Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Milyen gólt dobott a Győr a félidő végén O. M. G. 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na akkor most gratula így tovább 😊
több mint 12 éve
ez a fradi csodálatos volt, egy ilyen meccset hullámvölgy nélkül nem lehet lejátszani, a visszavágón hasonló teljesítmény kell majd a szoros vereséghez is. Mivel nőkről van szó (kivéve Tomori 😀 ) ezért a továbbjutás még nem dőlt el teljesen, de nem hittem volna hogy a meccs után azt lehet mondani hogy a Fradi az esélyes!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JÁTSZIK A FRADI!!! szünetbe 20-8, mégmégmég ennyi nem elég! 😊
|
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ami elromolhat, az nálunk már régen rossz! 😊Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.dandeLúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dandeNem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
több mint 12 éve
Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dandeNem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
több mint 12 éve
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dandeNem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...
több mint 12 éve
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.És ezt minden évben végig kell néznünk. Vagy a Veszprém vagy a válogatott csinálja meg, fontos meccsen.
kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.
több mint 12 éve
Mondjuk az idei szezon azért más volt, idén a Veszprém borzalmas volt a Berlin elleni idegenbeli győzelem után. Ebből ez kb. egyenesen következett.Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.
több mint 12 éve
Perez hogy lehet ennyire éretlen? Nem lett volna bonyolult megtartani a lasztit és nem őrültségeket bevállalni, és komolyan a legrutinosabb embertől...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...
több mint 12 éve
tudjátok valahol neten nézni a meccset?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
S mégis mi alapján?http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-az-ehf-a-himnusz-miatt-eljarast-inditott-a-veszprem-ellen-2122763
több mint 12 éve
Aki esetleg tegnap nem látta, tessék ma megnézni 15:00 SportKlub :cool:
több mint 12 éve
Az NSO-n feltételesben jelent meg, a Pick honlapján kijelentőben. Most én nem tudok spanyolul, meg az eredetit sem láttam, szóval kétes a dolog, de feltételesben is elég gyanús, fenének jut ez eszébe, Mocsai sem nyilatkozta a Madrid emccs után, hogy ez jól jöhet a Leon ellen...Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.StezÁllítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀Bálesz
több mint 12 éve
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.StezÁllítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀
több mint 12 éve
Hát ez kurva nagy vicc. Remélem oda-vissza megverik őket, bár gondolom bírói segítségre nem lehet majd számítani. Már tavaly is az volt, hogy hiába volt második a Veszprém, a harmadik Hamburg könnyebb ellenfelet kapott. Hát most ugyanez megesett, mert a Kielce meg megkapta a Kopert...Egyébként a Barcát is szivatják, tavaly Veszprém, idén Montpellier. Papírforma szerint Hamburg, Montpellier/Barca, Kiel, Atletico, Veszprém, Kielce, Croatia, Koppenhága legjobb nyolc várható, jó volna drukkolni a Montpellier-nek, mert akkor elképzelhető, hogy nem csoportelsőt kap a Veszprém, ergo a Croatia-Kielce duó is ott lenne a kalapban, ami azért nagy sansz a Final Fourra. Más esetben nem hiszem, hogy sok esély lenne bejutni a négyes döntőbe.
több mint 12 éve
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...DivatNocsak kigondolta volna ...Tocahatalmas nagy szégyenHabi
több mint 12 éve
de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...hatalmas nagy szégyenHabiÉs "meglepő" módon az lett...BáleszNocsak kigondolta volna ...Toca
|
több mint 12 éve
hatalmas nagy szégyenNocsak kigondolta volna ...TocaHm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...Bálesz
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nocsak kigondolta volna ...Hm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...Bálesz
több mint 12 éve
Hm, ha León-Veszprém leszRajnaÉs "meglepő" módon az lett...