Jó tudom exjugó állam, de akkor is 2 millió emberből jó kézi, röpi, kosár és jéghoki csapat hogy jön össze?😊
NB2
TAO-val! 😄
zemanla
Azt akarod mondani Tűréssel, Akarással, Odaszánásssal? 😀 😀 😀
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Ez a meccs már a 15. percben eldőlt. A spanyolok egy picit bohóckodtak -igaz majdnem megszívták- de félgőzzel nyertek. Nagyon pihentek lesznek a horvátokhoz képest, igaz kész nyugdíjas találkozó lesz az a meccs, tele mindkét csapat rutinrókákkal😊
Amúgy szerintem is Szlovénia kilóg ebből a négyesből, de amit Zümi is mondott, hogy milyen durván jól tolják csapatsportokban az totál wtf. Jó tudom exjugó állam, de akkor is 2 millió emberből jó kézi, röpi, kosár és jéghoki csapat hogy jön össze?😊
NB2
TAO-val! 😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mi meccs volt!!!
A norvég gyerek minek lőtte el 20 mp-cel a vége előtt???
A horvátok szerintem lépni nem fognak tudni a döntőben.
több mint 4 éve
dawyd728 3 851
Klasszikus.