Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Valószínűleg, ha össze lennének szokva és 1-2 éve készülnének Golovinnal, akkor nem vétenének ennyi hibát egy meccsen és tegnap vertük volna minimum hárommal a németeket, akik nézd meg hogy ünnepeltek, miután legyőztek minket: mintha VB-t nyertek volna.nyilván dühítő, de már mondtam az elején is, ez a vb a tanulásról kell, hogy szóljon és nem az eredménykényszerrőlÉn elfogadom, ha a lányok mindent beleadva, szoros meccsen kikapnak a németektől, de miért is a tanulásról kell szóljon ez a VB? Ki tanul itt? Ez egy fiatal(abb) gárda, de ifi Európa bajnokok, világbajnokok sora játszik egy olyan válogatottban, amelyik lényegében minden világversenyen ott van az elmúlt évtizedekben, kivéve 1-1 olimpiát. A most keretben levő játékosoknak sem ez az első felnőtt világversenyük. Ráadásul ismerik is egymást, mert ifiben is együtt játszottak a válogatottban. Plusz a legtöbb játékos olyan nemzetközi kupás csapatokban játszik, ahol rendszeresen a világ élvonala ellen játszanak, tehát a színvonalnak sem szabadna ismeretlennek lennie. Arról nem is beszélve, hogy a magyar bajnokság is világ top3 legerősebb bajnoksága.
azért az látszik, hogy jó úton vagyunk
NB2
Szóval végezzünk is akárhol, ha a lányok megtesznek mindent a pályán, és az edző sem szúrja el, akkor lesz ami lesz. De nekem ez a "tanulni jöttünk" nem jön be. Egy magyar válogatott ilyen múlttal soha, sehova ne tanulni menjen, hanem versenyezni.
peterk2005
Nekem sem első számú cél most a legjobb 8 meg az érem meg minden...
Két év múlva leszek nagyon kíváncsi erre a csapatra.
Persze teljesen érthető, amit írsz.
több mint 4 éve
nyilván dühítő, de már mondtam az elején is, ez a vb a tanulásról kell, hogy szóljon és nem az eredménykényszerrőlÉn elfogadom, ha a lányok mindent beleadva, szoros meccsen kikapnak a németektől, de miért is a tanulásról kell szóljon ez a VB? Ki tanul itt? Ez egy fiatal(abb) gárda, de ifi Európa bajnokok, világbajnokok sora játszik egy olyan válogatottban, amelyik lényegében minden világversenyen ott van az elmúlt évtizedekben, kivéve 1-1 olimpiát. A most keretben levő játékosoknak sem ez az első felnőtt világversenyük. Ráadásul ismerik is egymást, mert ifiben is együtt játszottak a válogatottban. Plusz a legtöbb játékos olyan nemzetközi kupás csapatokban játszik, ahol rendszeresen a világ élvonala ellen játszanak, tehát a színvonalnak sem szabadna ismeretlennek lennie. Arról nem is beszélve, hogy a magyar bajnokság is világ top3 legerősebb bajnoksága.
azért az látszik, hogy jó úton vagyunk
NB2
Szóval végezzünk is akárhol, ha a lányok megtesznek mindent a pályán, és az edző sem szúrja el, akkor lesz ami lesz. De nekem ez a "tanulni jöttünk" nem jön be. Egy magyar válogatott ilyen múlttal soha, sehova ne tanulni menjen, hanem versenyezni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kivagyok ettől a Planétától, minden téren öcsém..
több mint 4 éve
Nekem az a kérdésem hogy:- Planéta miért nem tud/mer lőni?
- Ha Albek ennyire nincs kész fejben, akkor miért kellett kivinni a vb-re?
- Háfra miért nem tudja megjátszani a szélsőket egyáltalán? Amelyik oldalon ő volt, ott szélső játék nem volt. Kipróbáltam volna irányítóként, hátha Vámos egy kicsit jobb a szélsők megjátszásában.
- Mi történt Lukáccsal, teljesen formán kívül van.
több mint 4 éve
nyilván dühítő, de már mondtam az elején is, ez a vb a tanulásról kell, hogy szóljon és nem az eredménykényszerrőlazért az látszik, hogy jó úton vagyunk
több mint 4 éve
Háfrát túl sokat hagytuk hibázni, ma lehet jegelni kellett volna, ha nem megy neki
több mint 4 éve
Így már nagyon nehéz lesz bejutni a 8ba.
több mint 4 éve
Ehh, ez magyarosra sikerült.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mehh

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Csezd meg így elbukni…
több mint 4 éve
Nagyon vékonyan vagyunk a belső 3 poszton, főleg így két ember hiányában.
több mint 4 éve
Emberelonyben , emberről közepén lövünk, elsietve. Okos
több mint 4 éve
Sajnos fel fognak morzsolni a németek, de ne legyen igazam.
több mint 4 éve
Bölkre rá akarja a veretni Golovin a 3. kiállítást, meglepően okos gondolat magyar szöv. kaptól.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ezentúl az egész VB-n minden magyar gól után kötelező bejátszania Freed from desire-t, ez újítás az 1. félidőhöz képest, azt mennyivel jobban megy 😀

Madden hates me.
több mint 4 éve
Nyitott védekezés ellen teljes a tanácstalanság.Klujber-sérülés szarul jött.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Mindegy, ez eldőlt. 0 önbizalom.Fasz kivan a sok turnoverrel, meg a hibákkal.Megköszönhetjük a németeknek az utolsó 5 percet, hogy nem hattal vezetnek…
petey
somoskovig
több mint 4 éve
Fasz kivan a sok turnoverrel, meg a hibákkal.Megköszönhetjük a németeknek az utolsó 5 percet, hogy nem hattal vezetnek…
petey