Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Hát ez csúnya lett 😳😫Vámos és Kácsor volt egyedül elfogadható.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Akkor nincs mese, honosítani kell 😀😀😀D
több mint 4 éve
Én egy álom világban igen. A gond az, hogy kellene minőségi játékos is. Mert az nincs beállóban és lövőben sem Klujber nélkül. Vámos az egyedüli aki magas szinten játszik. Csak ő meg pihenés és segítség nélkül.nah én ebben nem hiszekpersze. fejben, mentálisan megerősödnek, összekovácsolódnak 1-2 év alatt és utánajön az igazi erőpróba, csak hagyni kell Golovint.Azé NSO címlap kemény volt ma 😀én kezdem úgyérezni hogy ebben ennyi van és egyszerűen fejben kevesek vagyunk
Klujber nélkül is győzni kell!
Nerálomvilág.
#JC6
amíg nem lesz 3-4 olyan játékos aki képes extrát nyújtani felnőtt szinten nyomás alatt addig minden hiába
Negritis
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
nah én ebben nem hiszekpersze. fejben, mentálisan megerősödnek, összekovácsolódnak 1-2 év alatt és utánajön az igazi erőpróba, csak hagyni kell Golovint.Azé NSO címlap kemény volt ma 😀én kezdem úgyérezni hogy ebben ennyi van és egyszerűen fejben kevesek vagyunk
Nerálomvilág.
#JC6
amíg nem lesz 3-4 olyan játékos aki képes extrát nyújtani felnőtt szinten nyomás alatt addig minden hiába
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
persze. fejben, mentálisan megerősödnek, összekovácsolódnak 1-2 év alatt és utánajön az igazi erőpróba, csak hagyni kell Golovint.Azé NSO címlap kemény volt ma 😀én kezdem úgyérezni hogy ebben ennyi van és egyszerűen fejben kevesek vagyunk
Nerálomvilág.
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
Azé NSO címlap kemény volt ma 😀én kezdem úgyérezni hogy ebben ennyi van és egyszerűen fejben kevesek vagyunk
Nerálomvilág.
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azé NSO címlap kemény volt ma 😀Klujber nélkül is győzni kell!
Nerálomvilág.
több mint 4 éve
Zácsik mi a faszért nem lő? Kurva nagy alibi játékos.Előjött belőle Zacsiková
petey
több mint 4 éve
Hát izé.Vámos Petrán kívül kb mindenki szar eddig ma ☹️

több mint 4 éve
Van baj.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Már megint az a rohadt sok technikai hiba, egál lehetne 😬
több mint 4 éve
Csak van Klujber 😊
több mint 4 éve
Puerto Rico -72-es gólkülönbséggel középdöntős 🤣Ezért rossz a 32 csapatos VB.
warr_b
több mint 4 éve
A jó öreg számolás 😊 mi lenne velünk magyarokkal egy csapat-világversenyen ha nem lehetne számolnunk 😊 oda lenne a nagy népi móka. (Én is matekolok mindig még mielőtt!!)Ma este nem lesz Klujber, a dánoknál Anne Mette Hansen és Rikke Iversen beteg.Talán nem, ès èn örülök is, hogy a dánok ellen kezdünk, legyünk túl rajta. Mert ha itt papírforma szerint ki is kapunk, mèg lehet javítani, ès Dèl Korea hátha meglepi a nèmeteket (nem tudom van e erre esèly) Akkor az utolsó fordulónak lehet tètje. Hajrá!
Elvileg a dán védekezés jobban fekszik nekünk, mint a német, de mivel teljesen elfogyott a belső rotáció, benne van h ma mondhatunk le végleg a negyeddöntőről.
empty taxi
dande
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Puerto Rico -72-es gólkülönbséggel középdöntős 🤣

több mint 4 éve
Adja valamelyik TV csatorna az esti meccset? M4-en elvileg focsi lesz...Duna Worldön lesz.
clbass
több mint 4 éve
Adja valamelyik TV csatorna az esti meccset? M4-en elvileg focsi lesz...
több mint 4 éve
Ma este nem lesz Klujber, a dánoknál Anne Mette Hansen és Rikke Iversen beteg.Talán nem, ès èn örülök is, hogy a dánok ellen kezdünk, legyünk túl rajta. Mert ha itt papírforma szerint ki is kapunk, mèg lehet javítani, ès Dèl Korea hátha meglepi a nèmeteket (nem tudom van e erre esèly) Akkor az utolsó fordulónak lehet tètje. Hajrá!
