Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát ez csúnya lett 😳😫

Vámos és Kácsor volt egyedül elfogadható.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Akkor nincs mese, honosítani kell 😀😀😀D
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azé NSO címlap kemény volt ma 😀

Klujber nélkül is győzni kell!

Nerálomvilág.
#JC6
én kezdem úgyérezni hogy ebben ennyi van és egyszerűen fejben kevesek vagyunk
amíg nem lesz 3-4 olyan játékos aki képes extrát nyújtani felnőtt szinten nyomás alatt addig minden hiába
Negritis
persze. fejben, mentálisan megerősödnek, összekovácsolódnak 1-2 év alatt és utánajön az igazi erőpróba, csak hagyni kell Golovint.
#JC6
nah én ebben nem hiszek
Negritis
Én egy álom világban igen. A gond az, hogy kellene minőségi játékos is. Mert az nincs beállóban és lövőben sem Klujber nélkül. Vámos az egyedüli aki magas szinten játszik. Csak ő meg pihenés és segítség nélkül.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician

Nerálomvilág.
#JC6
amíg nem lesz 3-4 olyan játékos aki képes extrát nyújtani felnőtt szinten nyomás alatt addig minden hiába
Negritis
persze. fejben, mentálisan megerősödnek, összekovácsolódnak 1-2 év alatt és utánajön az igazi erőpróba, csak hagyni kell Golovint.
#JC6
nah én ebben nem hiszek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

Nerálomvilág.
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician

Nerálomvilág.
#JC6

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

Nerálomvilág.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
Hansennel nincs bírás

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Zácsik mi a faszért nem lő? Kurva nagy alibi játékos.
petey
Előjött belőle Zacsiková
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát izé.
Vámos Petrán kívül kb mindenki szar eddig ma ☹️

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Van baj.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már megint az a rohadt sok technikai hiba, egál lehetne 😬
több mint 4 éve
Csak van Klujber 😊
Bruce
Kb 5 percet volt

több mint 4 éve
Zácsik mi a faszért nem lő? Kurva nagy alibi játékos.

több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Csak van Klujber 😊
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Puerto Rico -72-es gólkülönbséggel középdöntős 🤣
warr_b
Ezért rossz a 32 csapatos VB.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
Ma este nem lesz Klujber, a dánoknál Anne Mette Hansen és Rikke Iversen beteg.
Elvileg a dán védekezés jobban fekszik nekünk, mint a német, de mivel teljesen elfogyott a belső rotáció, benne van h ma mondhatunk le végleg a negyeddöntőről.
empty taxi
Talán nem, ès èn örülök is, hogy a dánok ellen kezdünk, legyünk túl rajta. Mert ha itt papírforma szerint ki is kapunk, mèg lehet javítani, ès Dèl Korea hátha meglepi a nèmeteket (nem tudom van e erre esèly) Akkor az utolsó fordulónak lehet tètje. Hajrá!
dande
A jó öreg számolás 😊 mi lenne velünk magyarokkal egy csapat-világversenyen ha nem lehetne számolnunk 😊 oda lenne a nagy népi móka. (Én is matekolok mindig még mielőtt!!)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Puerto Rico -72-es gólkülönbséggel középdöntős 🤣

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adja valamelyik TV csatorna az esti meccset? M4-en elvileg focsi lesz...
clbass
Duna Worldön lesz.
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Adja valamelyik TV csatorna az esti meccset? M4-en elvileg focsi lesz...
több mint 4 éve
Elvileg a dán védekezés jobban fekszik nekünk, mint a német, de mivel teljesen elfogyott a belső rotáció, benne van h ma mondhatunk le végleg a negyeddöntőről.
empty taxi
Talán nem, ès èn örülök is, hogy a dánok ellen kezdünk, legyünk túl rajta. Mert ha itt papírforma szerint ki is kapunk, mèg lehet javítani, ès Dèl Korea hátha meglepi a nèmeteket (nem tudom van e erre esèly) Akkor az utolsó fordulónak lehet tètje. Hajrá!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez a magyar top3 legerősebb bajnoksága meg elég fake abban a fényében hogy évek óta nincs értékelhető teljesítményünk világversenyeken.
petey
Illetve, hogy nem is olyan rég még egy Siófok vagy Érd is félig idegenlégiós csapat volt 😀
pont mint a magyar fociban, fiatal itt nagyon nem fejlődhet, menni kell külföldre... kevesebb pénzt kap, de iszonyat előny kint szocializálódni, a pályán.
#JC6
Győr/Fradi van pénz megvenni mindenkit is. Érd/Siófok ugyanez volt. Érden elzárták a pénzcsapot, Siófokon is elmaradtak a fizuk, elmentek a légiósok oszt most egy Loki a 3. Móvár meg a 4. 😀
amúgy itthon hiába vannak tehetséges fiatalok akik nem ifi, junior válogatott kerettagok, egyszerűen nem kapnak játékperceket, mert elveszik a légiósok a helyet. lásd foci.

több mint 4 éve
ez a magyar top3 legerősebb bajnoksága meg elég fake abban a fényében hogy évek óta nincs értékelhető teljesítményünk világversenyeken.
petey
Illetve, hogy nem is olyan rég még egy Siófok vagy Érd is félig idegenlégiós csapat volt 😀
pont mint a magyar fociban, fiatal itt nagyon nem fejlődhet, menni kell külföldre... kevesebb pénzt kap, de iszonyat előny kint szocializálódni, a pályán.
több mint 4 éve
nyilván dühítő, de már mondtam az elején is, ez a vb a tanulásról kell, hogy szóljon és nem az eredménykényszerről
azért az látszik, hogy jó úton vagyunk
NB2
Én elfogadom, ha a lányok mindent beleadva, szoros meccsen kikapnak a németektől, de miért is a tanulásról kell szóljon ez a VB? Ki tanul itt? Ez egy fiatal(abb) gárda, de ifi Európa bajnokok, világbajnokok sora játszik egy olyan válogatottban, amelyik lényegében minden világversenyen ott van az elmúlt évtizedekben, kivéve 1-1 olimpiát. A most keretben levő játékosoknak sem ez az első felnőtt világversenyük. Ráadásul ismerik is egymást, mert ifiben is együtt játszottak a válogatottban. Plusz a legtöbb játékos olyan nemzetközi kupás csapatokban játszik, ahol rendszeresen a világ élvonala ellen játszanak, tehát a színvonalnak sem szabadna ismeretlennek lennie. Arról nem is beszélve, hogy a magyar bajnokság is világ top3 legerősebb bajnoksága.

Szóval végezzünk is akárhol, ha a lányok megtesznek mindent a pályán, és az edző sem szúrja el, akkor lesz ami lesz. De nekem ez a "tanulni jöttünk" nem jön be. Egy magyar válogatott ilyen múlttal soha, sehova ne tanulni menjen, hanem versenyezni.
peterk2005
szerintem arra gondolt a költő, hogy egy FELNŐTT VB/EB hangulatát és intenzitását kell szokni. hiába játszanak klubszinten erős csapatokkal amikor egy full elit dán/norvég/francia/horvát csapattal kerül szembe az tök más.
ezen kívül mindenki változik, fejlődik, kell az összeszokás.