Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Milyen gólt dobott a Győr a félidő végén O. M. G. 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor most gratula így tovább 😊
több mint 12 éve
ez a fradi csodálatos volt, egy ilyen meccset hullámvölgy nélkül nem lehet lejátszani, a visszavágón hasonló teljesítmény kell majd a szoros vereséghez is.
Mivel nőkről van szó (kivéve Tomori 😀 ) ezért a továbbjutás még nem dőlt el teljesen, de nem hittem volna hogy a meccs után azt lehet mondani hogy a Fradi az esélyes!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
JÁTSZIK A FRADI!!! szünetbe 20-8, mégmégmég ennyi nem elég! 😊

|
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dande
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.dande
Ami elromolhat, az nálunk már régen rossz! 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dande
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...

több mint 12 éve
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕
több mint 12 éve
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.
kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.JC6
És ezt minden évben végig kell néznünk. Vagy a Veszprém vagy a válogatott csinálja meg, fontos meccsen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.
kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.
több mint 12 éve
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6
Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.Shawn84
Mondjuk az idei szezon azért más volt, idén a Veszprém borzalmas volt a Berlin elleni idegenbeli győzelem után. Ebből ez kb. egyenesen következett.

több mint 12 éve
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6
Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.
több mint 12 éve
Perez hogy lehet ennyire éretlen? Nem lett volna bonyolult megtartani a lasztit és nem őrültségeket bevállalni, és komolyan a legrutinosabb embertől...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...
több mint 12 éve
tudjátok valahol neten nézni a meccset?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
S mégis mi alapján?

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-az-ehf-a-himnusz-miatt-eljarast-inditott-a-veszprem-ellen-2122763
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Aki esetleg tegnap nem látta, tessék ma megnézni 15:00 SportKlub :cool:
több mint 12 éve
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.Stez
Állítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀Bálesz
Az NSO-n feltételesben jelent meg, a Pick honlapján kijelentőben. Most én nem tudok spanyolul, meg az eredetit sem láttam, szóval kétes a dolog, de feltételesben is elég gyanús, fenének jut ez eszébe, Mocsai sem nyilatkozta a Madrid emccs után, hogy ez jól jöhet a Leon ellen...

több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 908 — Illegális gyakorló
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.Stez
Állítólag nem is kijelentő módban mondta, hanem feltételesben. Hogy HA a Veszprémet kapják, akkor milyen jól jön nekik a tapasztalat.
Aha...😀

több mint 12 éve
Hát ez kurva nagy vicc. Remélem oda-vissza megverik őket, bár gondolom bírói segítségre nem lehet majd számítani. Már tavaly is az volt, hogy hiába volt második a Veszprém, a harmadik Hamburg könnyebb ellenfelet kapott. Hát most ugyanez megesett, mert a Kielce meg megkapta a Kopert...

Egyébként a Barcát is szivatják, tavaly Veszprém, idén Montpellier. Papírforma szerint Hamburg, Montpellier/Barca, Kiel, Atletico, Veszprém, Kielce, Croatia, Koppenhága legjobb nyolc várható, jó volna drukkolni a Montpellier-nek, mert akkor elképzelhető, hogy nem csoportelsőt kap a Veszprém, ergo a Croatia-Kielce duó is ott lenne a kalapban, ami azért nagy sansz a Final Fourra. Más esetben nem hiszem, hogy sok esély lenne bejutni a négyes döntőbe.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nocsak kigondolta volna ...Toca
hatalmas nagy szégyenHabi
de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...Divat
Dehogy. Majd valamivel kimagyarázzák, amivel a szövetség letudja az egészet, de közben a hülye is tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
És "meglepő" módon az lett...Bálesz
hatalmas nagy szégyenHabi
de ez naon kemény, h hülyéje még el is szólta magát...kiv leszek vizsgálódnak-e majd vmit...

|
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hm, ha León-Veszprém leszRajna
hatalmas nagy szégyen

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 372 — Vikings fan
Hm, ha León-Veszprém leszRajna