Elvileg a dán védekezés jobban fekszik nekünk, mint a német, de mivel teljesen elfogyott a belső rotáció, benne van h ma mondhatunk le végleg a negyeddöntőről.
empty taxi
több mint 4 éve
Ma este nem lesz Klujber, a dánoknál Anne Mette Hansen és Rikke Iversen beteg.Elvileg a dán védekezés jobban fekszik nekünk, mint a német, de mivel teljesen elfogyott a belső rotáció, benne van h ma mondhatunk le végleg a negyeddöntőről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Győr/Fradi van pénz megvenni mindenkit is. Érd/Siófok ugyanez volt. Érden elzárták a pénzcsapot, Siófokon is elmaradtak a fizuk, elmentek a légiósok oszt most egy Loki a 3. Móvár meg a 4. 😀ez a magyar top3 legerősebb bajnoksága meg elég fake abban a fényében hogy évek óta nincs értékelhető teljesítményünk világversenyeken.Illetve, hogy nem is olyan rég még egy Siófok vagy Érd is félig idegenlégiós csapat volt 😀
petey
pont mint a magyar fociban, fiatal itt nagyon nem fejlődhet, menni kell külföldre... kevesebb pénzt kap, de iszonyat előny kint szocializálódni, a pályán.
#JC6
amúgy itthon hiába vannak tehetséges fiatalok akik nem ifi, junior válogatott kerettagok, egyszerűen nem kapnak játékperceket, mert elveszik a légiósok a helyet. lásd foci.
több mint 4 éve
ez a magyar top3 legerősebb bajnoksága meg elég fake abban a fényében hogy évek óta nincs értékelhető teljesítményünk világversenyeken.Illetve, hogy nem is olyan rég még egy Siófok vagy Érd is félig idegenlégiós csapat volt 😀
petey
pont mint a magyar fociban, fiatal itt nagyon nem fejlődhet, menni kell külföldre... kevesebb pénzt kap, de iszonyat előny kint szocializálódni, a pályán.
több mint 4 éve
szerintem arra gondolt a költő, hogy egy FELNŐTT VB/EB hangulatát és intenzitását kell szokni. hiába játszanak klubszinten erős csapatokkal amikor egy full elit dán/norvég/francia/horvát csapattal kerül szembe az tök más.nyilván dühítő, de már mondtam az elején is, ez a vb a tanulásról kell, hogy szóljon és nem az eredménykényszerrőlÉn elfogadom, ha a lányok mindent beleadva, szoros meccsen kikapnak a németektől, de miért is a tanulásról kell szóljon ez a VB? Ki tanul itt? Ez egy fiatal(abb) gárda, de ifi Európa bajnokok, világbajnokok sora játszik egy olyan válogatottban, amelyik lényegében minden világversenyen ott van az elmúlt évtizedekben, kivéve 1-1 olimpiát. A most keretben levő játékosoknak sem ez az első felnőtt világversenyük. Ráadásul ismerik is egymást, mert ifiben is együtt játszottak a válogatottban. Plusz a legtöbb játékos olyan nemzetközi kupás csapatokban játszik, ahol rendszeresen a világ élvonala ellen játszanak, tehát a színvonalnak sem szabadna ismeretlennek lennie. Arról nem is beszélve, hogy a magyar bajnokság is világ top3 legerősebb bajnoksága.
azért az látszik, hogy jó úton vagyunk
NB2
Szóval végezzünk is akárhol, ha a lányok megtesznek mindent a pályán, és az edző sem szúrja el, akkor lesz ami lesz. De nekem ez a "tanulni jöttünk" nem jön be. Egy magyar válogatott ilyen múlttal soha, sehova ne tanulni menjen, hanem versenyezni.
peterk2005
ezen kívül mindenki változik, fejlődik, kell az összeszokás.
ez a magyar top3 legerősebb bajnoksága meg elég fake abban a fényében hogy évek óta nincs értékelhető teljesítményünk világversenyeken.